Fischer

Fischer Facebook Twitter
0

Η Fischer, η μπίρα για τις πιο εκλεπτυσμένες στιγμές μας, πρωταγωνίστησε στις μελωδικές βραδιές του 12ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Jazzτο οποίο υποστήριξε χορηγικά για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τη μαγεία και τις μελωδίες της μουσικής γιορτής της Jazz είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, από τις 23 μέχρι τις 27 Μαΐου, για να παρακολουθήσουν τις συναυλίες του 12ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Jazz.

Για τους λάτρεις της Jazz, όμως, η Fischerεπεφύλαξε μία ακόμα έκπληξη: καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ προσκαλούσε το κοινό να «γευτεί τη jazz», συμμετέχοντας στο διαγωνισμό “Taste that Jazz!».

Μέσα από τον πρωτότυπο διαγωνισμό, οι φίλοι της jazz είχαν τη δυνατότητα να αντλήσουν έμπνευση από την αγαπημένη τους μουσική και να δημιουργήσουν το δικό τους jazz εξώφυλλο δίσκου ενώ ο μεγάλος νικητής κέρδισε  το μουσικό όργανο που είχε επιλέξει για το δίσκο του!

Η Fischer, με το ξεχωριστό της στυλ και την εκλεπτυσμένη της γεύση, είναι πάντα πιστή στα ραντεβού της με τα πιο ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά events της πόλης, προσφέροντας στο κοινό μοναδικές εμπειρίες απόλαυσης!

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM