Η Nova, ο κορυφαίος πάροχος συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, προχώρησε στην υπογραφή νέας συμφωνίας με την Metro Goldwyn Mayer (MGM) εξασφαλίζοντας ταινίες και τηλεοπτικό περιεχόμενο πρώτης προβολής. Η νέα συμφωνία συμπεριλαμβάνει τη νέα και 25η στη σειρά ταινία του JamesBond, μία συμπαραγωγή της ΕΟΝ Productions με την MGM, σε σκηνοθεσία του CaryJojiFukunaga και με πρωταγωνιστή τον DanielCraig, καθώς επίσης και όλες τις επίσημες προηγούμενες ταινίες του JamesBond (24 συνολικά στον αριθμό). Επιπλέον, η Nova εξασφάλισε τον τρίτο κύκλο της πολύ-αναμενόμενης, βραβευμένης με Emmy σειράς «The Handmaid’s Tale», με τους Elisabeth Moss, Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, AlexisBledel, MadelineBrewer, AmandaBrugel, AnnDowd, OTFagbenle, MaxMinghella, SamiraWileyκαιBradleyWhitford.

 

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια της Nova και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, μέσω της νέας αποκλειστικής συμφωνίας με το studio, περιλαμβάνουν:

 • Τη νέα 25η κατά σειρά ταινία του JamesBond, σε παραγωγή των EON Productions και MGM, σε σκηνοθεσία του CaryJojiFukunaga, με πρωταγωνιστή τον DanielCraig, καθώς επίσης και όλες τις 24 επίσημες ταινίες του JamesBond που προηγήθηκαν.
 • Την ταινία «Vice», με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ Christian Bale.  
 • «Tomb Raider»,  με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Alicia Vikander, ως Lara Croft.
 • «Death Wish», το  ριμέικ της κλασικής ταινίας – θρίλερ εκδίκησης -  του 1974, σε σκηνοθεσία του EliRoth, με πρωταγωνιστές τους Bruce Willis , Vincent D'Onofrio και Εlisabeth Shue
 • «Creed ΙΙ» τη συνέχεια της μυθικής ιστορίας του «Rocky», αλλά και το sequel του μεγάλου blockbuster «Creed», το οποίο απέσπασε και πολύ θετικές κριτικές, με πρωταγωνιστές τους MichaelB. Jordan, και SylvesterStallone.
 • «TheGirlintheSpider'sWeb», την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του πρόσφατου παγκόσμιου best seller, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ClaireFoy
 • Το «Legally Blonde 3», με πρωταγωνίστρια τη Reese Witherspoon, η οποία επιστρέφει ως αξιαγάπητη ElleWoods.
 • «The Addams Family» στη μεταφορά της σε ταινία κινουμένων σχεδίων.
 • Επιπλέον ταινίες, όπως «Where'd you go Bernadette, «Overboard»,  «Booksmart», «The Hustle», «Fighting With my Family» και την ταινία  κινουμένων σχεδίων «Sherlock Gnomes».
 • Κλασσικές ταινίες από την πλούσια, χρυσή ταινιοθήκη του studio συμπεριλαμβανομένων: «Some Like It Hot», «The Barefoot Contessa», «Sayonara», «The Good, the Bad and the Ugly», «Α Fistful of Dollars» και «For a few Dollars More».
 • Σειρές ταινιών, όπως η τριλογία «TheHobbit», «Rocky» και «PinkPanther»
 •  
 • Σχολιάζοντας τη συμφωνία από την πλευρά της Nova, η κα Κατερίνα Κασκανιώτη, PayTVExecutiveDirector, ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα συμφωνία με την MGM η οποία αποδεικνύει, τόσο τη βαθιά εμπιστοσύνη του studio στο πρόσωπο της Nova, όσο και την πάγια δέσμευση της εταιρείας μας στο να προσφέρει στους συνδρομητές της το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο».

Σχολιάζοντας τη συμφωνία από την πλευρά της MGM, ο κ. Chris Ottinger,  PresidentTelevisionDistribution & Acquisitions ανέφερε: «Η Nova συνεχίζει να προσφέρει το καλύτερο premium περιεχόμενο στους συνδρομητές της. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την παροχή του κινηματογραφικού και τηλεοπτικού μας περιεχομένου σε ένα τόσο απαιτητικό κοινό». 

 

Η νέα συμφωνία με την MGM συμπεριλαμβάνει δικαιώματα για την διανομή περιεχομένου σε laptop, tablet και smart phones, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους συνδρομητές να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.