ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας επηρεάζει θετικά και θα είναι ένα πολύ επικοινωνιακό διήμερο, οπότε καλό θα είναι να το αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Το μεσημέρι του Σαββάτου θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί για τυχόν ατυχήματα που έχουν σχέση με φωτιά, με θερμαινόμενες συσκευές, κλπ. Η αφηρημάδα σας εκείνες τις ώρες θα οφείλεται στον έντονο συναισθηματισμό σας αλλά και στη βιασύνη σας να τα προλάβετε όλα.

 

Μια σχετική βελτίωση στα οικονομικά σας, θα σας διευκολύνει να πραγματοποιήσετε κάποια έξοδο ή μια εκδρομή, δίχως να αγχώνεστε για τα χρήματα. Θα προκαλέσετε το ενδιαφέρον σε ένα άτομο που θα διαφέρει πολύ από τις μέχρι τώρα επαφές σας και είναι πολύ πιθανό να σας βοηθήσει δίνοντάς σας μια καινούρια και πρωτότυπη κατεύθυνση στη ζωή σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Οι ανασφάλειές σας θα γίνουν αιτία για να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις που θα σας σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ταυτόχρονα, η ανάγκη σας να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας σας κάνει σκεπτικούς, με έντονες τάσεις απομόνωσης και ίσως είναι ευκαιρία να κάνετε κάποια παύση απ΄όλα, ώστε να βρείτε και πάλι την ενεργητικότητά σας.

 

Φροντίστε τον εαυτό σας, ανανεώστε την εμφάνισή σας και προσπαθήστε να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Ανεξάρτητα από την οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε κάλλιστα να βρείτε μέσα στη ντουλάπα σας ενδιαφέροντα κομμάτια που θα τα συνδυάσετε με έξυπνο τρόπο και να είστε μες στη μόδα. Όσο για το θέα της ψυχαγωγίας, διάθεση να υπάρχει και οι εναλλακτικές είναι πολλές και για όλα τα πορτοφόλια.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κεφάτους σας βρίσκει το Σαββατοκύριακο καθώς η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και ταυτόχρονα με κάποιες θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, η διάθεσή σας είναι στα ύψη. Με το αστείρευτο χιούμορ σας θα είστε η ψυχή της παρέας και προβλέπονται όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ψυχαγωγηθείτε, γιατί το αξίζετε.

 

Προσέξτε τις υπερβολές με το φαγητό και μην ξεπερνάτε τα επιτρεπτά όρια επειδή μια ζωή την έχουμε, κλπ, κλπ. Φροντίστε να φάτε λίγο από όλα ώστε να μη στερηθείτε κάτι, αλλά μην ξεφεύγετε με τις ποσότητες. Η αγάπη σας για το φαγητό, δεν θα πρέπει να γίνει αιτία να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας, ειδικά αν πρέπει να αποφεύγετε ορισμένα τρόφιμα για λόγους υγείας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσείς οι Καρκίνοι κατά έναν περίεργο τρόπο, ενώ τρέχετε πάνω – κάτω, κάνετε επαφές, κλείνετε συμφωνίες χρήματα δεν βλέπετε στα χέρια σας. Μέσα στο διήμερο θα πρέπει να είστε φειδωλοί στο ξόδεμα χρημάτων, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα πρέπει να κλειστείτε στο σπίτι. Κέφι έχετε αρκετό, οπότε σίγουρα θα σκαρφιστείτε κάποιον οικονομικό τρόπο για να περάσετε όμορφα.

 

Είστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι, γεμάτοι ενέργεια και είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου σας. Πιθανόν να μη χρειαστείτε πολλά πράγματα για να το κάνετε, αρκεί να είστε ευρηματικοί. Μια βόλτα αν κάνετε στην εξοχή, θα σας δώσει αρκετά δωράκια η φύση για να δημιουργήσετε μια ζεστή φθινοπωρινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Μερικές, κορδέλες, λίγο χρώμα και είστε έτοιμοι.

 

 

ΛΕΩΝ

Πιθανή αδιαθεσία θα σας επιβάλλει να αποφύγετε με κάθε τρόπο τη σωματική κόπωση και είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκουράσετε το σώμα σας που μάλλον σας χτυπάει το καμπανάκι πως το έχετε εξουθενώσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μη σας πιάνει εκνευρισμός λόγω των ενοχών σας που δεν παράγετε έργο. Δεν είναι απαραίτητο να είστε συνεχώς στο πόδι. Χαλαρώστε και κοιτάξτε να αναρρώσετε.

 

Την Κυριακή, μια εκδρομή, μια έξοδος για φαγητό με φίλους ή με την οικογένεια, θα συμβάλλουν στην τόνωση του ψυχισμού σας. Προσπαθήστε να βρεθείτε με λίγους και καλούς φίλους, ώστε να μπορέσετε να συζητήσετε και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένα καινούριο πρόσωπο στην παρέα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι αν ασχολείστε με το παρελθόν και θα πρέπει να κοιτάξετε μπροστά, ώστε να συνεχίσετε τη ζωή σας δίχως να επηρεάζεστε από κάτι που εκ των πραγμάτων δεν αλλάζει. Μπορεί να μην το καταλαβαίνετε και να αντιδράτε παρορμητικά απαιτώντας να αλλάξει η ζωή σας, εσείς όμως μπορείτε να το πετύχετε, μόνο αν πάψουν να σας κυνηγούν τα φαντάσματα μιας άλλης εποχής.

 

Την Κυριακή, είναι ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων αλλά και με τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και κάντε ότι τραβάει η ψυχή σας. Είτε αυτό είναι να μείνετε στο σπίτι ή να βγείτε και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Άρης και Σελήνη να δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την αυτοσυγκέντρωση σας ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα, θα σας φανεί βουνό το να πρέπει να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Πάρτε το χρόνο σας και μην πιέζετε τον εαυτό σας να λειτουργήσει ντε και καλά. Κάντε μια παύση και ασχοληθείτε μόνο με ότι σας ευχαριστεί και σας ξεκουράζει. Γιόγκα, διαλογισμός, ασκήσεις αναπνοών, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.

 

Μια πρόταση που θα σας γίνει για κάποια εξόρμηση παρέα με φιλικά σας πρόσωπα εκμεταλλευτείτε την και μη διανοηθείτε να αρνηθείτε, γιατί θα είναι άδικο να μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι για την ψυχική σας ανάταση ενώ σας δίνεται η ευκαιρία. Ξεπεράστε τα κολλήματα σχετικά με τα οικονομικά σας και κάντε κάτι για τον εαυτό σας.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με πεσμένη διάθεση θα ξεκινήσετε το Σάββατο εξαιτίας της επιρροής της Σελήνης και πιθανόν να σας πιάσει μια νοσταλγία για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Βγείτε έξω, επικοινωνήστε με κόσμο και ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί, ώστε να διώξετε τη μελαγχολία που νιώθετε να σας έχει καταπλακώσει. Προς το βράδυ θα νιώσετε αρκετά καλύτερα και θα καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας στενάχωρες σκέψεις εντελώς.

 

Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχετε σε μεγάλη εκτίμηση θα σας βοηθήσει να δείτε μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα την κατάσταση και θα επανεκτιμήσετε κατά πολύ αυτά που σας συμβαίνουν (με την καλή έννοια). Επιδιώξτε εντωμεταξύ να τονώσετε τη σχέση σας και μη τη θεωρείτε δεδομένη, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως..

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεμάτο συγκινήσεις προβλέπεται για εσάς τους Τοξότες το διήμερο και ευτυχώς θα έχετε την ευκαιρία να συναναστραφείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας κατανοούν δίχως να χρειαστεί να πείτε και πολλά. Εκφράστε αυτά που αισθάνεστε και μην έχετε την τάση να τα κρατάτε μέσα σας για να μη στεναχωρήσετε τους άλλους. Μην ξεχνάτε πως γι αυτό βρίσκονται κοντά σας. Βγείτε έξω, προσπαθήστε να διασκεδάσετε, χορέψτε και κυρίως εκτονωθείτε μια και τον τελευταίο καιρό είστε έτοιμοι να σκάσετε..

 

Στον οικογενειακό τομέα, αρκετά αρμονικές θα είναι οι συνθήκες και θα καταφέρετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια ευχάριστη έκπληξη από την πλευρά των δικών σας θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα επανέρθει η διάθεσή σας σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, θα νιώσετε αρκετά δημοφιλείς μέσα στο Σαββατοκύριακο και υπάρχει περίπτωση να χάσετε πολύτιμο χρόνο από την εργασία σας μιας και ο νους σας θα είναι στο πως θα οργανώσετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας για κάποια νέα γνωριμία δε θα σας αφήσει να αντιληφθείτε τον προβληματικό του χαρακτήρα εγκαίρως και είναι κάτι που στο άμεσο μέλλον θα σας προκαλέσει αρκετά προβλήματα.

 

Την Κυριακή θα είστε γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, καθώς και με την οργάνωση του σπιτιού. Ιδανική μέρα για να πάτε κινηματογράφο και να αδειάσετε το νου σας απ' οτιδήποτε σας προβληματίζει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας μέσα στο διήμερο για να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Πάρτε το ταίρι σας, τα παιδιά σας, τα σκυλιά σας και βγείτε να απολαύσετε τη φύση, η οποία κάνει θαύματα σχετικά με την τόνωση του ψυχισμού μας. Απολαύστε τα χρώματα, τα αρώματα και αδειάστε το μυαλό σας από κάθε τι δυσάρεστο.

 

Αν έχετε αρκετό διάστημα που δεν έχετε επισκεφτεί τους γονείς σας, αφιερώστε την Κυριακή για να τους δείτε καθώς είναι ζητούμενο να είστε κοντά τους και να μην αισθάνονται παραγκωνισμένοι. Δείξτε την τρυφερότητα σας περνώντας εποικοδομητικά χρόνο μαζί τους. Μια βόλτα και η επαφή μαζί σας, θα αναπτερώσει το ηθικό τους πολύ.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Το πρωί του Σαββάτου μπορεί να δημιουργηθεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο σπίτι εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και της συσσωρευμένης κούρασης, αν δεν δώσετε όμως περισσότερη έκταση, θα είναι παροδική. Αγορές για το σπίτι, οργάνωση, κλπ θα σπαταλήσουν αρκετό από τον χρόνο σας και καλό θα είναι το υπόλοιπο της ημέρα να το αξιοποιήσετε για τον εαυτό σας.

 

Η επικοινωνία με ένα φιλικό σας πρόσωπο από το εξωτερικό θα σας προκαλέσει έντονες τάσεις φυγής και ίσως να κάνετε κάποια σενάρια σχετικά με τη ζωή σας σε μια ξένη χώρα. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με το ταίρι σας και ταξιδέψτε νοητά και μέσω διαδικτύου σε προορισμούς που σας γοητεύουν.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας