Τον τελευταίο καιρό έψαχνα να αντικαταστήσω το κινητό μου που απλά μια ωραία ημέρα αποφάσισε να εγκαταλείψει το μάταιο τούτο κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι το είχα αγαπήσει τόσο πολύ που το πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά δυστυχώς εκείνο είχε διαφορετική άποψη. Αφού λοιπόν το έκλεισα με θλίψη στο κουτί του και έχοντας περάσει μια εβδομάδα χωρίς κινητό αποφάσισα να ψάξω τον αντικαταστάτη του.

 

Πήγα λοιπόν στο αγαπημένο μου κατάστημα γιατί παρόλο που το online το αγαπώ, με τα κινητά έχω μια σχέση που θα μπορούσες να πεις ότι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Επίσης τα οικονομικά μου είναι περιορισμένα και δεν έχω πια να διαθέσω ότι διέθετα παλιά. Και εκεί έκλεψε την καρδιά μου ένα ιδιαίτερο κινητό το fluo X για το design του και την απίστευτη λειτουργία του.

 

Γυάλινο, μαύρο και με μεταλλικές λεπτομέρειες έκλεψε την minimal καρδιά μου! Η αλήθεια είναι πως επειδή είναι new entry στον κόσμο των κινητών, το έψαξα λίγο και ανακάλυψα κάτι πολύ ενδιαφέρον. Mια multi-cultural ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων και τεχνικών που αποφάσισε να «πάρει το παιχνίδι στα χέρια της» και να φτιάξει προϊόντα high-end τεχνολογίας, έτσι όπως τα ήθελε. Μελέτησε τις ανάγκες, αξιολόγησε τις λύσεις, υιοθέτησε τις καλές πρακτικές, κυνήγησε τις καινοτομίες.‘Eτσι γεννήθηκε μια μεγάλη σειρά προϊόντων τεχνολογίας, τα fluo. Τα ονόμασε fluo για να σηματοδοτήσει την αφοσίωσή της στη διαρκή εξέλιξη, στην αναζήτηση του πάντα νέου.

 

Και το καλύτερο από όλα; Σε μια πολύ προσιτή τιμή!

 

Go Team! Αναρωτιέμαι. What’s next?