Μήπως είσαι κι εσύ από εκείνους που θα πάρουν το μεγάλο καρότσι και θα περάσουν από όλα τα ράφια του super market; Μήπως απολαμβάνεις τη βόλτα τόσο που παρασύρεσαι βάζοντας στο καλάθι σου προϊόντα που στο τέλος σου συνειδητοποιείς ότι φτάνουν τον λογαριασμό σου στο θεό;

 

Και ίσως να χάνεσαι μέσα στους μεγάλους διάδρομους χαζεύοντας προϊόντα διαφορετικά, αναζητώντας περίεργες γεύσεις από όλο τον κόσμο, νέες κυκλοφορίες, προϊόντα well being που είναι τόσο μα τόσο προσεκτικά τοποθετημένα στα ράφια. Λατρεύεις τους χαμογελαστούς ανθρώπους που είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν ενώ νιώθεις ζεστασιά και οικειότητα. Είναι που όλα κάτι σου θυμίζουν. Το ντιζαϊνάτο σουπερμάρκετ που είχες δει στο Παρίσι, με τα μυρωδάτα φουρνιστά ή εκείνο που μπήκες να πάρεις δροσιστικά φρούτα ως τουρίστας στην Βαρκελώνη.

 

 

 

Μια ζεστή φωνή σε επαναφέρει στην πραγματικότητα:
«Κύριε καλησπέρα σας χρειάζεστε βοήθεια;»

 

Βγαίνεις από τις σκέψεις σου, γνέφεις καταφατικά χαμογελώντας και «προσγειώνεσαι» στον ΑΒ δίπλα στο σπίτι σου. Το περιβάλλον είναι άνετο και ατμοσφαιρικό. Μοντέρνα αισθητική, μοναδικό design, σύγχρονος εξοπλισμός και ζεστασιά σε όλους τους ξεχωριστούς του χώρους. Θυμίζει κάτι από Ευρώπη!

 

 

 

Γεμίζεις το καρότσι σου με προϊόντα από όλη την Ελλάδα και κάθε γωνιά του κόσμου, και το χαμόγελό σου μεγαλώνει μόλις φτάσεις στο ταμείο. Ο λογαριασμός σου δεν είναι φουσκωμένος και τα ψώνια της εβδομάδας δεν πονάνε την τσέπη σου. Στην ΑΒ η λίστα του super market σου γίνεται ο καλύτερος φίλος σου, που σε γεμίζει με στιγμές χαράς και ευτυχίας.