DEMO Business Day: Ένα ψηφιακό event με πάνω από 100 νέους επιστήμονες στη βιομηχανία φαρμάκων

DEMO Business Day: Ένα ψηφιακό event με πάνω από 100 νέους επιστήμονες στη βιομηχανία φαρμάκων Facebook Twitter
0

Η DEMO είναι σταθερά στο πλευρό των νέων επιστημόνων, προσλαμβάνοντας συστηματικά και επενδύοντας σε νέους απόφοιτους, στηρίζοντάς τους στο ξεκίνημα της σταδιοδρομίας τους.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά το «Business Day», που φέτος και για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των συνθηκών. Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου, η εταιρεία υποδέχτηκε στο ψηφιακό της event περισσότερους από 100 νέους επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων που σχετίζονται με την βιομηχανία και το φάρμακο, με στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

DEMO Business Day: Ένα ψηφιακό event με πάνω από 100 νέους επιστήμονες στη βιομηχανία φαρμάκων Facebook Twitter

Συγκεκριμένα μέσα από ένα πρόγραμμα διάρκειας 2 ½ ωρών παρουσιάστηκαν το προφίλ της φαρμακοβιομηχανίας DEMO αλλά και του κλάδου του φαρμάκου στην Ελλάδα, καθώς και οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας και οι προοπτικές επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης στον οργανισμό. Έμφαση δόθηκε στο πρόγραμμα Υποτροφιών και Πρακτικής Άσκησης "Start Your Journey", που αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρία μετά από τρία συναπτά έτη υλοποίησης, ενώ είναι παράλληλα και σημαντική πρωτοβουλία υποστήριξης των φοιτητών τόσο στην εκπλήρωση των ακαδημαϊκών τους στόχων και ονείρων όσο και στην απόκτηση απαραίτητης εργασιακής εμπειρίας για την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Στο Business Day, τρία στελέχη αφηγήθηκαν το επαγγελματικό τους ταξίδι στη DEMO και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και τα συναισθήματά τους. Στη συνέχεια ακολούθησε λεπτομερής περιγραφή της παραγωγής, της συσκευασίας αλλά και της διεύθυνσης ποιότητας ώστε οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν πιθανές περιπτώσεις επαγγελματικής αποκατάστασης και απασχόλησης. Την παρουσίαση έκλεισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της DEMO, κος Δημήτρης Δέμος, ο οποίος και απεύθυνε ένα χαιρετισμό, προέτρεψε τους νέους «να μην αφήνουν τα όνειρά τους αλλά ούτε και τη χώρα τους καθώς ευκαιρίες υπάρχουν πάντα στην Ελλάδα», ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις που έθεσαν οι συμμετέχοντες ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο την ενότητα των ερωτήσεων. Τα Στελέχη της DEMO αναγνωρίζοντας την ανάγκη για πληροφόρηση ανταποκρίθηκαν στις ερωτήσεις και προσέφεραν ανατροφοδότηση για θέματα όπως προσέλκυση και αξιολόγηση υποψηφίων, ευκαιρίες σταδιοδρομίας, επιθυμητές/απαραίτητες σπουδές και πτυχία.

Το Business Day της DEMO αποτέλεσε μέρος της συνολικής συμμετοχής της στο 1ο Virtual Πανόραμα Επιχειρηματικότητας που είχε διοργανωθεί λίγους μήνες πριν και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2020. Η εκδήλωση που οργανώνεται κάθε χρόνο από τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο και την ομάδα του (εφέτος διαδικτυακά) είχε στόχο να ενημερώσει τους νέους για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει την «Άλλη Ελλάδα» της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί για τη Θεσσαλία: Η Coca-Cola στην Ελλάδα και το Global Water Partnership – Mediterranean ανακοινώνουν αντιπλημμυρικό έργο στην πόλη των Τρικάλων με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation

Επιχειρείν / Αντιπλημμυρικό έργο στα Τρίκαλα από την Coca-Cola στην Ελλάδα και το Global Water Partnership – Mediterranean

Το έργο ενισχύει την κλιματική ανθεκτικότητα της πόλης και συμπληρώνει την ουσιαστική στήριξη της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πλημμυρών.
THE LIFO TEAM
ΤΕΧΑΝ: Πολλαπλές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Green Brand Awards 2024

Επιχειρείν / ΤΕΧΑΝ: Πολλαπλές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Green Brand Awards 2024

Με πέντε βραβεία -1 Platinum, 3 Gold και 1 Silver- διακρίθηκε η ΤΕΧΑΝ στα φετινά Green Brand Awards, ξεχωρίζοντας για τις πρωτοβουλίες «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» & τις δράσεις της για έναν πιο «πράσινο» πλανήτη.
THE LIFO TEAM
Ελληνικός Χρυσός: Χρονιά - ορόσημο το 2023 για τη βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία της ΒΑ Χαλκιδικής

Επιχειρείν / Ελληνικός Χρυσός: Χρονιά - ορόσημο το 2023 για τη βιώσιμη ανάπτυξη και ευημερία της ΒΑ Χαλκιδικής

Το 2023, ήταν ακόμη ένα έτος όπου η εταιρεία απέδειξε τη συνεχή προσήλωσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της υλοποίησης 146 έργων και δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας, συνολικού ύψους 1,73 εκατ. ευρώ.
THE LIFO TEAM
Χρυσό βραβείο και διπλή διάκριση για την καμπάνια της Affidea κατά του καρκίνου του μαστού

Επιχειρείν / Χρυσό βραβείο και διπλή διάκριση για την καμπάνια της Affidea κατά του καρκίνου του μαστού

Απέσπασε δύο βραβεία στα Influencer Marketing Awards 2024 για την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού «Μια συνταγή για την πρόληψη».
THE LIFO TEAM