ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Carroten

Carroten Facebook Twitter
0

Αστείρευτη πηγή ενέργειας και ζωής, ο ήλιος συνδέεται με την πιο ξέγνοιαστη και ευχάριστη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι. Γνωστή είναι επίσης η ευεργετική δράση της ηλιακής ακτινοβολίας  στον ψυχισμό του ανθρώπου. Χωρίς να παραβλέπουμε τα μοναδικά οφέλη της ηλιοφάνειας για την ευεξία του οργανισμού -όταν η παραμονή σε αυτήν είναι συντηρητική και ελεγχόμενη, χρειάζεται να τονίσουμε ότι ο ήλιος εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους μετά από άσκοπη και παρατεταμένη έκθεση.

To Carroten αποτελεί για 11η συνεχόμενη χρονιά την πιο αγαπημένη μάρκα των Eλλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του συγκεντρώνει μια πραγματική αυθεντία του ελληνικού ήλιου και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. 

Η ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας Carroten, είναι το αποτέλεσμα πολυετούς, καινοτόμου ελληνικής έρευνας και ανάπτυξης.

Οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται από μια ερευνητική ομάδα Ελλήνων επιστημόνων, ενώ οι εργαστηριακές μελέτες για τα συστατικά που χρησιμοποιούνται, φέρουν την πιστοποίηση διεθνών, επιστημονικών φορέων και ινστιτούτων.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.

Η δικής σας ελληνική μάρκα Carroten, έρχεται να ικανοποιήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, για σίγουρη προστασία και φυσικό μαύρισμα, για ενυδάτωση και αντιγήρανση, για μικρούς και για μεγάλους, για άντρες και γυναίκες, μέσα ή έξω από το νερό.

H συλλογή Carroten για το καλοκαίρι του 2012 είναι εδώ, με νέα πρωτοποριακά προϊόντα αντηλιακής φροντίδας που θα σας ενθουσιάσουν! Αχώριστη παρέα σας στην παραλία, θα σας εξασφαλίσουν προστασία, περιποίηση της επιδερμίδας και ασφαλές μαύρισμα, έτσι όπως μόνο το Carroten μπορεί να προσφέρει.

Η ολοκαίνουργια  σειρά μαυρίσματος Carroten Sunsations έρχεται με εξωτική αύρα,  για να σας  χαρίσει  εξωτικό μαύρισμα, προσκαλώντας σας σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι στις αισθήσεις, με υπέροχα αρώματα καρύδας και εξωτικών λουλουδιών.

Την παιδική προστασία αναλαμβάνει, με απόλυτη ασφάλεια, η νέα σειρά Carroten Kids – Paraben Free, ενώ το αγαπημένο σας αντηλιακό spray μαλλιών επιστρέφει και αυτό ανανεωμένο: σε πρακτική συσκευασία και με δροσερό καλοκαιρινό άρωμα, εξασφαλίζει και φέτος την περιποίηση των μαλλιών σας.

 
  


Και φέτος, παραδώσου στο καλοκαίρι με Carroten!

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM