Χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ: Το πληθωρικό!

Χωριάτικο λουκάνικο ΠΙΝΔΟΣ: Το πληθωρικό! Facebook Twitter
0

Από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, χωρίς προσμίξεις με άλλα κρέατα, χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά, το βραβευμένο χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ είναι η νόστιμη επιλογή για τις γιορτινές λιχουδιές που θα ετοιμάσετε για τους αγαπημένους σας.

Σε τηγανιά συνοδευόμενο από πιπεριές ως πρώτο πιάτο, σαν νόστιμος μεζές για το κρασί ή απλά σαν την «ψητή» και νόστιμη παρέα δίπλα στο τζάκι, το χωριάτικο λουκάνικο από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ οδηγεί σε γευστικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το γαστρονομικό ταξίδι στην ποικιλία γεύσεων συμπληρώνεται από τα υπόλοιπα προϊόντα της νέας σειράς αλλαντικών από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ: Φιλέτο καπνιστό, Λουκάνικα Φρανκφούρτης, Λουκάνικα κοκτέιλ, Λουκάνικα Hot Dog και τα επίσης βραβευμένα κοτοπαριζάκι και σαλάμι πικάντικο κοτόπουλου, συνθέτουν ένα πλούσιο πλατό αλλαντικών που πρωταγωνιστεί στο τραπέζι μας.

Οι συνδυασμοί στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αλλαντικά από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ αμέτρητοι και οι γευστικές εμπειρίες που μπορούν να δημιουργηθούν αξεπέραστες. Η συνεύρεση της ποιότητας με την γεύση στα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ, τα καθιστά τη νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM