Αφορμή για αυτή την εκρηκτική συνεργασία στάθηκε το Fashion Room Service –Spring  Edition που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το περιοδικό Ozon Raw στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

 

Το Fashion Room Service αποτελεί το μεγαλύτερο fashion party της Αθήνας όπου περίπου 30 brands, καλλιτέχνες και designers παρουσιάζουν τις υπέροχες δημιουργίες τους σε ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια που λειτουργούν ως showrooms. Όλα αυτά έλαβαν χώρα στις 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens όπου έδωσε δυναμικό παρόν όλο το fashion & lifestyle κοινό της πόλης.

 

Φυσικά η New Era ήταν εκεί με καλεσμένους το Sake Tattoo Crew για να δώσουν μία νότα streetwear αισθητικής σε ένα special διαμορφωμένο δωμάτιο που τα είχε όλα. Τα αγαπημένα μοντέλα καπέλων της New Era, τα μοναδικά σχέδια των ταλαντούχων artists του Sake Tattoo Crew, live customization act υπό τους ήχους δυνατής hip-hop μουσικής και φυσικά πολύ καλή διάθεση που θύμιζε πάρτι!

 

Στο δωμάτιο 930 στήθηκε μία εντυπωσιακή έκθεση με customized New Era καπέλα και σακίδια που λειτούργησαν ως καμβάδες και μετατράπηκαν σε πραγματικά έργα τέχνης! Οι καλλιτέχνες του Sake Tattoo Crew δημιούργησαν μοναδικά κομμάτια πάνω στο ύφασμα χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους, ακρυλικά χρώματα και σπρέι.

 

 

 

Τα καπέλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν το κλασικό και ευκολοφόρετο 9FORTY με το καμπυλωτό γείσο και το ρυθμιζόμενο κούμπωμα στο πίσω μέρος ενώ τα σακίδια είχαν το χαρακτηριστικό Yankees logo. Κάποιοι από τους artists του Sake Tattoo Crew: Sake, Orge, Renee, Roza, Van Boik, Cris, Ifi Pearl, Q.B. Mix, Kim, Slipy, China, Dask, Vasiliis Logios έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό «ντύνοντας» τα καπέλα με εντυπωσιακά σχέδια, μοτίβα και έντονα χρώματα.

 

Το live customization ήταν μία συναρπαστική εμπειρία καθώς το κοινό μπορούσε να παρακολουθήσει όλη την διαδικασία σε πραγματικό χρόνο με free hand drawings. Κάθε καπέλο αντικατοπτρίζει την αισθητική του καλλιτέχνη ενώ έχει και την υπογραφή του κάνοντάς το μοναδικό. Φυσικά το κοινό μπορούσε να συμμετέχει σε κλήρωση για να κερδίσει ένα από τα εντυπωσιακά custom New Era καπέλα.

 

Καταλήγοντας, ένα δωμάτιο με τα πιο στιλάτα καπέλα, μοναδικά έργα σύγχρονης street τέχνης από έμπειρους tattoo artists και underground hip-hop μουσική δεν θα μπορούσε με τίποτα να μην κάνει τη διαφορά! Η ανταπόκριση του κοινού ήταν πολύ μεγάλη γεμίζοντας πλήρως το δωμάτιο και δημιουργώντας ένα παρεΐστικο σκηνικό.

 

Μάθετε περισσότερα για τη New Era https://www.facebook.com/NewEraGreece/

Μάθετε περισσότερα για τους Sake Tattoo Crew http://www.saketattoo.com/