Κουκουμάφκα: ένας νέος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης

Κουκουμάφκα: ένας νέος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης Facebook Twitter
Ο νέος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης που στεγάζεται σε μια μονοκατοικία στη Βούλα και υποδέχεται καθημερινά αλλά και Σάββατο πρωί τους μικρούς της φίλους 3-12 ετών.
0

«Κουκουμάφκα» είναι ένας γλωσσικός ιδιωματισμός της Βόρειας Ελλάδας που σημαίνει «κουκουβάγια». Είναι όμως και ο νέος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης που στεγάζεται σε μια μονοκατοικία στη Βούλα και υποδέχεται καθημερινά αλλά και Σάββατο πρωί τους μικρούς της φίλους 3-12 ετών.

Οι δύο ιδιοκτήτριές του Ειρήνη Αναστασέα και Κάλλη Δρακοπούλου δημιούργησαν ένα ζεστό σπιτικό περιβάλλον με χρώματα, βιβλία, παιχνίδια και «συναισθήματα», όπου τα παιδιά διαβάζουν και διασκεδάζουν, σχετίζονται, αισθάνονται και δημιουργούν. Στον σύγχρονα εξοπλισμένο χώρο της Κουκουμάφκας τα παιδιά 6-12 ετών έχουν χρόνο να χαλαρώσουν μετά το σχολείο, να φάνε το μεσημεριανό τους φαγητό, να διαβάσουν τα μαθήματά τους σε ειδική αίθουσα μελέτης και στη συνέχεια να απασχοληθούν δημιουργικά.

Κουκουμάφκα: ένας νέος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης Facebook Twitter

Για τους μικρούς της φίλους από 3 ως 5 ετών το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικές και ευχάριστες δράσεις προσαρμοσμένες στην ηλικία τους, ενώ τα πρωινά του Σαββάτου προσφέρεται διασκεδαστική απασχόληση σε όλες τις ηλικίες. Στην Κουκουμάφκα, με τη βοήθεια σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, τα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά κάνοντας κατασκευές, μπαίνουν σε ρόλους μέσα από το θεατρικό παιχνίδι και τη δραματοποίηση παραμυθιών, ακούνε μουσική και «ταξιδεύουν» σε άλλους πολιτισμούς.


Το πρόγραμμα είναι διαμορφωμένο με ευελιξία και πολυμορφικότητα, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες του σύγχρονου γονιού. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 13.30-20.00, Σάββατο 10.00-14.00.

Κουκουμάφκα: ένας νέος χώρος φιλοξενίας, μελέτης και δημιουργικής δράσης Facebook Twitter


Extra tip: Τις μέρες χωρίς σχολείο αλλά και στις διακοπές η Κουκουμάφκα λειτουργεί 8:00-20:00. Τα απογεύματα του Σαββάτου και την Κυριακή από το πρωί οργανώνονται πρωτότυπα και ευφάνταστα σούπερ πάρτι. Επίσης, διοργανώνονται σεμινάρια και συναντήσεις συμβουλευτικής γονέων.

Info:

Κουκουμάφκα, Κωστή Παλαμά 16Α, Βούλα, 211 4134964, 6996 305 777-776,

[email protected], koukoumafka.gr, Facebook, Instagram

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM