Η Arla Foods παρουσιάζει στην Ελλάδα τα γνωστά, έτοιμα προς κατανάλωση (RTD) κρύα ροφήματα σε τρεις διαφορετικές σειρές Starbucks® Chilled Classics, Starbucks Frappuccino® και Starbucks Doubleshot®, σε συνεργασία με την εταιρία Starbucks.

 

Πλέον οι λάτρεις του καφέ καθώς και της σοκολάτας Starbucks έχουν τη δυνατότητα να βρουν το αγαπημένο τους ρόφημα στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ, καθώς και σε επιλεγμένα μικρότερα σημεία πώλησης όπως περίπτερα, mini market, κ.ά. σε όλη την Ελλάδα και να απολαύσουν κάθε γουλιά του, όπου και αν βρίσκονται.

 

Τα κρύα ροφήματα Starbucks® Chilled Classics είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικές γεύσεις συμπεριλαμβανομένης και της νέας κρύας σοκολάτας.
Τα κρύα ροφήματα Starbucks® Chilled Classics είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικές γεύσεις συμπεριλαμβανομένης και της νέας κρύας σοκολάτας.

 

Βασισμένοι στον δημοφιλή Starbucks espresso, οι κρύοι καφέδες Starbucks είναι απολαυστικά, έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα, ό,τι πιο κατάλληλο για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα μέσα στην πολυάσχολη μέρα μας. Τα κρύα ροφήματα Starbucks® Chilled Classics είναι διαθέσιμα σε πέντε διαφορετικές γεύσεις συμπεριλαμβανομένης και της νέας κρύας σοκολάτας, σε συσκευασία 220ml, o καφές Starbucks Doubleshot® διατίθεται σε κουτάκι αλουμινίου 200ml σε τρεις διαφορετικές εκδοχές (κλασικό, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γάλα), ενώ ο Starbucks Frappuccino® διατίθεται σε πρακτική συσκευασία "PET" 250ml σε δύο γεύσεις. Απολαύστε τα όλες τις ώρες και παντού.