Τα REPLAY ανακοινώνουν την συνεργασία τους με το Bestival

Τα REPLAY ανακοινώνουν την συνεργασία τους με το Bestival Facebook Twitter
0

Τα REPLAY θα συμμετάσχουν ακόμα μία φορά στην 4 ημερών μουσική διοργάνωση, το BESTlVAL, που θα πραγματοποιηθεί στο Robyn Hill Country Party, Isle of Wight, στις 6, 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου.


Πολλοί καλλιτέχνες όπως οι Stevie Wonder, The XX, New Order, Sigur Ros, Florence & The Machine, Justice, 2ManyDjs Friendly Fires και πολλοί άλλοι, θα δώσουν το παρών στα decks του festival, υποσχόμενοι μια ανεπανάληπτη μουσική έκρηξη.


Οι θαμώνες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαύσουν για πρώτη φορά μια νέα, μοναδική μουσική σκηνή REPLAY WITH ROB DA BANK

Η μουσική σκηνή REPLAY With Rob Da Bank θα βρίσκεται στην τοποθεσία ‘The Grassy Hill’ και αναμένεται να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό για όλους τους λάτρεις των Denim & της Μουσικής


Από τις 12.00μμ έως και τις 03.00πμ η σκηνή REPLAY With Rob Da Bank, χωρητικότητας 1.000 ατόμων, θα προσφέρει μουσική, με την άμεση επιμέλεια του Rob Da Bank, από συγκροτήματα και καλλιτέχνες όπως οι Kate Nash, ALT_J, Nina Nesbitt, Skepta, Jake Bugg, Willis Earl Beal, James McCartney, BIGKids, Diagrams, Dingus Khan, Kwes και πολλοί ακόμα.


"Η μουσική σκηνή των Replay στο Bestival 2011 ήταν πολύ δημιουργική και διασκεδαστική, με πολλούς κορυφαίους καλλιτέχνες να παίζουν αυτοσχέδια κομμάτια. Αυτή την χρονιά έχω εντείνει τον προγραμματισμό μου με την νέα σκηνή   Replay with Rob da Bank και είμαι πολύ σίγουρος για τις φετινές συνεργασίες με τους νέους καλλιτέχνες από το AlunaGeorge στους Sunless 97, Alt-J, The Other Tribe και BIGKids αλλά και ευτυχής να καλωσορίσω ήρωες από το παρελθόν του Bestival όπως η Kate Nash. Θα είναι κάτι υπέροχο! Και επιπλέον αποκλειστικά sets θα μεταδίδονται Live από το beatclash.com" δηλώνει ο Rob da Bank.


Η μουσική σκηνή REPLAY With Rob Da Bank επίσης θα φιλοξενήσει το λανσάρισμα μια ολοκαίνουριας μουσικής πλατφόρμας με την ονομασία


BEATCLASH

Το BEATCLASH είναι ένα νέο μουσικό Facebook app και μια πλατφόρμα που βοηθά στη βελτίωση των δυνατοτήτων έναντι των φίλων σου και στην πορεία δίνει την δυνατότητα σε ανερχόμενα συγκροτήματα να γίνουν γνωστά.

Επισκεφθείτε το beatclash.com/bestival για αποκλειστικά νέα από την σκηνή των Replay!



ROAD TRIP TO BESTIVAL

Η επιλογή των καλλιτεχνών από τα Replay θα γίνει με δύο παραστάσεις που θα προηγηθούν του Bestival, σε καταστήματα Replay. Το ταξίδι των Replay προς το Bestival θα ξεκινήσει στο Λονδίνο, στο κατάστημα Replay Store Carnaby Street στις 16 Αυγούστου, και θα ακολουθήσει το κατάστημα Replay Covent Garden Store στις 23 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Road Trip to Bestival επισκεφθείτε το www.replay.it

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM