Στη Lidl Hellas διακριθήκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον τίτλο Top Employer, κάτι που οφείλεται στους πάνω από 5.000 ανθρώπους που κάνουν κάθε μέρα την επιχείρηση να ξεχωρίζει.

Tο ανεξάρτητο Ινστιτούτο «Top Employers», με έδρα το Άμστερνταμ, πιστοποιεί σε ετήσια βάση τους κορυφαίους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίοι διακρίνονται για την υποστήριξη προς τους εργαζομένους τους αλλά και για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που τους προσφέρουν.

 Η πιστοποίηση αυτή είναι το αποτέλεσμα του επιτυχούς εξωτερικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Top Employers στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω της μεθόδου αξιολόγησης πολλαπλών σταδίων. Μεταξύ των πεδίων που αξιολογήθηκαν περιλαμβάνονται: αμοιβές και παροχές, ένταξη νέων εργαζομένων, εκπαίδευση και ανάπτυξη, διαχείριση  της απόδοσης, ανάπτυξη ηγεσίας, καριέρα και διαχείριση της διαδοχής και εταιρική κουλτούρα.

"Η έρευνά έδειξε ότι η Lidl Hellas,  διασφαλίζει εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, καλλιεργεί και αναπτύσσει το ταλέντο των εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού, ενώ κατέχει ηγετική θέση στο περιβάλλον των Ανθρωπίνων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της", αναφέρει το Top Employers Institute, σχετικά με τη νέα διάκριση της Lidl Hellas.

Στο επίκεντρό βρίσκονται οι άνθρωποί τους και χάρη σε αυτούς κατορθώνουν να βελτιώνουν διαρκώς τις δομές, τις πολιτικές και τις διαδικασίες τους, ώστε να τους προσφέρουν ένα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον.

Στόχος τους είναι να αποτελούω έναν διαχρονικά ελκυστικό «Εργοδότη Επιλογής» για τους εργαζομένους τους και τους νέους υποψηφίους, αλλά και να διατηρούν τα ταλέντα εντός της οικογένειας της Lidl Hellas. Προσβλέποντας σε αυτή την κατεύθυνση προβαίνουνε σε δράσεις που ενισχύουν την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Σαν επιχείρηση, επικεντρώνονται μεταξύ άλλων, στις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρουν στην Ελλάδα, στοχεύοντας στην επαναφορά της εμπιστοσύνης των υποψηφίων στην ελληνική αγορά εργασίας. Επιπλέον, επενδύουν πάνω από 1.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας μέσω σεμιναρίων και εργαλείων ανάπτυξης, ισχυροποιούν τη διαφάνεια σε διαδικασίες ανέλιξης και προσαρμόζουν την εκπαίδευσή τους στις επιταγές της ψηφιακής εποχής.

Ταυτόχρονα, διαθέτουν 650.000 ευρώ σε δράσεις Υγείας – Ευεξίας, Δέσμευσης και Ικανοποίησης των εργαζομένων μας. Μέσω του προγράμματος «Είμαι Υγιής, εργάζομαι ασφαλής», υλοποιούν για τους ανθρώπους τους και τις οικογένειές τους εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης σε θέματα κίνησης, υγείας και ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

 

Η τελετή της βράβευσης θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2018, από το Ινστιτούτο «Top Employers» στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

 Για ανοιχτές θέσεις εργασίας μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://kariera.lidl.gr

και στα

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Snapchat: Lidlhellas