Οι γυμναστές των PLANET Fitness and More είναι σε Πρωτοχρονιάτικο mood, τραγουδούν και σου δείχνουν κάποια έξυπνα βήματα για να αποκτήσεις τη νέα χρονιά ένα όμορφο και υγιές σώμα! Όρεξη για γυμναστική, θετική διάθεση και μια super προσφορά από τα PLANET Fitness and More αρκούν! Τώρα και για λίγες ημέρες η αγαπημένη σου fitness αλυσίδα παρέχει την ετήσια συνδρομή μόνο στα €59 και σου κάνει δώρο την εγγραφή!

 

Μόνο μέχρι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αποκτάς ετήσια συνδρομή στα €59, με την εγγραφή δώρο!

 

Επισκέψου, λοιπόν, το PLANET Fitness and More της περιοχής σου μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου στις 18:00 και απόκτησε ετήσια συνδρομή στη super αυτή τιμή ή αγόρασε την on line εδώ! Εξασφαλίστε έτσι όχι μόνο την άσκησή σου, αλλά και ευεξία, διασκέδαση, θετική ενέργεια για έναν ολόκληρο χρόνο!

 

 

 

Μα μπορεί μια συνδρομή σε γυμναστήριο να σου εξασφαλίσει όλα τα παραπάνω; Σαφώς, γιατί τα PLANET Fitness and More δεν είναι απλώς γυμναστήρια, είναι τα fitness club που με τον εξοπλισμό και τις παροχές τους είναι σε θέση να απογειώσουν την εμπειρία σου, τη φυσική σου κατάσταση, τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου! Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη συνδρομή περιλαμβάνει πληθώρα ομαδικών προγραμμάτων που δεν θα χορταίνεις να συμμετέχεις, χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων και οργάνων ενδυνάμωσης και προσωπικό πρόγραμμα που θα βγει σε συνεννόηση με τους γυμναστές!

 

 

 

Στόχος των PLANET Fitness and More είναι να προσφέρουν πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες άσκησης στις καλύτερες τιμές. Σε τιμές που ανταποκρίνονται στις συνθήκες του σήμερα, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να εντάξουν το fitness στην καθημερινότητά τους. Όποια και αν είναι η διάθεσή σου ή οι προσωπικοί σου στόχοι, στα PLANET Fitness and More θα βρεις ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων που θα καλύψει τις απαιτήσεις σου και θα αναδείξει δυνατότητες που δεν φανταζόσουν πως είχες!

 

Περισσότερες πληροφορίες: https://planetfitness.gr/happy-new-year/