Ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία των σύγχρονων γυναικών σχετικά με την υγεία του δέρματός τους; Ο σωστός και βαθύς καθαρισμός προσώπου, καθώς αναζητούν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα για το πρόσωπο και τα μάτια, με λίγες μόνο κινήσεις!

 

Ωστόσο, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και η έλλειψη χρόνου, συχνά τις οδηγούν σε ένα «βιαστικό τρόπο» καθαρισμού του προσώπου τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν ρύποι και υπολείμματα μακιγιάζ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούνται ερεθισμοί και μία συνολικά δυσάρεστη αίσθηση.

 

Η La Roche-Posay καλωσορίζει μια νέα εποχή στον καθαρισμό και στο ντεμακιγιάζ του προσώπου, με το νέο Eau Micellaire Ultra για το ευαίσθητο κανονικό & μικτό δέρμα και το νέο Effaclar Eau Micellaire Ultra για το λιπαρό δέρμα, που καθαρίζουν& αφαιρούν το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια από το 1ο κιόλας βαμβάκι!

 

 

 

ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ
Η τεχνολογία Micellaire, βασισμένη στο μόριο «μικήλλιο», με λιποφιλικό πυρήνα, ενισχύεται πλέον με την αυξημένη συγκέντρωση σε γλυκερίνη, με αποτέλεσμα να εγκλωβίζει και να απομακρύνει απαλά τους ρύπους και το make-up, χωρίς να απαιτείται τριβή. Η καινοτομία του νέου Eau Micellaire Ultra καταπραϋνει και ανακουφίζει το ευαίσθητο δέρμα, ενώ το νέο Effaclar Eau Micellaire Ultra, εμπλουτισμένο με ψευδάργυρο, εξυγιαίνει το λιπαρό δέρμα, εξασφαλίζοντας αίσθημα φρεσκάδας.

 

To Eau Micellaire Ultra διατίθεται σε συσκευασία 200ml ενώ το Effaclar Eau Micellaire Ultra διατίθεται σε συσκευασία 200ml & 400ml.

 

Τα νέα Eau Micellaire Ultra & Effaclar Eau Micellaire Ultra συνδυάζουν τη δύναμη των μικηλλίων με τη γλυκερίνη, επιτυγχάνοντας:

 

—Ομοιογενή εφαρμογή, χάρη στην απαλή σύνθεση που γλιστράει επάνω στο δέρμα

— Καλύτερη απορρόφηση του make-up, των ρύπων & του σμήγματος

— Ευκολότερη αφαίρεση του μακιγιάζ, χωρίς καθόλου τρίψιμο, ιδανική για το ευαίσθητο δέρμα

 

Η μοναδική αυτή φόρμουλα, συνδυασμένη πάντα με το Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, εγγυάται αποτελεσματικότητα ενάντια στη σκόνη, το make-up και την ατμοσφαιρική ρύπανση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ultra προστασία και ασφάλεια, χωρίς paraben, αιθυλική αλκόολη, θειικά άλατα, σαπούνι και χρωστικές!

 

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Σύμφωνα με κοσμετοκλινικές μελέτες, η αποτελεσματικότητα των Micellaire αγγίζει το 99% στην αφαίρεση του make-up και το 70% στην αφαίρεση της μάσκαρα ήδη από το 1ο βαμβάκι! Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα αποτελέσματα που αφορούν στην αφαίρεση των ρύπων που είναι κατά 37% μεγαλύτερη, συγκριτικά με τον καθαρισμό με νερό. Τέλος, η περιεκτικότητα σε γλυκερίνη συμβάλλει στην αύξηση της ενυδάτωσης κατά 47% σε μόλις 30 λεπτά!