Αν είσαι λάτρης της Κούβας και των signature cocktails, αν ονειρεύεσαι ένα αυθεντικό κουβανέζικο cocktail στα bar της Αβάνα, ανάμεσα στους πολύχρωμους δρόμους της Κούβας, δε θα χρειαστεί να πας μακριά.

 

Αρκεί να επισκεφθείς τα αγαπημένα σου TGI Fridays™, που μας μεταφέρουν στην εξωτική Κούβα, δίνοντας χρώμα και μια φρέσκια πνοή στα κλασικά κουβανέζικα cocktails που γεννήθηκαν στα ιστορικά bar της Αβάνας.


Το κλασικό συναντά το μοντέρνο και τα 3 κλασικά cocktails που γεννήθηκαν στα bar της Κούβας αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους Fridays™ Bartenders, που σε συνεργασία με το Havana Club δημιούργησαν 3 ακόμη καλοκαιρινές παραλλαγές τους.

 

 

 

Απόλαυσε την αυθεντική συνταγή του Daiquiri, που δημιουργήθηκε στο El Floridita από τον bartender Constante Ribalaigua και το απολάμβανε καθημερινά ο Ernest Hemingway, και δοκίμασε το twisted, Local Daiquiri, με ανανά και σπιτικό σιρόπι δίκταμου.

 

To κοκτέιλ El Nacional, που γεννήθηκε στο εμβληματικό bar του ομώνυμου ξενοδοχείου της Κούβας, γίνεται πηγή έμπνευσης για το Tropical Nacional, μια frozen παραλλαγή με Apricot Brandy, ανανά, μπανάνα και aromatic bitters.

 

 

 

Το διαχρονικό Mojito, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στο bar La Bodeguita del Medio, συναντά το δροσερό Mediterranean Mojito, με λικέρ Mastiha και 3cents Grapefruit Soda.

 

Colours of Havana... Ζήστο μέχρι τις 11/6, αποκλειστικά στα TGI Fridays™!