ΚΡΙΟΣ

Εσείς ορίζετε την τύχη σας αυτές τις μέρες και μπορείτε να επιλύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα δίνοντας τέλος σε παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μέσα από έναν ήρεμο διάλογο θα καταφέρετε να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες και είναι κάτι που σας δημιουργεί μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας. Γενικά πρέπει να ρίξετε την προσοχή σας στη βελτίωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων τώρα που έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο.

 

Την Κυριακή μια χειρονομία από το ταίρι σας θα σας συγκινήσει και είναι ιδανική στιγμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Μια εκδρομή σε μια όμορφη τοποθεσία είναι μια πολύ καλή ιδέα για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με τον έρωτα της ζωής σας. Αν είστε ελεύθεροι, μην κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που αργότερα θα μετανιώσετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν συνηθίζετε να μασάτε τα λόγια σας και μάλιστα πολλές φορές είστε τόσο ευθείς που κάποιοι παρεξηγούν τις προθέσεις σας, θα αλλάξετε τακτική και θα προσπαθήσετε να κρύψετε την αλήθεια από ένα φιλικό σας πρόσωπο για να μην το πικράνετε, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Καλύτερα να πείτε όσα γνωρίζετε και να προφυλάξετε τον εαυτό σας από δυσάρεστες εξελίξεις.

 

Μια ερωτική σχέση που βρίσκεται στα σκαριά μπορεί να εξελιχθεί πολύ όμορφα και να αλλάξει η ζωή σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, ενδεχομένως να χρειάζεστε κάποιο χρόνο μακριά από το ταίρι σας για να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας μιας και το τελευταίο διάστημα έχετε την αίσθηση πως μεγεθύνεται ολοένα και περισσότερο το χάσμα ανάμεσά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Είστε ευχαριστημένοι/ες με κάποιες εξελίξεις στα προσωπικά σας, παρ όλα αυτά όμως, δεν σας φεύγει το άγχος καθώς ξέρετε πως έχετε αρκετό δρόμο ακόμα να διανύσετε. Όπως και να έχει, μην προδικάζετε καταστάσεις και βιώστε το παρόν εκτιμώντας την κάθε στιγμή ηρεμίας και γαλήνης. Μέσα στο διήμερο, θα καταφέρετε να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και θα ανανεωθεί η διάθεσή σας σε μεγάλο βαθμό.

 

Την Κυριακή, αφιερώστε την στο ταίρι σας όχι επειδή είναι μια ξεχωριστή μέρα ντε και καλά, αλλά επειδή θα έχετε την ευχέρεια χρόνου, οπότε τι καλύτερο από μια μέρα γεμάτη βόλτες, καλό φαγητό και ψυχαγωγία. Εσείς που έχετε γοητευτεί από ένα πρόσωπο που σας κάνει το δύσκολο, δείξτε λίγη αδιαφορία και θα δείτε πώς θα αλλάξει η στάση του απέναντί σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα νεύρα σας μπορεί να γίνουν αιτία να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα είναι κρίμα να χαλάσετε τις καρδιές σας για μικροπράγματα. Τα προβλήματά σας θα πρέπει κάποιες φορές να τα κλειδώνετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας, ώστε να ξεκουράζετε το πνεύμα σας και να μη ρημάζετε την ψυχολογία σας. Αν είστε συνεχώς στρεσαρισμένοι και απογοητευμένοι, δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τις μικρές χαρές της ζωής και γίνεστε δύστροποι.

 

Την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να σας πιάσει μανία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά σας και επειδή δεν είστε καθόλου ψύχραιμοι, κινδυνεύετε να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην κάνετε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε και δεν θα ξέρετε πού να κρυφτείτε...

 

 

ΛΕΩΝ

Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις σας μέσα στο διήμερο, πολλές θα είναι όμως και οι όμορφες στιγμές που θα ζήσετε παρέα με αγαπημένα σας πρόσωπα, οπότε όσο πιο σύντομα τακτοποιήσετε τις δουλειές σας, τόσο περισσότερο ελεύθερο χρόνο θα έχετε για τον εαυτό σας. Κάποιες αγορές που θα κάνετε για τη βελτίωση της εμφάνισής σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και συνεπώς τη διάθεσή σας.

 

Την Κυριακή, θα σας περιμένει μια όμορφη έκπληξη από το ταίρι σας και είναι ιδανική στιγμή για να πάρετε από κοινού κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Αν ζείτε στο εξωτερικό, θα σας πιάσει έντονη νοσταλγία για το σύντροφό σας, ας είναι καλά όμως η τεχνολογία που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και μπορείτε να επικοινωνήσετε σε πραγματικό χρόνο με όποιον θέλετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορισμένα θέματα που σας βασανίζουν έχουν επιλυθεί αλλά υπάρχουν κι άλλα πολλά, με αποτέλεσμα να είστε σε ένα διαρκή προβληματισμό που επιβαρύνει την υγεία σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απομακρυνθεί από τα γεγονότα ώστε να γευτείτε τη χαρά των μικρών απολαύσεων της ζωής. Όσο ψάχνεστε θα βρίσκετε συνεχώς θέματα να σας στεναχωρούν και θα δημιουργείτε μια ζοφερή ατμόσφαιρα γύρω σας.

 

Την Κυριακή θα περάσετε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και έπειτα από κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις μπορεί επιτέλους να αλλάξετε οπτική γωνία και να προσεγγίσετε με περισσότερο θάρρος το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αρκεί να επιστρατεύσετε τη γοητεία σας και το φωτεινό χαμόγελό σας. Μπορείτε να σαγηνεύσετε δείχνοντας τις προθέσεις σας με κομψό τρόπο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Θα ακούσετε κάτι που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και θα ενθουσιαστείτε πολύ, προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να κρύβονται παγίδες τις οποίες θα ανακαλύψετε στην πορεία. Κάποιες επαφές που θα γίνουν μέσα στο διήμερο μπορεί να αποβούν αρκετά ενδιαφέρουσες και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σας . Τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ σύντομα.

 

Η ανάγκη σας για πολυτέλειες σας ωθεί σε υπερβολές που θα μειώσουν αισθητά τον προϋπολογισμό σας και θα βρεθείτε σε αδιέξοδο πολύ σύντομα. Αν θέλετε να κάνετε ένα ακριβό δώρο για να εντυπωσιάσετε το ταίρι σας, σκεφτείτε το ξανά καθώς δεν είναι απαραίτητο να ξεπαραδιαστείτε για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Η κίνηση είναι που μετράει άλλωστε, οπότε μην πιέζεστε αδίκως.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γενναιοδωρία και η αγάπη σας για τους άλλους μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και αργότερα θα είστε εσείς αυτοί/ές που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, οπότε φερθείτε με προνοητικότητα και σύνεση ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα. Τα οικονομικά σας μπορεί να έχουν μια μικρή βελτίωση, αυτός δεν είναι λόγος όμως για να κάνετε σπατάλες και να βρεθείτε και πάλι στον ίδιο παρονομαστή που ήσασταν το προηγούμενο διάστημα.

 

Εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα, φροντίστε την Κυριακή να την περάσετε παρέα με φίλους, ώστε να μην σας πιάσει απελπισία και κλειστείτε ποιος ξέρει για πόσο καιρό στο καβούκι σας. Όσοι είστε ερωτευμένοι, εκφράστε τα συναισθήματά σας δίχως υπερβολές και όχι μόνο τώρα που υπάρχει μια τάση να παρασύρονται οι πάντες λόγω της ημέρας. Οι ελεύθεροι, έχετε ευκαιρίες για να ερωτευτείτε, αλλά μάλλον δεν σας ενδιαφέρει και πολύ.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να ξεχωρίσετε με άνεση τις προθέσεις αυτών που σας προσεγγίζουν και έτσι γλιτώνετε από κακοτοπιές που θα σας πήγαιναν πίσω για αρκετό διάστημα. Με τα επαγγελματικά σας είστε δυσαρεστημένοι και είστε σε μια συνεχή αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων, οπότε είναι θέμα χρόνου να ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε αγορές για το σπίτι και την οικογένεια, φροντίστε να μην υπερβείτε τα όρια των δυνατοτήτων σας.

 

Μια αναπάντεχη συνάντηση με έναν πρώην έρωτα βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που είχατε καλά κρυμμένα μέσα σας και ίσως σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης μιας και θα είστε φορτισμένοι/ες λόγω ημέρας. Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων μέσα στο διήμερο.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σκοπεύετε να οργανώσετε ένα ταξίδι για να κάνετε πρόταση γάμου στο ταίρι σας, είναι ιδανική στιγμή καθώς οι πλανήτες ευνοούν τις προσπάθειές σας και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τις εξελίξεις εφόσον είστε σίγουροι/ες για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αν πάλι δεν είστε σίγουροι, ίσως πρέπει να εξακριβώσετε πρώτα τις προθέσεις του/ης, για να μην απογοητευτείτε.

 

Θέματα παιδιών δεν σας αφήνουν ούτε στιγμή να ησυχάσετε και βρίσκεστε σε μια διαρκή κινητικότητα που εξαντλεί τις δυνάμεις σας ολοένα και περισσότερο. Μην αισθάνεστε ενοχές όταν πρόκειται να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας καθώς είναι απαραίτητο για την τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας. Κάντε κάτι και για εσάς. Το αξίζετε!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείτε να γοητεύσετε τους άλλους με λάθος τρόπο όμως και τα αποτελέσματα δεν σας ικανοποιούν καθόλου. Ίσως πρέπει να μην είστε τόσο υπερβολικοί/ές όταν εκφράζετε τις προθέσεις σας. Με έξυπνο χειρισμό επιστρατεύοντας τον αισθησιασμό σας, θα ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας. Οι παντρεμένοι, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με το θυμό του συντρόφου σας αν αδιαφορήσετε για τη σχέση σας την Κυριακή. Κρατήστε τα προσχήματα.

 

Οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν μπορούν να επιλυθούν, αρκεί να έχετε τη διάθεση και να μην πεισμώσετε. Όσο θα κρατάτε αποστάσεις δείχνοντας αδιαφορία για τους άλλους, το ίδιο θα εισπράττετε. Αφήστε πίσω σας κάποια θέματα που δεν μπορούν να βρούνε λύση και δείτε με ποιον τρόπο θα συμπορευτείτε από εδώ και στο εξής.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Θέματα υγείας των παιδιών σας αναγκάζουν να αναβάλετε τα σχέδια για το διήμερο, αλλά καθώς υπάρχουν άλλες προτεραιότητες πλέον, δεν σας ενδιαφέρει καθόλου οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας. Ρίξτε την προσοχή σας στην οργάνωση ενός διατροφικού προγράμματος γεμάτο με βιταμίνες και μην το παρακάνετε με τη ζέστη καθώς μπορεί να τους προκαλέσει δυσφορία.

 

Η Κυριακή είναι μέρα χαράς και ξεκούρασης για εσάς καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας. Εσείς που είστε ελεύθεροι/ες, έχετε πολλές ευκαιρίες για να ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας, οπότε βγείτε έξω και διασκεδάστε καθώς θα υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας