Το Κέντρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Κουτσοδόντης σας παρουσιάζει την ιστοσελίδα του: http://www.koutsodontis.gr/. Πρόκειται για το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην προετοιμασία τεστ ικανοτήτων από το 1981. Είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις των υποψηφίων.

 

Το προσφερόμενο έργο τους αναγνωρίζεται από καθηγητές, πανεπιστήμια και διεθνείς οργανισμούς όπως η GMAC και “International Wiw of Professionals”.

 

Το Κέντρο Σπουδών Κουτσοδόντης είναι το μοναδικό κέντρο στην Ελλάδα που εξειδικεύεται αποκλειστικά στην προετοιμασία τεστ ικανοτήτων από το 1981. Είμαστε πρώτοι στις προτιμήσεις των υποψηφίων.

 

Θα μπορέσετε να δείτε στην ιστοσελίδα μας όλες τις προγραμματισμένες ενάρξεις τμημάτων για τα τεστ προετοιμασίας GMAT-GRE-SAT-IELTS-TOEFL μέχρι και τη λήξη της ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-2017.

 

Παράλληλα θα βρείτε ενδιαφέροντα νέα και άρθρα σχετικά με τον εκπαιδευτικό χώρο και την διαδικασία των αιτήσεων για μεταπτυχιακά και προπτυχιακά στο εξωτερικό.

 

 

Κάντε μας Like και στη σελίδα στο Facebook για άμεση και γρήγορη ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε: https://el-gr.facebook.com/Koutsodontiscenter/.