ΚΡΙΟΣ

Οι μεταπτώσεις στη διάθεσή σας θα οφείλονται στο γεγονός ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί κάποιες προσδοκίες σας και έπειτα από αρκετή ονειροπόληση, η επαναφορά στην πραγματικότητα θα σας προκαλέσει απογοήτευση. Θέμα σπουδών ταξιδιών και επικοινωνίας θα πρέπει να τα διαχειριστείτε με προσοχή κι επίσης, προσπαθήστε να τηρήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αν θέλετε να είναι παραγωγική η μέρα σας.

 

Μπορεί να νιώσετε πιεσμένοι από το περιβάλλον σας σχετικά με μια σημαντική απόφαση που πρέπει να πάρετε και να χρειάζεστε κάποιο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων όσο είστε σε κατάσταση άγχους και σύγχυσης.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Ερμή – Κρόνου σας προκαλεί την ανάγκη να οργανωθείτε και να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, ωστόσο κάποιες εξελίξεις ή ακόμα κι η ανησυχία σας για τα οικονομικά σας δεν θα σας αφήσουν να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Η συνεχής αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων σας έχει κουράσει και η διάθεσή σας είναι πεσμένη. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κάτι, αλλά στην πορεία να το μετανιώνετε νιώθοντας ατονία και έλλειψη ενδιαφέροντος.

 

Αν αισθάνεστε πως έχετε αμελήσει κάποιους φίλους σας το τελευταίο διάστημα, είναι ένας παράγοντας που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σας. Ταυτόχρονα, μπορεί να βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με ένα ερωτικό ειδύλλιο και να αναζητάτε την επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά να διστάζετε να επικοινωνήσετε. Κάντε το.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιες συνεργασίες δεν εξελίσσονται όπως περιμένατε και είναι συγκεχυμένα τα συναισθήματά σας. Αν το δείτε από τη θετική του πλευρά όλο αυτό, θα διαπιστώσετε πως οι αλλαγές που συμβαίνουν είναι προς όφελός σας καθώς μπορεί να καταλήξετε σε κάτι καινούριο που θα σας συμφέρει περισσότερο και θα σας αποφέρει περισσότερα έσοδα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μην απογοητεύεστε και μη χάνετε πολύτιμο χρόνο αναλογιζόμενοι τα γεγονότα.

 

Η αίσθηση που έχετε πως δεν πατά σε στέρεο έδαφος η σχέση σας έχει σαν αποτέλεσμα να απομακρύνεστε ολοένα και περισσότερο από το ταίρι σας. Γενικά έχετε μια έλλειψη κατεύθυνσης στη ζωή σας και χρειάζεστε κάποιο χρόνο με τον εαυτό σας για να αποφασίσετε τι θα κάνετε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε ισχυρά κίνητρα για να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, αλλά δεν θα λείψουν και οι περισπασμοί από κάποιους παράγοντες που θα σας αποσυντονίσουν για λίγο. Είναι σημαντικό πάντως να ασχοληθείτε με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις άσχετα με τη γενικότερη θολούρα που μπορεί να επικρατεί στο μυαλό σας. Οργανωθείτε εγκαίρως και δραστηριοποιηθείτε καθώς υπάρχουν προοπτικές για θετικές εξελίξεις σήμερα .

 

Παιδιά και σπίτι θα σας απασχολήσουν από το απόγευμα κι έπειτα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να τα προλάβετε όλα, στο τέλος της ημέρας όμως, θα νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση αλλά και κούραση και θα πρέπει να εξοικονομήσετε οπωσδήποτε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

 

 

ΛΕΩΝ

Είναι πολλές οι ευθύνες που έχετε αναλάβει και αρχίζετε να τα παίζετε μέρα με τη μέρα καθώς δεν σας απομένει καθόλου χρόνος για ξεκούραση. Ο εκνευρισμός σας σήμερα θα είναι χαρακτηριστικός και μπορεί να πείτε και καμιά κουβέντα παραπάνω σε κάποιο πρόσωπο που δεν πρέπει. Η προσπάθειά σας να ξεπερνάτε τον εαυτό σας παλεύοντας συνεχώς με προθεσμίες σας προκαλεί άγχος και ορισμένες φορές απελπισία. Ρίξτε τους ρυθμούς σας.

 

Από το απόγευμα και μετά θα είναι πολύ επικοινωνιακή η μέρα σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα. Πιθανή αδιαθεσία δεν θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποια έξοδο, το θέμα όμως είναι πως θα έχετε καλή παρέα και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Μη γίνεστε γκρινιάρηδες.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε την τάση να μεγαλοποιείτε τις καταστάσεις και σήμερα μπορεί κάτι να σας φανεί βουνό, ενώ στην ουσία θα είναι πολύ εύκολο για να τι καταφέρετε. Απλοποιείστε τη ζωή σας, αφήστε στην άκρη κάποιες υποχρεώσεις που δεν είναι απαραίτητο να τακτοποιηθούν άμεσα και μην είστε τελειομανείς εις βάρος της υγείας σας. Κατάλληλη μέρα για να βάλετε νέες προτεραιότητες στη ζωή σας.

 

Κάποιος σας έχει μπερδέψει με τη στάση του και μπορεί κάποιες στιγμές να έχετε την εντύπωση πως σας δίνει το πράσινο φως για να εκδηλωθείτε, ενώ κάποιες άλλες, να πιστεύετε πως αδιαφορεί εντελώς και ούτε καν συμμερίζεται τις ερωτικές σας προθέσεις. Προσεχτικά βήματα λοιπόν, ώστε να μην απογοητευτείτε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αποφύγετε σήμερα νέες μεθόδους προσέγγισης του κοινού σας και μείνετε στη σίγουρη και δοκιμασμένη οδό καθώς δεν είναι κατάλληλη στιγμή για πειραματισμούς. Από τη στιγμή που έχετε συγκεκριμένο μπούσουλα, ακολουθήστε τον και δεν θα χάσετε. Κάποια ένταση που θα νιώσετε καλό θα είναι να τη διαχειριστείτε εγκαίρως και να βγάλετε οτιδήποτε δυσάρεστο από το μυαλό σας, ώστε να μη δημιουργήσετε αρνητική ενέργεια γύρω σας και πάνε στράφι οι προσπάθειές σας.

 

Είστε πάντα έτοιμοι να στηρίξετε αυτούς που θα σας το ζητήσουν, αλλά όταν έρχεται η στιγμή για να δοθεί και σε εσάς ένα χέρι βοηθείας, οι περισσότεροι σφυρίζουν κλέφτικα. Επειδή οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται κι όχι όταν είναι ρόδινα τα πράγματα, ήρθε η στιγμή που θα πρέπει να γίνει ένα καλό ξεσκαρτάρισμα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα πρέπει να δείτε προσεχτικά επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα αποφεύγοντας τις υπερβολές με τα έξοδα, κάνοντας νέο προγραμματισμό και δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνάμεις. Όσο πιο ρεαλιστές είστε σχετικά με τη διαχείριση του χρόνου, τόσο θα αποφύγετε το ενδεχόμενο να εκτεθείτε αν δεν καταφέρετε να προλάβετε όλα όσα έχετε αναλάβει. Λιγότερες ευθύνες, για καλύτερα αποτελέσματα.

 

Όσο πιο σύντομα εξοικειωθείτε με την ιδέα μιας καινούριας σχέσης, τόσο πιο εύκολα θα αποδεσμευτείτε από το παρελθόν και θα μπορέσετε να φτιάξετε και πάλι τη ζωή σας. Ποιος ο λόγος να ασχολείστε με μια τελειωμένη ιστορία; Επιλογές για να βρείτε ερωτικό σύντροφο υπάρχουν πολλές, αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε αρκετή διάθεση για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας, αλλά κάποιες θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο στην άκρη καθώς το τελευταίο διάστημα είστε σε ένα συνεχές τρέξιμο και οι δυνάμεις σας αρχίζουν να εξαντλούνται. Βάλτε προτεραιότητες, ασχοληθείτε με τα πιο σημαντικά και επείγοντα και αφιερώστε κάποιο χρόνο για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα και ξεκούραση.

 

Από το μεσημέρι κι έπειτα αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς μέρα καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους που απολαμβάνετε την παρέα τους και προβλέπεται πως θα είναι μια πολύ ευχάριστη βραδιά. Αν είστε ελεύθεροι, μη διστάσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η σκέψη σας θα ανατρέχει σε παρελθοντικές καταστάσεις, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθείτε να βρείτε λύσεις για επαγγελματικά ζητήματα και θα δυσκολευτείτε αρκετά να μείνετε επικεντρωμένοι σε ένα στόχο. Προσπαθήστε να μη σκέφτεστε συνεχώς αυτά που σας λείπουν ώστε να μην απογοητεύεστε και εκτιμήστε αυτά που έχετε και τα θεωρείτε τα δεδομένα. Αν έχετε σπαταλήσει κάποια χρήματα πρόσφατα, ενδεχομένως να σας πιάσει ανασφάλεια με τα οικονομικά σας.

 

Μη βιάζεστε να δεσμευτείτε σήμερα ούτε για να κλείσετε ραντεβού για εξόδους και διασκέδαση, ούτε για να επισκεφτείτε κάποιους καθώς είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε γνώμη και να μην ξεκουνιέστε από το σπίτι. Δείτε πως θα εξελιχθεί η μέρα και ανάλογα με τις διαθέσεις σας πράττετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρχουν στιγμές σήμερα που θα είστε αισιόδοξοι και δεν θα σας σταματά τίποτα από την προσέγγιση των στόχων σας και κάποιες άλλες που θα είστε πεσμένοι και δεν θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα σημαντικό καθώς μπορεί να σας φαίνονται μάταιες οι προσπάθειές σας. Τα σκαμπανευάσματα της διάθεσής σας οφείλονται στις δύσκολες όψεις Ερμή – Ποσειδώνα και θα χρειαστεί να δώσετε μάχη για να βρείτε τις ισορροπίες.

 

Ερμής και Κρόνος επηρεάζουν τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και θα πρέπει να επανεξετάσετε ορισμένες σχέσεις που σας έχουν κουράσει, που σας ρουφούν την ενέργεια και ίσως χρειαστεί τελικά να απομακρύνετε από κοντά σας αυτούς που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας με τη συμπεριφορά τους.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Αυτά που θα πείτε σήμερα μπορεί να έχουν περισσότερο αντίκτυπο από όσο φαντάζεστε, κάποιοι μπορεί να παρεξηγήσουν τις προθέσεις σας, οπότε αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και επίλυση διαφορών. Ταυτόχρονα, οι απαιτήσεις στη δουλειά σας ολοένα και αυξάνονται και θα πρέπει να αναδιοργανώσετε το χρόνο σας θυσιάζοντας κάποιο μέρος από την προσωπική σας ζωή, κάτι που σας κουράζει και μόνο σαν σκέψη.

 

Αμφιταλαντεύεστε μεταξύ των επιθυμιών σας και των φόβων σας για πιθανή αποτυχία και αρχίζετε σταδιακά να κάνετε όνειρα που είναι πιο εφικτά και με λιγότερο ρίσκο, αλλά και πάλι δεν είστε ικανοποιημένοι καθώς αναγκάζεστε να ρίξετε τον πήχη των προσδοκιών σας, ενώ δεν είναι στην ουσία δική σας επιλογή.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας