Το NESQUIK® σας καλεί σε ένα δημιουργικό ταξίδι στον χρόνο στο φετινό TEDxKids@Ilissos!

Το NESQUIK® σας καλεί σε ένα δημιουργικό ταξίδι στον χρόνο στο φετινό TEDxKids@Ilissos! Facebook Twitter
0

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να περάσετε ένα εκπαιδευτικό και άκρως δημιουργικό Σαββατοκύριακο με τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής σας; Το NESQUIK®, το αγαπημένο πρωινό μικρών αλλά και... μεγάλων, έχει την απάντηση!


Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου το NESQUIK®, στηρίζοντας την παιδική δημιουργικότητα και φαντασία, θα βρίσκεται στο πλευρό του TEDxKids@Ilissos 2019 στο Θέατρο Pierce – Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος σε ένα ταξίδι στον Χρόνο που όμοιο του δεν έχετε ξαναζήσει! Σε αυτή τη συναρπαστική εμπειρία οι μικροί μας φίλοι καλούνται να εξερευνήσουν τον Χρόνο, να δουν ο ένας μέσα από τα μάτια του άλλου και να κάνουν ένα παράδοξο ταξίδι στο μέλλον, στα όνειρα αλλά και στο... διάστημα!


Παράλληλα με τα παιδιά, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό workshop από τα NESQUIK® με τίτλο «Οι αρχιτέκτονες του μέλλοντος: upcycling art», όπου θα δημιουργήσουν την πόλη των ονείρων τους όπως οι ίδιοι τη φαντάζονται!

Το NESQUIK® σας καλεί σε ένα δημιουργικό ταξίδι στον χρόνο στο φετινό TEDxKids@Ilissos! Facebook Twitter


Και όλα αυτά με την υποστήριξη των αγαπημένων παιδικών δημητριακών ολικής άλεσης NESQUIK®, NESQUIK® DUO, NESQUIK® ETXRA CHOCO WAVES και του σοκολατένιου ροφήματος NESQUIK®. Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, θρέφουν τη σκέψη και τις δυνατότητες των μικρών σας ηρώων!


Επισκεφθείτε το https://bit.ly/2EW1AyS, κλείστε το εισιτήριό σας μέχρι τις 18/02 και προσδεθείτε γιατί... ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM