Το Cariocas Beach Bar γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει όπως πρέπει όλο τον Ιούλιο

Το Cariocas Beach Bar γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει όπως πρέπει όλο τον Ιούλιο Facebook Twitter
0

Ο Ιούλιος έχει ήδη δώσει το στίγμα για το τι προμηνύεται να συμβεί φέτος στο Cariocas Βeach Bar, αφού ξεκίνησε φιλοξενώντας από την πρώτη κιόλας μέρα, για πρώτη φορά στην Ελλάδα το μεγαλύτερο Rock Beach Party του καλοκαιριού, το Under The Sun Rock Festival!

Σάββατο 8 Ιουλίου, η συνέχεια δίνεται το με τον εορτασμό των 20 χρόνων του μακροβιότερου house music party House On The Beach! Το πάρτι ανοίγει ο Harry Varzabetian και στα decks ανεβαίνει ο πρωτοπόρος της House μουσικής σκηνής dj Joe Claussell από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, σε ένα μοναδικό εορταστικό σετ!

Το Cariocas Beach Bar γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει όπως πρέπει όλο τον Ιούλιο Facebook Twitter

13, 14 και 15 Ιουλίου, το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ ΟΔΥΣΣΕΙΑ έρχεται να γεμίσει με μουσικές και δρώμενα τη ζωή μας. Σημειώνουμε:

Παρασκευή 13 Ιουλίου, με Techno και Tech House ήχους να δονούν την ατμόσφαιρα και με headliners τους Shlomi Aber, Neverdogs και Proudly People.

Το Cariocas Beach Bar γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει όπως πρέπει όλο τον Ιούλιο Facebook Twitter


Σάββατο 14 Ιουλίου θα απολαύσουμε την Anja Schneider σε ένα back to back με την dj Cassy και τον Premiesku Live. Σημειώνουμε ότι φέτος στην Οδύσσεια εγκαινιάζεται το νέο Secret Stage με τα After Party Sessions, που υπόσχεται να απογειώσει τη μουσική για ολόκληρο το 24ωρο!


Κυριακή 15 Ιουλίου παρουσιάζεται για πρώτη φορά το Balloonation Under One Groove, το ιδανικό πάρτι για όλη την οικογένεια! Ξεχωριστές δραστηριότητες περιμένουν μικρούς και μεγάλους, όπως η συμμετοχή στη Μέρα Με Τα Χρώματα που "κατεβαίνει" για πρώτη φορά στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, το Μαγικό Χωριό, τα Παιχνίδια στην Παραλία, καθώς και εικαστικές εκθέσεις, εργαστήρια και φυσικά ο Τελικός του Μουντιάλ όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ ξανά.

Το Cariocas Beach Bar γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει όπως πρέπει όλο τον Ιούλιο Facebook Twitter

Για φινάλε, θα απολαύσουμε την αμερικανίδα μουσική παραγωγό dj Coleen Cosmo Murphy, ιδρύτρια των Classic Album Sundays, που θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές της επιλογές μέχρι και την τελετή λήξης του επίσημου μέρους του φεστιβάλ.

27 και 28 Ιουλίου την Οδύσσεια ακολουθεί το διήμερο πάρτι για τα 20 χρόνια του Cariocas Beach Bar, με ονόματα που θα ανακοινώσουν οι διοργανωτές εντός των επόμενων ημερών και τα οποία αναμένεται να είναι αντάξια της ιστορίας ενός εκ των θρυλικότερων και μακροβιότερων beach bar της χώρας!

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα, στο γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι που βρίσκεται στον κόλπο του Σχίνου, κάτω από τα επιβλητικά Γεράνεια όρη, με θέα τις Αλκυονίδες νήσους.

Το Cariocas Beach Bar γίνεται 20 χρονών και το γιορτάζει όπως πρέπει όλο τον Ιούλιο Facebook Twitter

Ειδικά φέτος τον Ιούλιο, γιορτάστε τα 20 χρόνια και ευχηθείτε από κοντά στα επόμενα χορευτικά 20 χρόνια!

Για αυτό we stay tuned με το Cariocas Beach Bar στα social media και καλή μας διασκέδαση!

Check: Cariocas 20 YRS @ Facebook | Odyssia Festival @ Facebook | www.odyssiafestival.com / www.cariocas.gr

Σχετικό υλικό και φωτογραφίες από το παρακάτω link:

https://drive.google.com/drive/folders/1iVEoYfnX76f5XuycPDxOhi1D3p5yx1mF?usp=sharing

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM