Νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία!

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία! Facebook Twitter
0

Στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Βουκουρεστίου, στη Lipscani, που αποτελεί το ιστορικό κέντρο της πόλης, άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμα κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία για να χαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας στους τουρίστες και στους κατοίκους της περιοχής.

Σε ένα υπέροχα διατηρημένο κτήριο που χτίστηκε το 1890, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία καφέ, χυμών και αγαπημένων ελληνικών γεύσεων σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει το αρχικό design του χώρου.

Στους γρήγορους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης που διαρκώς αναπτύσσεται, το πεπειραμένο προσωπικό του καταστήματος είναι έτοιμο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες του ένα ταξίδι γεύσης με άρωμα και χαμόγελο Ελλάδας.

O Γρηγόρης στη Ρουμάνικη πρωτεύουσα έχει δώσει μία διαφορετική νότα και προσέγγιση στην εστίαση της τοπικής αγοράς. Από τις πρώτες μέρες, οι Ρουμάνοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη τις πίτες από ελληνικές πρώτες ύλες, τη χωριάτικη ελληνική σαλάτα, τα επιδόρπια γιαουρτιού & τους φρεσκοστυμμένους χυμούς ενώ μεγάλη ανταπόκριση βρίσκουν και οι επιλογές κρύου καφέ -ιδιαίτερα του αγαπημένου και στους Έλληνες espresso freddo και cappuccino freddo.

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία! Facebook Twitter

Το νέο κατάστημα είναι ένα ακόμα στρατηγικό βήμα στην περαιτέρω ανάπτυξη του Γρηγόρη στη γειτονική χώρα, με σημαντικό αριθμό νέων καταστημάτων να προγραμματίζονται μέσα στην επόμενη πενταετία.

Με πάνω από 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη.

Facebook: @gregorysgr

Website: www.gregorys.gr 

Instagram: @gregorysgr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM