Το White Walker by Johnnie Walker είναι εδώ είναι εδώ κι έφερε μαζί του το χειμώνα!

Το White Walker by Johnnie Walker είναι εδώ είναι εδώ κι έφερε μαζί του το χειμώνα! Facebook Twitter
0

Ένα whisky, το White Walker by Johnnie Walker, που έρχεται πέρα από το Τείχος και στέκεται αγέρωχο ενάντια στον πιο βαρύ χειμώνα, παρουσιάστηκε σε "Πρώτη Προβολή" σε ένα εντυπωσιακό event που πραγματοποιήθηκε στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στα Πετράλωνα, τη Δευτέρα το βράδυ.


Κι όλα έμοιαζαν με χειμώνα...

Σε συνεργασία με την HBO® και το Game of Thrones®, το Johnnie Walker παρουσίασε το νέο, περιορισμένης έκδοσης, White Walker by Johnnie Walker, και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν νοερά σε ένα "παγωμένο τοπίο", εκεί όπου ο αθάνατος στρατός των White Walkers με επικεφαλής τον Night King, που εμφανίστηκε από τον Βορρά, έφερε μαζί του τον παγετό κι... ένα συλλεκτικό whisky.

Το White Walker by Johnnie Walker είναι εμπνευσμένο από τους αινιγματικούς και τρομακτικούς χαρακτήρες της επιτυχημένης σειράς, τους White Walkers και έρχεται για να το απολαύσουν οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς και όχι μόνο, καθώς κορυφώνεται η προσμονή για την 8η και τελευταία σεζόν.

Τη βραδιά πλαισίωσαν σύντομες ομιλίες από την ομάδα της Diageo και γευστική δοκιμή του ολοκαίνουριου αυτού blend που δημιουργήθηκε από τον whisky expert George Harper, σε συνεργασία με την ομάδα εξειδικευμένων blenders του Johnnie Walker. Είναι ένα whisky που σερβίρεται παγωμένο, κατευθείαν από την κατάψυξη, αντιπροσωπεύοντας την ψυχρή παρουσία των White Walkers. Οι καλεσμένοι πέρα από το neat serve, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο ξεχωριστά cocktails:

Το White Walker by Johnnie Walker είναι εδώ είναι εδώ κι έφερε μαζί του το χειμώνα! Facebook Twitter
White Walker HighballWhite Walker by Johnnie WalkerGinger ale ή σόδαΦρέσκια μέντα & φλούδα από λεμόνι
Το White Walker by Johnnie Walker είναι εδώ είναι εδώ κι έφερε μαζί του το χειμώνα! Facebook Twitter
White Walker Old FashionedWhite Walker by Johnnie WalkerΣιρόπι ζάχαρηςAngostura bittersBitters πορτοκαλιούΠαγωμένο δενδρολίβανο

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός της φιάλης, σε αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, φέρει στοιχεία από τον Παγωμένο Βορρά, ενώ ο εμβληματικός Περιπατητής απεικονίζεται στη φιάλη με πανοπλία, ώστε να ταιριάζει με τις τάξεις των δυνάμεων του Night King.

Χρησιμοποιώντας μία τεχνολογία μελανιών που είναι ευαίσθητα στην εναλλαγή θερμοκρασιών, η φιάλη μόλις παγώσει αποκαλύπτει ένα μήνυμα που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι θαυμαστές της σειράς: "Winter is Here".


Την έκπληξη αυτή απόλαυσαν πρώτοι οι καλεσμένοι, καθώς οι φιάλες για την βραδιά και μόνο, είχαν εγκλωβιστεί σε κύβους πάγου.

To White Walker by Johnnie Walker έχει νότες καραμέλας και βανίλιας, φρέσκων κόκκινων μούρων και μια αίσθηση φρούτων οπωρώνων, ενώ στην καρδιά του βρίσκονται τα single malt whiskies Cardhu και Clynelish.

Για τη δημιουργία του White Walker, o blender George Harper, που είχε ως σημείο αναφοράς τον "Παγωμένο Βορρά", σημείωσε: «Τα whiskies από το Clynelish έχουν περάσει μεγάλους σε διάρκεια σκωτσέζικους χειμώνες, οι οποίοι στην πραγματικότητα δε διαφέρουν και τόσο από τις μακρές περιόδους παγωνιάς που βιώνουν τα μέλη του "Night's Watch" που βρίσκονται βόρεια του "Τείχους", στη σειρά Game of Thrones®. Για τον λόγο αυτό, το Clynelish ήταν το ιδανικότερο σημείο για να ξεκινήσει η δημιουργία αυτού του μοναδικού whisky».

Το White Walker by Johnnie Walker υποδέχτηκαν αυτή την ξεχωριστή βραδιά λαμπεροί καλεσμένοι, όπως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Γιώργος Καρτάλος, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, ο Φίλιππος Παπασπύρου, ο Δημήτρης Τσακούμης, ο Κώστας Τέγος και πλήθος κόσμου από τον δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό κοινό της πόλης.

Το White Walker by Johnnie Walker είναι εδώ είναι εδώ κι έφερε μαζί του το χειμώνα! Facebook Twitter

Το White Walker by Johnnie Walker είναι ήδη διαθέσιμο στην Ελλάδα σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Προτεινόμενη τιμή λιανικής: €36,71 700 ml με 41,7% αλκοόλ κατ' όγκο.

#WinterIsHere #JWWhiteWalker

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το White Walker του Johnnie Walker, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website www.johnniewalker.com και τη σελίδα στο Facebook.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM