Η Ελληνικά Κελλάρια στη διεθνή εμπορική έκθεση οίνου ”Prowein 2019”

Η Ελληνικά Κελλάρια στη διεθνή εμπορική έκθεση οίνου ”Prowein 2019” Facebook Twitter
0

Η Ελληνικά Κελλάρια, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου στην Ελλάδα, συμμετείχε και φέτος στην διεθνή εμπορική έκθεση Prowein για τη βιομηχανία οίνων και οινοπνευματωδών ποτών, η οποία διεξήχθη από τις 17 έως τις 19 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Τα εκλεκτά κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια, αλλά και του ΕΟΣ Σάμου, του Οινοποιείου Ρούβαλης και του Κτήματος Μπαμπατζιμόπουλου έδωσαν δυναμικό «παρών» στην έκθεση. Οι επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού, της εστίασης, του εμπορίου και του τουρισμού, καθώς και πλήθος επισκεπτών, είχαν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν τα εξαιρετικής ποιότητας ελληνικά κρασιά, μέσα από την πλούσια γκάμα της Ελληνικά Κελλάρια.

 

Η έκθεση Prowein έκλεισε με τους καλύτερους οιωνούς για τα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια. Το Samos Vin Doux του ΕΟΣ Σάμου απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στον διαγωνισμό της έκθεσης, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επαγγελματίες του οίνου και οι επισκέπτες για τα βιολογικά κρασιά του Κτήματος Μπαμπατζιμόπουλου. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάστηκε επίσης και η ανανεωμένη σειρά κρασιών «Κούρος» της Ελληνικά Κελλάρια, αποσπώντας πλήθος θετικών σχολίων.

Η διεθνής έκθεση Prowein, που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια, παρουσιάζει τους πρωτοπόρους της βιομηχανίας του οίνου και των οινοπνευματωδών ποτών , συγκεντρώνοντας ως επί το πλείστον ξένους εκθέτες από όλους τους κλάδους του χώρου, και προσφέροντας μια συνολική επισκόπηση των διεθνών προσφορών. Το 2019 ήταν μια σπουδαία χρονιά για την έκθεση αφού οι εκθέτες άγγιξαν τον αριθμό-ρεκόρ των 6.900 από 70 χώρες, ενώ οι επισκέπτες έφτασαν περίπου τους 60.000.

Η Ελληνικά Κελλάρια μέσα από τη συμμετοχή της στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις και έχοντας το βλέμμα στραμμένο στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, συνεχίζει να αποτελεί τον πιο άξιο πρεσβευτή του ελληνικού αμπελώνα στο εξωτερικό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ