Τι δεν πρέπει να ξεχάσουμε φέτος το καλοκαίρι;

Τι δεν πρέπει να ξεχάσουμε φέτος το καλοκαίρι; Facebook Twitter
0

Ο ήλιος είναι πανταχού παρών και ενώ η έκθεση στον ήλιο πέρα από ότι μας ανεβάζει τη διάθεση, ανεβάζει τα επίπεδα της βιταμίνης D στον οργανισμό μας, η οποία είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών και των δοντιών καθώς συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού και νευρικού συστήματος και βοηθά στην πρόληψη διαφόρων χρόνιων νοσημάτων. Η  υπερέκθεση στον ήλιο όμως μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και να προκαλέσει γήρανση της επιδερμίδας μας.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από τις επιβλαβείς συνέπειες της υπερέκθεσης στον ήλιο; Με σωστή και ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!

Και φέτος το Carroten, το Νο1 αντηλιακό στην Ελλάδα, φροντίζει για την πιο ολοκληρωμένη προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας μας. Η οικογένεια AQUAVELVET, με το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταϊνη, ενισχύεται με ένα ακόμη φανταστικό αντηλιακό, το AquavelvetEasySpraySPF20, κάνοντας την εφαρμογή του αντηλιακού παιχνιδάκι. Με το 4πλό σύστημα προστασίας απ΄όλα τα επίπεδα αντηλιακής προστασίας, προσφέρει μία απίστευτη αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης προστατεύει την επιδερμίδα από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και μας χαρίζει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα για να βουτήξουμε στο καλοκαίρι, με Carroten, προστατευμένοι και λαμπεροί!

Μην ξεχνάμε ότι το Carroten, το αγαπημένο αντηλιακό όλων των Ελλήνων, είναι ελληνικό και ότι οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται από την ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων.

Το αντηλιακό μας είναι Carroten.

Ανακάλυψε ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο και… Ζήσε το καλοκαίρι σου!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM