ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ δείχνουμε το δρόμο στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό

ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ δείχνουμε το δρόμο στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό Facebook Twitter
O Χρήστος Μπαρτσόκας - Ομότ. Καθηγητής Παιδιατρικής & Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», o Γιώργος Τσαπρούνης – Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND Ελλάς και η Αλεξάνδρα Μαρτίνου – Αντιπρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
0

Με μήνυμα «Δείξε το Δρόμο. Δείξε ποιος είσαι» η WIND, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας και Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 &10 χλμ, συμμετέχει για 7η χρονιά στην κορυφαία αθλητική, και όχι μόνο, διοργάνωση και στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» . Ταυτόχρονα προτρέπει όλους, δρομείς και θεατές, να δείξουν έμπρακτα ότι νοιάζονται στο www.supportmazi.gr.   

Από το 2011 μέχρι σήμερα μέσω της δρομικής κοινότητας και των αγώνων που στηρίζει, η WIND έχει προσφέρει περισσότερα από 550.000€ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, συνεχίζει στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί» ενισχύοντας οικονομικά τη δράση «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι».

Το «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» είναι ένας κόμβος δικτύωσης βοήθειας με σκοπό την παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε φορείς που εξυπηρετούν παιδιά και άπορες οικογένειες.  Μέσα στο 2016, το «Μαζί για το Παιδί» μοίρασε μέσω του «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» 117 τόνους αγαθών, σε 236 φορείς από 43 διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, εξυπηρετώντας συνολικά 30.925 παιδιά από 19.564 οικογένειες!

ΜΑΖΙ για το ΠΑΙΔΙ δείχνουμε το δρόμο στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό Facebook Twitter

 «Στην WIND, γιορτάζουμε την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, συνδέοντας την με την Κοινωνική Αλληλεγγύη. Είναι μεγάλη μας χαρά που αυτή τη χρονιά θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το «Μαζί για το Παιδί» και θα τρέξουμε για παιδιά από όλη την Ελλάδα που έχουν ανάγκη. Ραντεβού στην εκκίνηση την Κυριακή 12 Νοεμβρίου για να στείλουμε ένα ακόμα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND, Γιώργος Τσαπρούνης.

Από την πλευρά του, ο κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, Ομότ. Καθηγητής Παιδιατρικής & Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» ανέφερε:«Ευχαριστούμε θερμά όσους θα τρέξουν στο πλευρό μας με αφορμή τον Μαραθώνιο της Αθήνας στηρίζοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες μας να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών που αγκαλιάζουμε. Μαζί, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προσφέρουμε περισσότερες ευκαιρίες και  ένα καλύτερο μέλλον σε περισσότερα από 30.000 παιδιά.»

 

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, εκτός από τις υπέροχες εμπειρίες που θα προσφέρει στους δρομείς, δίνει την ευκαιρία σε όλους να συνδράμουν στο έργο του «Μαζί για το Παιδί». Ακόμα και όσοι δεν τρέξουν στους αγώνες της 12ης Νοεμβρίου μπορούν να βοηθήσουν μέσω του www.supportmazi.gr έτσι ώστε όλοι μαζί να καλύψουμε ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα στο μαραθώνιο που κάνει καθημερινά η Ένωση για τα παιδιά σε ανάγκη!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM