Οι πρωτιές στο City Unity College συνεχίζονται. Η Ράννια Μακρυγιάννη και η Ηρώ Μωραΐτη σπουδάστριες του τμήματος Graphic design του City U ήταν μέσα στους μεγάλους νικητές του ετήσιου Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Young Creative Chevrolet 2012.


Στην απονομή των βραβείων -που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη-, τα βλέμματα τράβηξε η Ράννια Μακρυγιάννη καθώς απέσπασε όχι ένα αλλά συνολικά τρία βραβεία (1ο βραβείο Video, 3ο βραβείο VisualArts, 3ο Photography). Αντίστοιχα η δεύτερη νικήτρια και σπουδάστρια του CityU, Ηρώ Μωραΐτη κέρδισε το 2ο βραβείο VisualArts.  


Ο πρόεδρος του City Unity College κ. Χάρης Γερονικόλας έδωσε θερμά συγχαρητήρια στις δύο νικήτριες, καθώς και στην ομάδα των καθηγητών του τμήματος Graphic desing για την αξιόλογη δουλειά που γίνεται στο συγκεκριμένο τμήμα και ευχήθηκε σε όλους ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον.


Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα διαγωνιστούν στον μεγάλο Πανευρωπαϊκό Τελικό.


Ο διαγωνισμός Young Creative Chevrolet ξεκίνησε το 2007 στην Ευρώπη και υποστηρίζει ανερχόμενα νεαρά ταλέντα από το χώρο των εφαρμοσμένων  τεχνών, ενθαρρύνοντάς τους να δουν τη Chevrolet από τον δικό τους δημιουργικό τρόπο.