City Unity College

City Unity College Facebook Twitter
0

Οι πρωτιές στο City Unity College συνεχίζονται. Η Ράννια Μακρυγιάννη και η Ηρώ Μωραΐτη σπουδάστριες του τμήματος Graphic design του City U ήταν μέσα στους μεγάλους νικητές του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Young Creative Chevrolet 2012.


Στην απονομή των βραβείων -που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη-, τα βλέμματα τράβηξε η Ράννια Μακρυγιάννη καθώς απέσπασε όχι ένα αλλά συνολικά τρία βραβεία (1ο βραβείο Video, 3ο βραβείο VisualArts, 3ο Photography). Αντίστοιχα η δεύτερη νικήτρια και σπουδάστρια του CityU, Ηρώ Μωραΐτη κέρδισε το 2ο βραβείο VisualArts.  


Ο πρόεδρος του City Unity College κ. Χάρης Γερονικόλας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στις δύο νικήτριες, καθώς και στην ομάδα των καθηγητών του τμήματος Graphic desing για την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα και ευχήθηκε σε όλους ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.


Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό Τελικό.


Ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet ξεκίνησε το 2007 στην Ευρώπη και υποστηρίζει ανερχόμενα νεαρά ταλέντα από το χώρο των εφαρμοσμένων  τεχνών, ενθαρρύνοντάς τους να δουν τη Chevrolet από τον δικό τους δημιουργικό τρόπο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM