Η UMBRO στο πλευρό της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου

Η UMBRO στο πλευρό της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου Facebook Twitter
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ξανθός Πασχάλης (προπονητής τερματοφυλάκων), Λευκαρίτης Χρύσανθος(αρχηγός), Πολύζος Γεώργιος (teamsales Umbro), Νάνσυ Κουμίδου( Brand manager Gillette), Ντρένοβα Ανδρέας (προπονητής), Καραβίδας Δημήτριος(αρχηγός), Anisa Halilaj (Brand manager Old Spice), Μπαστάκης Γεώργιος (βοηθός προπονητή).
0

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της UMBRO στον Άλιμο η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου! Για 5η συνεχόμενη χρονιά η UMBRO, παραμένοντας πιστή στο πάθος με το οποίο αντιμετωπίζει τον αθλητισμό, συνεργάζεται και στηρίζει εταιρίες που έχουν κοινές αξίες και όραμα με εκείνη.

 Εταιρίες που προσπαθούν να συμβάλουν στο να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι και που φυσικά τρέφουν την ίδια αγάπη για το χώρο του ποδοσφαίρου! Για άλλη μια χρονιά λοιπόν η UMBRO έχει την τιμή να στηρίζει την Gillette Unileague και να βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου.

Κατά την επίσκεψή τους, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλο τον αθλητικό εξοπλισμό της UMBRO και να ξεναγηθούν στην εταιρία. Το κλίμα ήταν χαλαρό με τους παίκτες να έχουν ευχάριστη διάθεση, να φωτογραφίζονται και να συζητούν με το προσωπικό για τη μοναδική αυτή εμπειρία. Φυσικά δεν έλειψαν και τα πειράγματα τόσο μεταξύ τους όσο και με τους προπονητές τους, δηλώνοντας έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να το ζήσουν με την καρδιά τους!

Η UMBRO στο πλευρό της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου Facebook Twitter
Η Ελληνική ομάδα mini ποδοσφαίρου μαζί με: Παπαδόπουλος Αθανάσιος (επικεφαλής της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου), Γιαννακοπούλου Σταυρούλα (Brand manager Umbro), Πολύζος Γεώργιος (teamsales Umbro), Ντρένοβα Ανδρέας (προπονητής), Μπαστάκης Γεώργιος (βοηθός προπονητή), Ξανθός Πασχάλης (προπονητής τερματοφυλάκων).

Σε συνέχεια του ημερήσιου προγράμματός τους, το μεσημέρι παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα η νέα φανέλα της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ''SOCCA World Cup'', το οποίο θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Η παρουσίαση της φανέλας συνδυάστηκε με επίσημη Συνέντευξη τύπου των χορηγών αλλά και του προπονητή και των 2 αρχηγών.

Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Ντρένοβα, δήλωσε τυχερός για το επίπεδο της οργάνωσης αλλά και της προετοιμασίας, ενώ σχολίασε ότι ο 'Όμιλος με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Τουρκία και την Παραγουάη είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος, αλλά και ιδανικός προκειμένου η ομάδα να αναδείξει την αγωνιστική της ποιότητα και να προσπαθήσει να επιτύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η UMBRO στο πλευρό της ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου Facebook Twitter
Παρουσίαση της εμφάνισης Umbro.

Οι δυο αρχηγοί της ομάδας, Χρύσανθος Λευκαρίτης και Δημήτρης Καραβίδας, τόνισαν αρχικά ότι οι χορηγικές παροχές έχουν βοηθήσει σημαντικά την προετοιμασία. Πρόσθεσαν επίσης ότι η Ελληνική ομάδα θα προσπαθήσει να διακριθεί στο SOCCA World Cup, ενώ σχολίασαν ιδιαιτέρως τα παιχνίδια της τύχης, η οποία έφερε ως αντιπάλους στην πρεμιέρα τους οικοδεσπότες Πορτογάλους!

Η UMBRO φανέλα της ομάδας άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις, με σχεδιασμό σε 2 εκρηκτικές αποχρώσεις του μπλε. Ανάλογα εντυπωσιακή ήταν και η κλασσική λευκή φανέλα καθώς και αυτή των τερματοφυλάκων. Οι φανέλες που ντύνουν την Ελληνική ομάδα σχεδιάστηκαν με βάση τις αξίες του brand, τον σεβασμό στον αγώνα και τις ευχές για τα όνειρα της ομάδας!

Do your best and play your game! Because ''it's our game''!

Καλή επιτυχία!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ