Καλώς ορίσατε στο Τμήμα Μαιευτικής Αθηνών

Καλώς ορίσατε στο Τμήμα Μαιευτικής Αθηνών Facebook Twitter
Eμείς για εσάς δουλεύουμε, προσπαθούμε να σας μάθουμε να εργάζεστε σκληρά για να μπορέσετε να πετύχετε και να σας δείξουμε πόσο πραγματικά άδικος είναι ο κόσμος εκεί έξω.
0

Καλώς ορίσατε στο Τμήμα Μαιευτικής Αθηνών, στην σειρά είναι να σας πούμε συγχαρητήρια που αφιερώσατε ένα μεγάλο κομμάτι της εφηβείας σας προσπαθώντας να «κερδίσετε» όσους περισσότερους πόντους μπορείτε και εμείς να κρίνουμε το μέλλον σας.


Αλλά μην ανησυχείτε είστε σε καλά χέρια, εδώ γιορτάζουμε το θαύμα της φύσεως και εξυμνούμε την γυναίκα. Εκτός αν είστε φοιτήτρια. 


Αλλά μην απασχολείστε με αυτά, μιλάμε για μία σχολή που πάνω από το 90% αποτελείται από γυναίκες φοιτήτριες, για μια σχολή που θα μάθετε για το γυναικείο σώμα και θα μάθετε να το αγαπάτε, που θα διδαχθείτε πως γεννιέται μια καινούρια ζωή και θα σας μάθουμε πως να προστατεύετε το σώμα σας και να το προφυλάσσεται από κινδύνους. Θα σας μιλήσουμε για ισότητα, δύναμη, σεβασμό και πως μπορείτε να προστατεύετε τα δικαιώματα και τις επιλογές σας. Εκτός αν είστε φοιτήτρια.


Όμως μην σας ανησυχεί αυτό, στο Τμήμα μας θα μάθετε πως να φροντίζετε ένα νεογνό, πως να παρέχετε Α΄βοήθειες, θα διδαχθείτε παιδιατρική και ψυχολογία ώστε να ξέρετε πως να φέρετε στον κόσμο αυτό ένα πλάσμα ολοκληρωμένο που θα νιώθει πληρότητα και θα είναι έτοιμο να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά του μια μέρα και να πετύχει στον έξω κόσμο. Εκτός αν γίνει φοιτήτρια στο τμήμα μας.

Λειτουργούμε τις ώρες που θέλουμε, δεν εξυπηρετούμε, δεν υπάρχει κάποιος να σου απαντήσει, σε κάποιον να απευθύνεις τα παράπονα σου, αλλά ακόμα και αν τυχαία βρεις κάποιον θα σε συμβούλευα να μην σπαταλήσεις το σάλιο σου γιατί πάνω από εμάς είναι το κράτος και το κράτος είναι καλό, δεν τιμωρεί, δεν αξιολογεί, δεν πράττει. Η πραγματική ζωή άλλωστε είναι πολύ άδικη...


Βλέπετε εμείς για εσάς δουλεύουμε, προσπαθούμε να σας μάθουμε να εργάζεστε σκληρά για να μπορέσετε να πετύχετε και να σας δείξουμε πόσο πραγματικά άδικος είναι ο κόσμος εκεί έξω.


Αν είστε φοιτήτρια τότε δυστυχώς δεν μπορούμε να σεβαστούμε ότι είστε ένας ενήλικας άνθρωπος που έχει κοινωνική, επαγγελματική και προσωπική ζωή εκτός σχολής. Θα βγάζουμε πρόγραμμα που σίγουρα δεν θα σας εξυπηρετεί αλλά δεν πειράζει μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να το αλλάξετε με διάφορους συμβιβασμούς, μπορείτε να προσπαθείτε φυσικά απλώς εμείς θα το αγνοούμε. Στην ζωή, την πραγματική ζωή, δεν έρχεται ποτέ τίποτα όπως το επιζητείς άλλωστε.


Σε αυτό το σημείο να τονίσω ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα, εξεταστικής, εξαμήνου, εργαστηρίου, μαθημάτων, πρόγραμμα σπουδών κ.λ.π δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση μόνιμο. Αν βασιστείτε πάνω σε αυτό και κάνετε μελλοντικά σχέδια ή βγάλετε το πρόγραμμα της δουλειάς σας γίνεται με δική σας και μόνο ευθύνη. Στην ζωή, την πραγματική ζωή, όλα είναι ρευστά και γεμάτα αλλαγές άλλωστε.


Θα ζητάμε από εσάς τα πάντα και δεν θα σεβόμαστε τίποτα, δεν με απασχολεί αν είσαι άρρωστη, αν αντιμετωπίζεις έντονους πόνους περιόδου, αν είσαι έγκυος, αν δεν υπάρχουν μέσα μεταφοράς και εσύ δεν έχεις αμάξι ούτε οικονομική δυνατότητα για μετακινήσεις με ταξί, αν είσαι από επαρχία και έχεις κλείσει εισιτήρια να επισκεφτείς τους δικούς σου, αν αλλάζοντας το πρόγραμμα σπουδών σου καταλήγω να σε αναγκάζω να μείνεις περισσότερο χρόνο στο ενοίκιο κ.α. Η σχολή πρέπει πάντα να είναι η προτεραιότητα σου και να απαρνηθείς οποιοδήποτε άλλο σου δικαίωμα ακόμα και το ανθρώπινο γιατί από δω όταν βγεις θα έχεις μια καλύτερη ευκαιρία για ένα καλύτερο μέλλον. Στην ζωή, την πραγματική ζωή, οι άνθρωποι, ειδικά οι άγνωστοι, μπορούν να είναι πολύ σκληροί άλλωστε.


Τέλος θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας υπεύθυνος, καμία ιεραρχία, καμία αξιοκρατία, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Λειτουργούμε τις ώρες που θέλουμε, δεν εξυπηρετούμε, δεν υπάρχει κάποιος να σου απαντήσει, σε κάποιον να απευθύνεις τα παράπονα σου, αλλά ακόμα και αν τυχαία βρεις κάποιον θα σε συμβούλευα να μην σπαταλήσεις το σάλιο σου γιατί πάνω από εμάς είναι το κράτος και το κράτος είναι καλό, δεν τιμωρεί, δεν αξιολογεί, δεν πράττει. Η πραγματική ζωή άλλωστε είναι πολύ άδικη...


Σας ευχαριστούμε που διαλέξατε το Τμήμα Μαιευτικής Αθηνών. Λόγω έλλειψης καθηγητών και χώρων και εξοπλισμού δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε 100% ότι θα μάθετε μαιευτική αλλά μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι θα μάθετε να βλέπετε το χειρότερο στον κόσμο. Και εσείς θα είστε τόσο απελπισμένες να βγείτε με ένα πτυχίο σε αυτό το κράτος που άνθρωποι με πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά δουλεύουν πωλητές και σερβιτόροι, που θα εμείς θα σας βασανίζουμε και εσείς θα μας ευχαριστείτε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ