Το Yiuco.comTheUp cycling Society, σε συνεργασία με το δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS,  καλεί τους πολίτες της Αθήνας στη διαδραστική εκδήλωση #ftiaxe me, το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 4-7 μ.μ. στο Πεδίον του Άρεως, στην πλατεία θεάτρου Οικονομίδη.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Νέα Γενιά σε Δράση Stream for Change και οι πολίτες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από μέλη του Yiuco.com και του  Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους για να μετατρέψουν παλιά αντικείμενα και να τους δώσουν νέα πνοή, αλλάζοντας τη μορφή αλλά και τη χρήση τους.

 

Απαραίτητα «εφόδια» για τη συγκεκριμένη δράση είναι παλιά t‐shirts, αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικού, πλαστικά μπουκάλια σαμπουάν και αναψυκτικού ή νερού και ένα ψαλίδι. Η μεταμόρφωσή τους θα είναι σίγουρα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη και ταυτόχρονα η έμπρακτη απόδειξη ότι η μεταποίηση και επαναχρησιμοποίηση παλιών αντικειμένων αποτελούν απλές και έξυπνες μεθόδους για να βοηθήσουμε το περιβάλλον αλλά και την τσέπη μας.

 

www.yiuco.com