ΚΡΙΟΣ

Από μια ασήμαντη αφορμή μπορεί να δημιουργηθεί έντονη διαμάχη με ένα οικείο σας πρόσωπο και δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για ξεκίνημα εβδομάδος. Οι δύσκολες όψεις του Άρη πυροδοτούν κρίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα πρέπει να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων προκειμένου να αποφύγετε δυσάρεστες εξελίξεις. Αξιοποιείστε την αυξημένη ενεργητικότητά σας σε δραστηριότητες που σε άλλες φάσεις σας φαίνονται κουραστικές.

 

Από το απόγευμα και μετά, η συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα αλλάξει εντελώς τη διάθεσή σας, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία να εκφράσετε τους προβληματισμούς σας και θα φύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με την ενασχόλησή σας με θέματα υγείας που σας απασχολούν και είναι ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα check up, ώστε να ξέρετε τις ανάγκες του οργανισμού σας και να βελτιώσετε ίσως τις διατροφικές σας συνήθειες προκειμένου να αποτρέψετε τη δημιουργία ενός προβλήματος υγείας στο μέλλον. Σε γενικές γραμμές είναι μια ήπια μέρα, οπότε μπορείτε να ασχοληθείτε με άνεση με τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Αποφύγετε σήμερα την λήψη σημαντικών αποφάσεων για τη σχέση σας, καθώς είναι πολύ πιθανό αργότερα να αλλάξετε γνώμη, αλλά θα είναι αργά για να σώσετε την κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα που σας απασχολούν, συζητήστε τα ανοιχτά με το ταίρι σας, δίχως υπεκφυγές και υπονοούμενα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Έχετε ανακαλύψει μια καινούρια μέθοδο, ένα νέο μέσο, κάτι τέλος πάντων που σας έχει λύσει τα χέρια και είστε μες στη χαρά και τον ενθουσιασμό καθώς κερδίζετε χρόνο και μπορείτε να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας. Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τα επαγγελματικά σας, δίχως αυτό να σημαίνει πως έχετε επιλύσει το οικονομικό σας πρόβλημα, αλλά κι αυτό είναι ζήτημα λίγων ημερών για να εξελιχθεί θετικά, οπότε μην χάνετε τις ελπίδες και την αισιοδοξία σας.

 

Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης σπιτιού μιας και τις επόμενες μέρες προβλέπεται ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα για εσάς. Οργανώστε εγκαίρως τα ψώνια της εβδομάδος για ένα πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά στοιχεία διαιτολόγιο, για όλη την οικογένεια.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε σήμερα οι Καρκίνοι να μην παρασυρθείτε από τον εκνευρισμό σας ο οποίος θα είναι παροδικός μεν, ικανός όμως να προκαλέσει εντάσεις στη δουλειά σας. Αν κάτι σας κακοφαίνεται ή σας δυσαρεστεί, συζητήστε το με τους συνεργάτες σας, ώστε να επιλυθεί το θέμα προτού φτάσετε στο αμήν. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για επενδύσεις και αγοραπωλησίες ακινήτων, είναι όμως ιδανική για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας.

 

Έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πρότυπο ερωτικού παρτενέρ και καθώς δεν έχετε καμία διάθεση να ρίξετε τον πήχη των προσδοκιών σας, απορρίπτετε διαρκώς νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας. Δώστε λίγο το περιθώριο να γνωρίσετε καλύτερα τα άτομα που σας προσεγγίζουν και μπορεί να εκπλαγείτε πόσο μπορεί να γοητευτείτε.

 

 

ΛΕΩΝ

Προτιμήστε σήμερα οι Λέοντες να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινής ρουτίνας, αποφεύγοντας την λήψη αποφάσεων σχετικά με τα επαγγελματικά σας, καθώς έχετε μια ρομαντική θεώρηση των καταστάσεων που δε θα σας βγει σε καλό, εκτός κι αν ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες όπου εκεί θα είναι ένα ατού η αντίληψή σας. Ιδιαίτερη προσοχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης σε κάποια δοσοληψία αν δεν επιστρατεύσετε την λογική σας.

 

Η αρμονία που επικρατεί στην οικογενειακή σας ζωή, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες, οπότε είναι ιδανική στιγμή για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο σε συνδυασμό με απαλή μουσική, θα σας χαρίσουν στιγμές ψυχικής ευφορίας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους Παρθένους ξεκινά θετικά η εβδομάδα, κυρίως εξαιτίας της διάθεσής σας η οποία είναι σε καλά επίπεδα και είναι ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε αν πρόκειται να κλείσετε μια συμφωνία, για να επιλύσετε τις διαφορές σας με ένα οικείο σας πρόσωπο, καθώς και για να κάνετε κάποιες αγορές για τις ανάγκες της οικογένειας. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τα όρια του προϋπολογισμού σας, ώστε να μην σας πιάσουν αργότερα ενοχές.

 

Ένα ευχάριστο νέο σας δίνει μεγάλη χαρά και θέλετε να το γιορτάσετε παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ψυχαγωγηθείτε, καθώς αποφεύγετε την πολλή βαβούρα και την πολυκοσμία και μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο την συζήτηση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η ανυπομονησία σας να επιλύσετε μια παρεξήγηση σήμερα, περισσότερο θα περιπλέξει τα πράγματα, παρά θα τα διορθώσει εξαιτίας του έντονου τρόπου με το οποίο θα επιμείνετε. Μην ασχολείστε με καταστάσεις που αποσπούν την προσοχή σας από τις υποχρεώσεις σας, ώστε να μην δημιουργηθούν κενά και μετά τρέχετε και δεν φτάνετε. Ακατάλληλη μέρα για να κλείσετε συμφωνίες καθώς και για να δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα.

 

Ένα συγγενικό σας πρόσωπο θα σας ταράξει με τη στάση του και δεν θα σας χωράει ο τόπος. Αν σκοπεύετε να δώσετε έκταση στο γεγονός και να χαλάσετε εντελώς τη βραδιά σας, κάντε το. Αν πάλι σκεφτείτε έξυπνα και λογικά, θα δώσετε ένα τέλος με συνοπτικές διαδικασίες.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες σε συνδυασμό με κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις σε μια συνεργασία θα παίξουν με την υπομονή σας, προς το μεσημέρι όμως, ένα θετικό νέο αλλάζει τη διάθεσή σας και αποκτάτε περισσότερη υπομονή με τους όσους συναναστρέφεστε, κάτι που σας γλυτώνει από τη δημιουργία παρεξηγήσεων. Αποφύγετε τις κόντρες με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος (εργοδότες, κλπ).

 

Ένας καινούριος έρωτας σας προκαλεί προβληματισμό εξαιτίας της απόστασης που σας χωρίζει και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αλλάξετε τόπο διαμονής, οπότε προβλέπονται μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές μέσα στο προσεχές διάστημα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινήστε από νωρίς με τις υποχρεώσεις σας, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο να συναντήσετε κάποια εμπόδια τεχνικής φύσεως και να έχετε καθυστερήσεις. Η εβδομάδα σε γενικές γραμμές ξεκινά ήπια και ια πολλούς από εσάς ευχάριστα, καθώς δεν έχετε ιδιαίτερο άγχος σχετικά με τα οικονομικά σας, οπότε μπορείτε να προγραμματίσετε με άνεση ένα ταξίδι ή να κάνετε κάποιες αγορές για τον εαυτό ας και το σπίτι.

 

Μια αναπάντεχη συνάντηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο σας από τη μια σας προκαλεί χαρά, από την άλλη όμως, μπορεί να μελαγχολήσετε από αυτά που θα ακούσετε. Μην παίρνετε πάνω σας τα βάρη όλων στη στιγμή που δεν μπορείτε κάπως να βοηθήσετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα είστε μες στην ενεργητικότητα και είναι ιδανική ευκαιρία για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα θεωρούσατε σε άλλη φάση επίπονο ή βαρετό. Η μέρα είναι κατάλληλη για να οργανώσετε τα ραντεβού σας, για να πάρετε πρωτοβουλίες στη δουλειά σας, δεν είναι όμως καλή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξιδανικεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις που δεν θα το αξίζουν.

 

Έχετε ξεκινήσει κάποιο άθλημα ή γυμναστήριο, αλλά δεν είναι λίγες στιγμές που θέλετε να τα παρατήσετε. Ευτυχώς για εσάς υπάρχει ένα άτομο (φίλος/η ή το ταίρι σας) που δεν σας αφήνει να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν έχετε και πολλή διάθεση για επικοινωνία με κόσμο, οπότε είναι προτιμότερο να δουλέψετε μόνοι σας και να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Ο συνεχής προβληματισμός σας με πολλά θέματα ταυτόχρονα σας έχει κουράσει και αποτέλεσμα αυτού είναι η έλλειψη διάθεσης για κοινωνικές επαφές και συζητήσεις. Επικεντρωθείτε στην επανεξέταση των στόχων σας.

 

Ρίξτε την προσοχή σας στην προσωπική σας ζωή και κοιτάξτε γύρω σας καλύτερα καθώς υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα που θα καλύψουν τα κενά σας, αρκεί να τα ανακαλύψετε. Μην κλείνεστε στο σπίτι.

 

 

ΙΧΘΥΣ
Καθυστερήσεις και εμπόδια θα σας προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση και εκνευρισμό. Η μέρα απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία καθώς δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε τις συνθήκες που επικρατούν. Ζητήστε τη βοήθεια των συνεργατών σας μοιράζοντας αρμοδιότητες για ζητήματα που δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας. Όσο και να θέλετε δεν μπορείτε να βρίσκεστε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα.

 

Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στη διαμόρφωση του χώρου σας, αλλά δεν έχετε αποφασίσει τι ακριβώς θα θέλατε να αλλάξετε και με ποιον τρόπο. Αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα, μη βιαστείτε καθώς είναι πολύ πιθανό να μη σας αρέσουν καθόλου οι παρεμβάσεις που θα κάνετε.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας