Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
 

ΖeniΘ: Στην πρωτοπορία των ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε φυσικό αέριο και ρεύμα

Συνέντευξη κ. Μάνου Εξαρχουλάκου, διευθυντή Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ

 

O ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Μarketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, μιλά στη LiFO για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια, τη στρατηγική και τους στόχους της εταιρείας.

 

— Αγαπητέ κ. Εξαρχουλάκο, ποιος είναι ο στόχος της ZeniΘ όσον αφορά τις υπηρεσίες της προς τον καταναλωτή;

Η ΖeniΘ είναι ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα με ιστορία που μετράει περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριότητας και επένδυσης στη χώρα. Συνδυάζει τη γνώση της ελληνικής αγοράς ενέργειας με τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μετόχου της, του παγκόσμιου κολοσσού ΕΝΙ, που τη φέρνει στην πρωτοπορία των ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε φυσικό αέριο και ρεύμα. Στη ZeniΘ προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα από ενεργειακές υπηρεσίες και προϊόντα σε ρεύμα και φυσικό αέριο για τις εξειδικευμένες ανάγκες των καταναλωτών, με στόχο να διευκολύνουμε και να βελτιώνουμε την καθημερινότητά τους, στηρίζοντας ταυτόχρονα τον οικονομικό τους προϋπολογισμό.

 

— Αν έπρεπε να επιλέξετε τρεις λέξεις για να περιγράψετε τη ΖeniΘ, ποιες θα ήταν αυτές;

Θα επέλεγα αυτές που είναι συνυφασμένες με την ιστορία και την προσφορά της: καινοτομία, εμπειρία, εμπιστοσύνη. Καινοτομία σε πλήθος προϊόντων και ενεργειακών υπηρεσιών που συνεχώς εμπλουτίζονται –γίνονται ψηφιακές για να προσφέρουν μια καλύτερη εμπειρία στο καταναλωτή, εφόσον κάνει τις συναλλαγές του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια–, είναι φτιαγμένες για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους στην ενέργεια, είτε για το σπίτι είτε για την επιχείρησή τους, και συμπληρώνονται από πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες που στηρίζουν και διευκολύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό.

 

Εμπειρία, γιατί δραστηριοποιείται πάνω από 20 χρόνια στην ελληνική αγορά ενέργειας, αλλά φέρει και την τεχνογνωσία του μετόχου της από τις ώριμες αγορές του εξωτερικού. Τέλος, εμπιστοσύνη είναι η αξία που διέπει τη φιλοσοφία και τη λειτουργία της ΖeniΘ. Την πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της φροντίζει να τη διατηρεί και να την ενδυναμώνει διαρκώς. Στεκόμαστε δίπλα τους ως πραγματικός ενεργειακός σύμβουλος για να δούμε τις πραγματικές τους ανάγκες, μιλώντας τους ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια για τα προϊόντα και τις προσφορές μας.

 

Την πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της φροντίζει να τη διατηρεί και να την ενδυναμώνει διαρκώς. Στεκόμαστε δίπλα τους ως πραγματικός ενεργειακός σύμβουλος για να δούμε τις πραγματικές τους ανάγκες, μιλώντας τους ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια για τα προϊόντα και τις προσφορές μας.

 

— Εν μέσω της πανδημίας είδαμε ραγδαία αύξηση των ψηφιακών υπηρεσιών. Πώς αντιμετωπίσατε τα νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση του πελάτη;

H ZeniΘ προσαρμόστηκε αμέσως στις νέες συνθήκες και εμπλούτισε τις υπηρεσίες της προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες της. Έτσι, ανέπτυξε μια βεντάλια από «έξυπνες» ηλεκτρονικές υπηρεσίες, που ειδικά εν μέσω πανδημίας μπορούν να διευκολύνουν πολύ τους πελάτες και να τους επιτρέπουν να εξυπηρετούνται με ασφάλεια. Πρόκειται για μια σειρά από ψηφιακές υπηρεσίες, στις οποίες πρωτοπορεί και τις οποίες μας μεταλαμπαδεύει ο μέτοχός μας ΕΝΙ εδώ και χρόνια.


Δημιουργήσαμε το e-contract, χάρη στο οποίο όλοι πλέον μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα, από το σπίτι τους, συμβόλαιο σε φυσικό αέριο και ρεύμα online μέσα από απλά βήματα. Παράλληλα, δημιουργήσαμε την υπηρεσία e-bill, με την οποία o πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου και ρεύματος, σε κάθε οικιακή ή επαγγελματική παροχή. Με την εγγραφή τους σ' αυτή την υπηρεσία οι πελάτες της ZeniΘ επωφελούνται επίσης από την εντελώς δωρεάν υπηρεσία ZeniΘ Βill Ρrotection σε συνεργασία με την ΑΧΑ. Με το ΖeniΘ Bill Protection η εταιρεία καλύπτει το ποσό του λογαριασμού σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής (έως 200 ευρώ) λόγω ακούσιας ανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή νοσηλείας.


Παρουσιάσαμε και τη νέα ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp, ένα εργαλείο ελέγχου και διαχείρισης της ενέργειας για τους πελάτες της ZeniΘ, που τους επιτρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ενεργειακής τους κατανάλωσης μέσα από τo smartphone τους. Oι πελάτες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσα από το smartphone τους στην ενεργειακή τους κατανάλωση, στο κόστος, στις συναλλαγές και στους λογαριασμούς τους.
Με την υπηρεσία MyZenith ο πελάτης της ZeniΘ μπορεί να πραγματοποιήσει μια σειρά από ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτεί κάποιο από τα καταστήματά μας, για παράδειγμα μπορεί να κάνει την πληρωμή του λογαριασμού του online.


Για τους πιο παραδοσιακούς πελάτες μας που επιθυμούν την επίσκεψη σε κατάστημα, μόλις λανσάραμε την «έξυπνη» ηλεκτρονική εφαρμογή ZeniΘ e-ticket, προκειμένου να προφυλάξουμε τον κόσμο από τον συνωστισμό στα καταστήματά μας αυτή την εποχή, για να τους εξοικονομήσουμε χρόνο αναμονής και για να τους δώσουμε τη δυνατότητα να προγραμματίσουν καλύτερα την καθημερινότητά τους. Με το e-ticket οι πελάτες μας μπορούν να κατοχυρώνουν online τη σειρά εξυπηρέτησής τους στο κατάστημα της επιλογής τους. Μπορούν να βλέπουν άμεσα ποιο κατάστημα τους εξυπηρετεί καλύτερα και να εξασφαλίζουν προτεραιότητα, όπως και να ενημερώνονται αυτόματα όταν πλησιάζει η σειρά τους.

 

— Τι άλλο να περιμένουμε;

Δεν εφησυχάζουμε, όπως έχουμε αποδείξει. Εκτός από τα ψηφιακά, συνεχίζουμε να δημιουργούμε και φυσικά σημεία επαφής με τον πελάτη, ερχόμαστε περισσότερο κοντά του, προκειμένου να καλύπτουμε καλύτερα τις ανάγκες του. Ήδη φέτος εγκαινιάσαμε τα γραφεία μας και το δεύτερο κατάστημά μας στην Αθήνα, στο Orbit, το πιο «πράσινο» κτίριο της πόλης, και το δεύτερο κατάστημά μας στο κέντρο της Λάρισας, φτάνοντας τα 10 φυσικά καταστήματα πανελλαδικά.

 

Ανακοινώσαμε και μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης, για να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να πάρουν χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους για την κατασκευή νέας εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου ή για την αντικατάσταση του υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου, μια σημαντική διευκόλυνση για τον οικονομικό προϋπολογισμό.

 
Επίσης, συνεχίζουμε να παρέχουμε υπηρεσίες που δίνουν μεγαλύτερη αξία στον πελάτη, στηρίζοντάς τον έμπρακτα στα οικογενειακά του έξοδα. Έτσι, παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας τη δωρεάν Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ, μέσω της οποίας ο καταναλωτής αποκτά πρόσβαση σε 3.000 παρόχους υγείας πανελλαδικά με δωρεάν check-up και σε υπηρεσίες υγείας σε προνομιακές τιμές για έναν ολόκληρο χρόνο.


Στο φάσμα των επιπρόσθετων δωρεάν υπηρεσιών μας προσφέρουμε επίσης, σε συνεργασία με την AXA, τη δωρεάν υπηρεσία 24/7 Home Emergency για την κάλυψη τεχνικών αναγκών του σπιτιού και της επιχείρησης όλων των πελατών μας με όφελος έως και 600 ευρώ.
Και συνεχίζουμε.

 

To άρθρο δημοσιεύθηκε στην έντυπη LiFO.

 

Το νέο τεύχος της LiFO δωρεάν στην πόρτα σας με ένα κλικ.

 

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

RainThread: H ελληνική εταιρία που διαπρέπει στον χώρο του SEO παγκοσμίως
Σε ακόμη ένα κορυφαίο, διεθνούς φήμης SEO Conference έδωσε το παρών η RainThread.
Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Lincoln Center μεταμορφώνουν έναν ανοιχτό χώρο σε αρχαία αγορά
Μία πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και του Lincoln Center for the Performing Arts
INNOVATHENS Business Accelerator: Δύο SMATH Open Days με ομιλίες, παρουσιάσεις και workshops
Tο INNOVATHENS powered by Samsung ανοίγει τις διαδικτυακές του πόρτες σε δημιουργικούς επαγγελματίες, επιχειρήσεις και start-ups, οργανισμούς κι επενδυτές.
Όμιλος ΙΑΣΩ: Βραβεύτηκε ως το Κορυφαίο Νοσοκομείο και επιπλέον απέσπασε 7 Κορυφαίες Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2020
Mαζί με το ΙΑΣΩ Παίδων απέσπασαν 7 βραβεία για την καινοτομία και την πρωτοπορία της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, ανάμεσα σε άλλα.
H ΕΥΔΑΠ πραγματοποιεί έναν πρωτότυπο, ανοιχτό διαγωνισμό καινοτομίας
Ανοικτή πρόσκληση σε νεοφυείς εταιρείες, ομάδες επιστημόνων, ερευνητικά κέντρα πανεπιστημίων, εταιρείες τεχνολογίας, ώστε να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις.
Η ΖeniΘ βραβεύτηκε για την Κορυφαία Καμπάνια με τον Παναγιώτη Γιαννάκη στα Social Media Awards 2020
H ZeniΘ λάνσαρε την καμπάνια στα social media κανάλια της και την τηλεόραση το Μάρτιο του 2020 με στόχο την άμεση ενημέρωση και επικοινωνία με το κοινό σε όλη την Ελλάδα.
Αυτό είναι το νέο drone επόμενης γενιάς από την INTRACOM DEFENSE για την επιτήρηση συνόρων
Η μοναδικότητα του LOTUS
ΕΡΓΟΣΕ: Εγκρίθηκε η προκήρυξη του έργου εκσυγχρονισμού της γραμμής Θεσσαλονίκη - Ειδομένη
Συνεχίζονται οι ενέργειες για την ολοκλήρωση έργων κομβικής σημασίας για την αναβάθμιση του σιδηρόδρομου της χώρας, με την ΕΡΓΟΣΕ να προχωρά άμεσα τις διαδικασίες δημοπράτησής τους.
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Προσαρμοσμένα κέρδη προ φόρων 11,7 εκατ. στο γ΄τρίμηνο
Στα €136 εκατ. ανήλθε το προσαρμοσμένο EBITDA* του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στο 9μηνο 2020
Η MYTILINEOS συνδράμει στο έργο των ελληνικών νοσοκομείων
Οι ολοένα και περισσότερες ανάγκες που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας της χώρας, κινητοποιούν τις μεγάλες επιχειρήσεις που αναζητούν τους βέλτιστους τρόπους συνδρομής.
ΟΠΑΠ: Πρωτοβουλίες στήριξης του νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και των τοπικών αρχών στη μάχη κατά του κορωνοϊού
Ο ΟΠΑΠ συμμετέχει ενεργά στη στήριξη της Θεσσαλονίκης που δοκιμάζεται από τον κορωνοϊό και ενισχύει το σύστημα υγείας και τις τοπικές αρχές.
Δύο νέα πρατήρια φυσικού αερίου κίνησης Fisikon στον ΣΕΑ Ευαγγελισμού
Επέκταση του δικτύου πρατηρίων σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου.
H INTRASOFT International υλοποιεί τον «Ηρακλή» για τον ΔΕΔΔΗΕ
Η INTRASOFT International θα συμβάλλει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ΔΕΔΔΗΕ
Upside Open Content Hub: H διαδραστική πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον την φέρνει πιο κοντά στους νέους
Ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου ο 2ος κύκλος με εμψυχωτικές ομιλίες από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον
 Αλλάζει ο χάρτης της αγοράς αερίου
Σε εξέλιξη μεγάλες επενδύσεις σε υποδομές φυσικού αερίου. Προχωρούν επεκτάσεις νέων δικτύων σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Αυξάνεται η διείσδυση αερίου στα νοικοκυριά. Ποιες εταιρείες πρωταγωνιστούν στο λιανεμπόριο φυσικού αερίου;
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή