Ελληνικό καλοκαίρι με αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ

Ελληνικό καλοκαίρι με αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ Facebook Twitter
0

Το ομοιόμορφο, βαθύ μαύρισμα είναι το βασικό ζητούμενο του καλοκαιριού! Το ίδιο ισχύει και για την αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο. Τα αντηλιακά ΚΟΡΡΕΣ εξασφαλίζουν και τα 2! Εννέα αντηλιακά προϊόντα βασισμένα σε συστατικά βιολογικής προέλευσης, με φυσικά φίλτρα, προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA/ UVB, με δείκτες προστασίας από SPF50 έως SPF10, για όλους τους τύπους επιδερμίδας, αλλά και όλες τις ηλικίες.

Βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι για ευαίσθητες επιδερμίδες, συνθέσεις με Καρυδιά & Καρύδα για βαθύ μαύρισμα και για όσους επιδίδονται σε θαλάσσια σπορ και βούτυρο Karitè για τη φροντίδα της παιδικής επιδερμίδας –η αντηλιακή σειρά ΚΟΡΡΕΣ επενδύει σε ωφέλιμα φυσικά συστατικά, ενώ δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, αναπτύσσοντας φόρμουλες χωρίς αμφιλεγόμενες συνθετικές ουσίες (όπως parabens, mineraloil, σιλικόνες, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες).

Τα δύο γνωστά προϊόντα aftersun -το best selling Yoghurt Cooling Gel και το Aloe Vera/ Γαλάκτωμα Σώματος- ολοκληρώνουν τη θερινή περιποίηση, ενώ το Κόκκινο Αμπέλι/ Αντηλιακό Μαλλιών θα διατηρήσει και φέτος το καλοκαίρι άψογο το χρώμα των μαλλιών.

ΚΟΡΡΕΣ/ SUMMER INGREDIENTS

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Το βιολογικό βρώσιμο Γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Note! Η ενσωμάτωση βρώσιμου Γιαουρτιού (ελληνικής προέλευσης) σε καλλυντική φόρμουλα, μεταφέροντας την απαλή υφή και όλες τις ευεργετικές ιδιότητές του στο τελικό προϊόν, είναι παγκόσμια καινοτομία της ΚΟΡΡΕΣ –αποτέλεσμα τριετούς έρευνας.

ΚΑΡΥΔΙΑ & ΚΑΡΥΔΑ

Tο βιολογικό έλαιο από Καρύδι προσφέρει φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Το έλαιο Καρύδας βιολογικής προέλευσης διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

ΒΟΥΤΥΡΟ KARITE

Το βιολογικό βούτυρο Karité διαθέτει ισχυρές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες.

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΟΡΡΕΣ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30 (ελαφριά υφή) & SPF50

Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος SPF20, SPF30 & SPF50

ΚΑΡΥΔΙΑ & ΚΑΡΥΔΑ

Διάφανο αντηλιακό σώματος SPF20

Λάδι μαυρίσματος προσώπου-σώματος SPF10

ΒΟΥΤΥΡΟ KARITE

Βιολογικά πιστοποιημένο παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF30 (ECOCERT/ 100% φυσική σύνθεση)

Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα SPF50

ΚOKKINO ΑΜΠΕΛΙ/ Αντηλιακό Μαλλιών

 

After-sun

ΓΙΑΟΥΡΤΙ Cooling Gel

ALOE VERA/ Body Milk

Τα αντηλιακά προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ είναι δερματολογικά ελεγμένα, μη φαγεσωρογόνα, ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα.

TIP! Μην παραλείψετε να αναζητήσετε τα πακέτα προσφορών 1+1 στα φαρμακεία.

www.korres.com

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM