Έξυπνη ή όμορφη γυναίκα;

Έξυπνη ή όμορφη γυναίκα; Facebook Twitter
3

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες αναρωτιόμαστε: Aν μπορούσα να διαλέξω, τι θα επέλεγα: να είμαι έξυπνη ή όμορφη; Εγώ πιστεύω ότι, για πρακτικούς λόγους, είναι καλύτερο να είσαι έξυπνη. Και θα το εξηγήσω με ένα επίκαιρο παράδειγμα:

H Χίλαρυ Κλίντον είναι μια πολύ έξυπνη γυναίκα. Χάρις στην εξυπνάδα της, κατάφερε να σπουδάσει Νομική και να δουλέψει με επιτυχία σαν δικηγόρος και πολιτικός. Έτσι, χάρις στην καριέρα της, κατάφερε να ζει σε μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Η Μελάνια Τραμπ είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα. Χάρις στην ομορφιά της, κατάφερε να παντρευτεί ένα πολύ πλούσιο άντρα και έτσι να ζει σε μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση.

Άρα, και η έξυπνη και η όμορφη γυναίκα, τελικά ζουν σε μια καλή οικονομική κατάσταση. Μόνο που υπάρχει μία διαφορά: τα λεφτά της έξυπνης γυναίκας είναι δικά της, ενώ τα λεφτά της όμορφης γυναίκας είναι του άντρα της.

Έτσι, η έξυπνη γυναίκα, αν θέλει να ξοδέψει χρήματα απλώς τα σηκώνει από το λογαριασμό της. Αντίθετα, η όμορφη γυναίκα, αν θέλει να ξοδέψει χρήματα πρέπει να τα ζητήσει από τον άντρα της, δηλαδή να περάσει από μια κουραστική διαδικασία: να του εξηγήσει γιατί χρειάζεται τα χρήματα, τα οποία τελικά μπορεί αυτός και να αποφασίσει να μην της τα δώσει.

Άρα τελικά, μια έξυπνη γυναίκα έχει μια πιο ξεκούραστη ζωή από μια όμορφη γυναίκα.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ