Η Initiative Media ανακηρύχθηκε MEDIA AGENCY OF THE YEAR, στην φετινή διοργάνωση των Ermis Awards, αποσπώντας 1 GRAND, 3χρυσά και 2 αργυρά βραβεία.

 

Οι καμπάνιες που έφτασαν την Initiative στην κορυφή του βάθρου ήταν:

  • H «Release The Beast» για το προϊόν Magic της ΕΛΑΪΣ/Unilever, η οποία έλαβε τα Grand Ermis Media,  Χρυσό και Αργυρό στην κατηγορία Media/Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας καθώς και Xρυσό στην κατηγορία Media/Χρήση Πολλαπλών Μέσων.
  • Η «Refresh your Mood On The Road» για το προϊόν Lipton Ice Tea    η οποία έλαβε Χρυσό στην κατηγορία Media/Ραδιόφωνο,και τέλος
  • η «Break The Ice OnAir» για το προϊόν Cornetto η οποία έλαβε Αργυρό στην ίδια κατηγορία.

 

Η κατάκτηση των βραβείων αυτών από την Initiative, αλλά και η ανάδειξη της σε Media Agency of the Year, συμπίπτει με τον φετινό εορτασμό των 25 χρόνων της στην Ελλάδα, και αποτελεί την επισφράγιση της πολύ επιτυχημένης πορείας της εταιρίας στην αγορά των media όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ο Μιχάλης Γκάλγκος, CEO της Initiative μας είπε: «Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο και ωραιότερο τρόπο εορτασμού της 25ετούς πορείας μας στην αγορά, από την ανάδειξη μας σε Media Agency of the Year. H διάκριση αυτή αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής κουλτούρας και του ανήσυχου μας πνεύματος αλλά και ισχυρή απόδειξη της συνεχούς επένδυσης στους ανθρώπους μας, οι οποίοι με τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση τους έφεραν στην εταιρία μας αυτή την διάκριση».