Ένας μήνας αφιερωμένος στα Creative Media!

Ένας μήνας αφιερωμένος στα Creative Media! Facebook Twitter
0

H SAE Athens ανοίγει τις πόρτες των νέων εγκαταστάσεών της και προσκαλεί το κοινό στον καθιερωμένο θεσμό των Open Days, αυτή τη φορά για όλο το μήνα Ιούνιο, καλύπτοντας το ευρύ εκπαιδευτικό φάσμα των Creative Media!

Για τέσσερα συνεχόμενα Σάββατα, (9, 16, 23 και 30 Ιουνίου), διακεκριμένοι επαγγελματίες και εισηγητές της SAE Athens θα μεταφέρουν τις γνώσεις τους, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και θα δώσουν μία γεύση απο τα πρωτοπόρα εκπαιδευτικά προγράμματα της SAE. Οι φίλοι των Creative Media θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας, του ψηφιακού κινηματογράφου και της μουσικής βιομηχανίας, ενώ παράλληλα θα ξεναγηθούν στις νέες state-of-the-art εγκαταστάσεις της SAE, γνωρίζοντας από κοντά τον κορυφαίο εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα στον τομέα των Creative Media.

Η αρχή γίνεται το Σάββατο 9 Ιουνίου, με την παρουσίαση του καινοτόμου προγράμματος του Music Business & Creative Industries, όπου οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με έννοιες όπως αυτές των Music Marketing, Event Production, Promotion, Social Media, κ.ά., ενώ θα παρουσιαστεί και το showcase της νέα ανεξάρτητης δισκογραφικής εταιρίας, Restless Wind. Το Σάββατο 16 Ιουνίου είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην Ηχοληψία και τη Μουσική Τεχνολογία, με θεματικές όπως Recordings, Mixing, Mastering, Sound Theory, Sound Design, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη ζωντανή ηχογράφηση των εκρηκτικών Mahakala. Στο επόμενο Open Day, Σάββατο 23 Ιουνίου, σειρά έχει το Digital Film Making με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων τον διεθνώς αναγνωρισμένο εισηγητή της SAE, Στέλιο Αποστολόπουλο, την ομάδα του DOC TV και την ομάδα παραγωγής video clip, White Room. Τέλος, το Σάββατο 30 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν αναλυτικά σεμινάρια εστιασμένα στα short courses της SAE Athens, όπως είναι τα Electronic Music Production, DJ Course, Ableton Live, ενώ θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Advanced Electronic Music Production.


Για δηλώσεις συμμετοχής και το αναλυτικό προγράμμα: athens.sae.edu/opendays
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την SAE Athens στο 210 3217661 (καθημερινά 10.00 - 20.00).


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ