Η Yamamay παρουσιάζει τη Valentine's Day Collection 2018

Η Yamamay παρουσιάζει τη Valentine's Day Collection 2018 Facebook Twitter
0

#GOWILD είναι το hashtag της καμπάνιας της Yamamay για τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μας προσκαλεί να τη ζήσουμε σε ξέφρενους ρυθμούς.

Λύστε τα μαλλιά σας, ομολογήστε τον έρωτά σας -αν δεν το έχετε κάνει ακόμη- και μιλήστε στο ταίρι σας με πάθος και τρυφερότητα.

Η Yamamay παρουσιάζει τη Valentine's Day Collection 2018 Facebook Twitter


Η έναρξη της εκστρατείας συνοδεύεται από τον Riccardo Pozzoli, συνιδρυτή του διάσημου portal The Blonde Salad και την Gabrielle Caunesil, την πανέμορφη Γαλλίδα μοντέλο, οι οποίοι υμνούν τον έρωτα μέσα από ένα βίντεο, μιλώντας για τις πιο ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές του δικού τους love story.

Αυτή είναι η καρδιά της συλλογής του Αγίου Βαλεντίνου με όλα τα διαφορετικά πρόσωπά της, χαρούμενα, στοργικά, σέξι και ενδιαφέροντα.

Η Yamamay παρουσιάζει τη Valentine's Day Collection 2018 Facebook Twitter


Patchwork από διασκεδαστικά prints στη σειρά Chain of Love, η οποία αναδεικνύει τα σύμβολα της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου όπως καρδιές σε λουκέτα, κλειδιά για να τ' ανοίξουν, φιλιά τυπωμένα με έντονο κόκκινο κραγιόν σε χρυσές αλυσίδες που σας προσκαλούν να «αγριέψετε» με κομψά στοιχεία σε μαύρο και χρυσό για μια πιο λαμπερή εμφάνιση.


Η πιο ρομαντική σειρά Darling, σε απαλό ροζ, με πουά κεντήματα κοσμείται από σχήματα καρδιάς, με το πιο ατίθασο κομμάτι της να είναι ένα κομψό τρικίνι, ιδανικό για ειδικές περιστάσεις.

Η Yamamay παρουσιάζει τη Valentine's Day Collection 2018 Facebook Twitter

Η σειρά Kore, σχεδιασμένη στην ίδια διάθεση, με απίθανα nude εφέ και κεντητά floral μοτιφ, με το μπουστάκι με τα υπέροχα δαντελένια επιθέματα να κυριαρχεί.


Η αποπλάνηση όμως δεν σταματάει εδώ. Φτάνει στο ζενίθ της με τη σειρά Wild Waves, που αποτελείται από ολόμαυρη δαντέλα χαρίζοντας στιγμές απόλυτου αισθησιασμού.

Η Yamamay παρουσιάζει τη Valentine's Day Collection 2018 Facebook Twitter


Τέλος, η μαύρη δαντέλα, οι αλυσίδες και τα χρυσά φερμουάρ της σειράς Streap Tease – όνομα και πράγμα – είναι η σειρά που μας εξοπλίζει με πρωτότυπα και ιδιαίτερα σαγηνευτικά στοιχεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο yamamay.com

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM