ΚΡΙΟΣ

Οι ανασφάλειές σας βγαίνουν σήμερα στην επιφάνεια και θα γίνουν αιτία να αρπαχτείτε με κάποιον επειδή μπορεί να έχετε τη λανθασμένη εντύπωση πως υποτιμά τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας. Κρατήστε καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας και αποφύγετε (όσο το δυνατόν) τις εντάσεις. Νομικά, κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα βάλτε τα σε μια τάξη εγκαίρως και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

 

Μπορεί να νιώσετε πως σας πνίγει η ρουτίνα της καθημερινότητας και να θέλετε περισσότερη ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων, κάτι που θα προκαλέσει υποψίες στο ταίρι σας. Μπορείτε κάνοντας διάφορες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν από κοινού για να σπάσετε τη μονοτονία και να αποφύγετε τη δημιουργία παρεξηγήσεων.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Έντονη προδιάθεση για σπατάλες είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και μπορεί να κάνετε απερισκεψίες που αργότερα θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Κοινωνικές επαφές και συναντήσεις με άτομα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση των επαγγελματικών σας ευνοούνται πολύ και καλό θα είναι να επιστρατεύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες, ώστε να αφήσετε καλές εντυπώσεις στους συνομιλητές σας.

 

Κατάλληλη μέρα για να δώσετε το παρόν σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής/γλυπτικής, θεατρικές παραστάσεις και ό, τι άλλο σας αρέσει, θα συμβάλλει στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας, ενώ είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα για να ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις θα σας δώσουν μια καινούρια κατεύθυνση, την οποία αν αξιοποιήσετε σωστά δίχως να κάνετε επιπολαιότητες, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του εισοδήματός σας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγη προσοχή με τα χρήματά σας και πού σκοπεύετε να τα διαθέσετε, ώστε να μη βρεθείτε ξαφνικά εκτεθειμένοι. Με σωστό προγραμματισμό θα διευθετηθούν οι υποχρεώσεις σας.

 

Οικογένεια και σπίτι σας απασχολούν πολύ και έχετε την αίσθηση πως βαδίζετε σε τεντωμένο σχοινί μιας και έχετε την αίσθηση πως μπορεί να ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή κάποια θύελλα. Όσο είστε με την ψυχή στο στόμα, δημιουργείτε εσείς οι ίδιοι αρνητική ενέργεια και ένταση γύρω σας. Μη δίνετε τόση έμφαση σε συμπεριφορές που σας ξενίζουν. Αφήστε να ξεθυμάνουν από μόνες τους.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε το χαμένο χρόνο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας και δεν σας πιάνει κανείς σήμερα. Άψογες επικοινωνιακές ικανότητες σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία σας, είναι ο τέλειος συνδυασμός για να πετύχετε θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Γενικά η μέρα είναι γεμάτη από ραντεβού και συναντήσεις, οπότε αυξάνονται οι πιθανότητες να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

 

Έχετε αποφασίσει να μην επενδύσετε συναισθηματικά τουλάχιστον προς το παρόν σε καμία μελλοντική σχέση επειδή δεν θέλετε να πληγωθείτε, με αποτέλεσμα να κρατάτε αποστάσεις σηκώνοντας ένα τείχος μπροστά σας, που δεν σας αφήνει ούτε να εκδηλωθείτε, ούτε και να απολαύσετε πιθανές γνωριμίες που θα κάνετε. Μην κλείνεστε σαν το στρείδι – δεν σας βοηθά καθόλου.

 

 

ΛΕΩΝ

Όσο κι αν προσπαθείτε να αποβάλλετε κάθε σκέψη και συναίσθημα που σας κρατά στάσιμους, υπάρχουν στιγμές που βγαίνουν στην επιφάνεια και πηγαίνει χαμένη όλη η προηγούμενη προσπάθειά σας. Σήμερα ειδικά που η μέρα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις, αφήστε στην άκρη τα φαντάσματα του παρελθόντος και επικεντρωθείτε στο παρόν που μεταβάλλεται με τρελές ταχύτητες και πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να το παρακολουθήσετε.

 

Δεν αισθάνεστε και πολλή σιγουριά για τον εαυτό σας, οπότε η ανάγκη σας για επιβεβαίωση είναι συνεχής και σας οδηγεί σε ενέργειες που δεν είναι του τύπου σας. Η κρίση σας είναι σε πλήρη σύγχυση και μπορεί να κάνετε λάθη που αργότερα θα μετανιώσετε, οπότε σκεφτείτε πολύ προσεχτικά προτού προβείτε σε υπερβολές.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια έκτακτη ανάγκη σχετικά με τη δουλειά σας, σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού και είναι κάτι που σας προκαλεί άγχος και ανασφάλεια, δίχως όμως να σημαίνει πως σταματάτε τις προσπάθειές σας μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να βγείτε από το αδιέξοδο. Συμφωνίες μπορεί να κλείνετε, το άγχος σας είναι πότε θα αρχίσετε να λαμβάνετε χρήματα. Πολύ σύντομα θα αρχίσουν τα έσοδα και θα πάψετε να ανησυχείτε.

 

Θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν που έχουν σχέση με το γαστρεντερικό και όλο αυτό έχει να κάνει κυρίως με τη συνεχή αισθηματική φόρτιση που μπορεί να βρίσκεστε. Προσπαθήστε να αφιερώνετε χρόνο στην τόνωση της ψυχικής σας ηρεμίας καθώς είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που θα συμβάλλει θετικά ή αρνητικά στην υγεία σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και καθώς υπάρχουν και οι δύσκολες όψεις Ερμή και Δία, υπάρχει περίπτωση να έρθετε σε έντονη αντιπαράθεση με ένα συνεργάτη σας εξαιτίας των διαφορετικών πεποιθήσεων σας και το πείσμα σας θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στις καταστάσεις και μην υπερβαίνετε τα όρια, ώστε να διασφαλίσετε τις σχέσεις σας.

 

Είστε μπερδεμένοι από τις εξελίξεις μιας πρόσφατης ερωτικής σας σχέσης καθώς τα μηνύματα που παίρνετε δεν είναι ξεκάθαρα, οπότε αρχίζετε να απομακρύνεστε με ελαφρά πηδηματάκια προτού δεθείτε περισσότερο με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά η αντίδρασή του μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλη έκπληξη και περισσότερο προβληματισμό.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαναστατική σας διάθεση και η ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε. Αποφύγετε παρορμητικές ενέργειες επηρεαζόμενοι από τρίτους και βάλτε σε μια τάξη τις σκέψεις σας προτού να είναι αργά. Κατάλληλη μέρα για επανεξέταση των αναγκών σας, ώστε να μπουν σωστές προτεραιότητες.

 

Έντονη κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία σας χαρίζουν αξέχαστες στιγμές και ταυτόχρονα σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλετε τον εαυτό σας, κάτι που θα σας ωφελήσει στο εγγύς μέλλον. Το γεγονός ό, τι παρ' όλα τα προσόντα και τις γνώσεις σας κρατάτε χαμηλό προφίλ, δημιουργεί τις καλύτερες εντυπώσεις γύρω σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συνεχής σας ενασχόληση με τη δουλειά σας, σας έχει απομακρύνει αισθητά από τα οικεία σας πρόσωπα και θα πρέπει να βάλετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ώστε να μη μένει πίσω η προσωπική σας ζωή. Φροντίστε για κάποιες ώρες να μην έχετε επαφή με ηλεκτρονικές συσκευές, ώστε να ρίχνετε την προσοχή σας στην επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Πιθανή απογοήτευση από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας προκαλέσει έντονο θυμό που καλό θα είναι να μην τον καταπιέσετε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που το αφορούν και μην τα κρατάτε μέσα σας επιβαρύνοντας την οργανισμό σας, γιατί τα ξεσπάσματα που θα έχετε σε ανύποπτο χρόνο θα είναι χειρότερα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες και σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τους στόχους σας, τις συνεργασίες σας καθώς επίσης και για να βάλετε μια τάξη σε οικονομικά ζητήματα. Ενδεχομένως να σας πιάσει μια έντονη τάση για να δοκιμάσετε τη τύχη σας με τυχερά παιχνίδια, μη ρισκάρετε όμως μεγάλα ποσά καθώς δεν είναι εποχή να χάνετε αδίκως τα χρήματά σας. Αν είναι η τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα, θα συμβεί και με ελάχιστο ρίσκο.

 

Δεν σας βλέπει το σπίτι το τελευταίο διάστημα από τις πολλές κοινωνικές επαφές και εξόδους, οπότε είναι πολύ πιθανό να θέλετε σήμερα να χουχουλιάσετε στο σπίτι. Ένα καλό βιβλίο, μια ταινία, ακόμα και πειραματισμοί με συνταγές, θα συμβάλλουν στην τόνωση της φυσικής και ψυχικής σας ευεξίας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξτε σήμερα οι Υδροχόοι και μην ασχολείστε με σημαντικά ζητήματα που χρήζουν ξεκάθαρης κρίσης γιατί δεν το 'χετε και είναι πολύ πιθανό να πέσετε έξω στις προβλέψεις σας. Πρακτικά θέματα και μισοτελειωμένες υποθέσεις βάλτε τα σε μια τάξη και δείτε με ποιον τρόπο θα ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας που παίρνει την κατιούσα. Αποφύγετε περιττές αγορές και ανώφελα έξοδα.

 

Η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω σας απασχολεί πάρα πολύ και δεν λείπουν οι στιγμές που μπορεί να παίζετε ρόλους μόνο και μόνο για να γίνετε αποδεκτοί από το περιβάλλον σας, έτσι όμως χάνετε τον εαυτό σας, κάτι που θα αφήσει κενά μέσα σας. Αποφύγετε τέτοιου είδους τακτικές – δεν σας βοηθούν καθόλου.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί σήμερα να σας φανεί αρχικά μια ιδέα πολύ δελεαστική και να ενθουσιαστείτε αρκετά, στην πορεία όμως, αν αναλύσετε και λάβετε υπόψη σας όλες τις παραμέτρους, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε γνώμη, οπότε μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις και κυρίως να δεσμευτείτε με συμφωνίες. Η μέρα προβλέπεται αρκετά κουραστική, αλλά στο τέλος θα μείνετε με τη γλυκιά γεύση της ικανοποίησης.

 

Σπίτι, παιδιά και θέματα οργάνωσης είναι μέσα στις κύριες δραστηριότητές σας από το απόγευμα και μετά, καλό θα είναι όμως να εξασφαλίσετε και κάποιο χρόνο για την προσωπική σας φροντίδα και ξεκούραση. Αν είστε ελεύθεροι από υποχρεώσεις, είναι ιδανική μέρα για διασκέδαση.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας