Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ

ΑΡΧΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Οι Συνθετικοί ανασυντίθενται κι απόψε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΟΥΣΙΚΗ: Οι Συνθετικοί ανασυντίθενται κι απόψε

Ιδρύθηκαν το 1985 σε ένα στούντιο στη Δραπετσώνα. Στην εποχή τους είχαν όλους κι όλους δέκα οπαδούς. Κυκλοφόρησαν πριν 20 χρόνια έναν δίσκο ηλεκτρονικής μουσικής (σε 500 αντίτυπα), που πέρασε στη σφαίρα του cult. Τώρα, τα αδέλφια Διονύσης και Αποστόλης Αυγερινός έχουν αποσυρθεί στο Ληξούρι της Κεφαλλονιάς και απολαμβάνουν ένα αναπάντεχο revival, που τους ανάγκασε να επανασυνδεθούν για μια μοναδική συναυλία.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΒΑΛΛΑΤΟ
ΤΕΥΧΟΣ #216
Δημοσθένης Κούρτοβικ: «Η όλη κουλτούρα μας είναι στατική»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημοσθένης Κούρτοβικ: «Η όλη κουλτούρα μας είναι στατική»

Ανθρωπολόγος, συγγραφέας, αρθρογράφος, κριτικός λογοτεχνίας και μεταφραστής. Περισσότερο, όμως, από τα βιβλία, τα γραψίματα και τους στοχασμούς τον γοητεύουν, λέει, η μπάλα, το σινεμά, τα ταξίδια και οι ωραίες γυναίκες.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ
ΤΕΥΧΟΣ #440
Χρήστος Χρυσόπουλος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Χρήστος Χρυσόπουλος

Ένας νεαρός συγγραφέας, μόνιμα περιπλανώμενος στον κόσμο, μιλά για το ταξίδι του στην Ινδία, το βιβλίο που προέκυψε μετά και το γράψιμο, που παραμένει η μοναδική μακροχρόνια δέσμευσή του
ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΨΑΣΚΗ
ΤΕΥΧΟΣ #409
Δέσποινα Κουτσούμπα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δέσποινα Κουτσούμπα

H 40χρονη, κρητικιά την καταγωγή, είναι από τους δυναμικούς, αεικίνητους, υπερδραστήριους εκείνους ανθρώπους που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ
ΤΕΥΧΟΣ #405
Κωνσταντίνος Ντέλλας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Κωνσταντίνος Ντέλλας

O σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της παράστασης «Ο Έλλην Βρυκόλαξ» μας μιλάει για τη «γοητεία του μετά θάνατον», τις πηγές από τις οποίες εμπνεύστηκε το έργο του, την παράδοση και το πόσο βαριά είναι η αληθινή φουστανέλα που φοράει την ώρα της παράστασης.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑ
ΤΕΥΧΟΣ #403
Γιάννης Κόκκος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Γιάννης Κόκκος

Ένας από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες επέστρεψε στην Ελλάδα για να σκηνοθετήσει τον εμβληματικό «Οθέλλο» του Βέρντι. Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν Τριστάνο και Ιζόλδη που ετοιμάζει για της ΕΛΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
ΤΕΥΧΟΣ #395
Αντώνης Kυριακούλης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Αντώνης Kυριακούλης

Αν και δυσκολεύονται να τον κατατάξουν, όλοι αναγνωρίζουν πάνω του τη σαρδόνια λάμψη, το ίχνος της κλασικής παιδείας και το χιούμορ ενός μποέμ που συμφύρεται μέσα στην αστική τάξη της Αθήνας προκειμένου να τη σκιτσάρει γυμνή.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΙΔΗ
ΤΕΥΧΟΣ #391
<
Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή