ΚΡΙΟΣ

Κατάλληλη μέρα για επαγγελματικές επαφές καθώς η έμφυτη τιμιότητα και αξιοπρέπειά σας θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σας και θα εκτιμηθεί σε μεγάλο βαθμό η αξιοπιστία σας. Προτάσεις για μια νέα θέση εργασίας είναι πολύ πιθανές, οπότε χαλαρώστε, ώστε να μπορείτε να αντεπεξέλθετε με την απαραίτητη σιγουριά για τον εαυτό σας.

 

Έχετε την αίσθηση πως κάποιος σας εξαπατά (ίσως ο σύντροφός σας ή κάποιος φίλος σας) αλλά όλο αυτό είναι δημιούργημα της φαντασίας σας. Εκτονώστε το άγχος που σας έχει καταβάλλει και μην ψάχνετε αφορμές για καυγάδες στη στιγμή μάλιστα που δεν υπάρχει κανένας λόγος.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα προβλέπεται αρκετά δραστήρια και στον επαγγελματικό τομέα απαιτείται η μέγιστη απόδοσή σας, ενώ στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων απαιτείται ανιδιοτέλεια. Πιθανόν να βασανίζεστε από εσωτερικές αντιφάσεις, οπότε καλό θα είναι να μην παρασύρεστε από την αισθηματική κατάσταση της στιγμής και κυρίως να μην ψάχνεστε για αντίποινα.

 

Θα προσπαθήσετε σήμερα να εκμεταλλευτείτε την καλή διάθεση του συντρόφου σας για να πετύχετε τους σκοπούς σας, αλλά είναι αμφίβολα τα αποτελέσματα που θα έχετε, ειδικά αν είναι κτητικός και δεν δέχεται με τίποτα την ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο. Η επαναστατική σας διάθεση μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και τελικά να είναι ένα σημείο καμπής της ζωής σας η σημερινή μέρα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αρκετά ευοίωνη προβλέπεται η μέρα για την ενίσχυση της οικονομικής σας κατάστασης καθώς επίσης και για την απόκτηση ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε τις αναβολές σε σχέση με τα επαγγελματικά σας καθώς είναι μια καλή στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να μην σας πιάσει αναποφασιστικότητα και χάσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

 

Η τάση που έχετε να σκέφτεστε τα δικά σας όταν μοιράζονται οι άλλοι τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους μαζί σας, σήμερα μπορεί να φέρει κάποιο άτομο από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον στα άκρα και να ακούσετε αρκετά παράπονα για τη συμπεριφορά σας. Βγείτε για λίγο από τις σκέψεις σας, καλό θα σας κάνει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ματαιοδοξία σας και οι μικροπρεπείς ανησυχίες σας γύρω από την προσωπική σας ευημερία, σας βγάζουν εκτός προγράμματος και χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη δουλειά σας. Ταυτόχρονα, με τη συνεχή μουρμούρα σας εκνευρίζετε και τους συνεργάτες σας που παράγουν έργο στη στιγμή που εσείς μιζεριάζετε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

 

Σας έχει μπει στο μυαλό να εξασφαλίσετε ορισμένα χρήματα για τον εαυτό σας ώστε να μπορείτε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας για εξόδους και διασκέδαση, αλλά οι τρόποι που χρησιμοποιείτε βασίζονται κυρίως στη θόλωση των καταστάσεων, σύντομα όμως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με άτομα από το οικείο σας περιβάλλον όταν σας πάρουν χαμπάρι και θα έχετε κακά ξεμπερδέματα.

 

 

ΛΕΩΝ

Η υπομονή σας θα δοκιμαστεί αρκετά σήμερα, καθώς η ανειλικρίνεια και η αρνητική συμπεριφορά ενός ατόμου από το περιβάλλον της εργασίας θα σας δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό, οπότε θα πρέπει να του βάλετε λίγο πάγο, ώστε να καταλάβει πως γνωρίζετε για τα ψέματα που σας έχει φλομώσει μπας και του κοπεί λίγο κι ο βήχας...

 

Αν καταφέρετε να θυμάστε τα έντονα όνειρα που βλέπετε και μπορέσετε να τα αποκωδικοποιήσετε, τότε τα μηνύματα που θα πάρετε θα είναι πολλά και σε συνδυασμό με την αυξημένη διαίσθησή σας, θα σας δοθούν απαντήσεις για ζητήματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να συνεργαστείτε περισσότερο με τους συναδέλφους σας. Μοιράστε αρμοδιότητες και σε άλλους (και μην προσπαθείτε να τα προλάβετε όλα μόνοι σας), ώστε να έχετε ακόμη θετικότερα αποτελέσματα και να μπορείτε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με λιγότερο άγχος και κούραση.

 

Η εμπειρία και η γνώση σας, θα συμβάλλουν ώστε να βοηθήσετε ένα νεότερο άτομο που βρίσκεται σε δίλημμα σχετικά με ένα προσωπικό του ζήτημα και θα του δώσετε την ευκαιρία να αποφύγει ένα μεγάλο στραπάτσο.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αν το τελευταίο διάστημα το έχετε παρακάνει σε σχέση με το φαγητό και το αλκοόλ, ήρθε η στιγμή ώστε να βάλετε ένα πρόγραμμα και να τα ελαττώσετε αρκετά, γιατί οι επιπτώσεις θα είναι αρνητικές και στην υγεία σας, αλλά το κυριότερο στην ψυχολογία σας. «Παν μέτρον άριστον» είναι ο κανόνας που θα πρέπει να ακολουθήσετε από εδώ και πέρα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ότι θέλετε χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας.

 

Κατάλληλη μέρα για να οργανώσετε και να βάλετε μια τάξη στο σπίτι, καθώς η ακαταστασία δημιουργεί άγχος και τάσεις φυγής, ενώ αυτό που πρέπει να αισθανόμαστε στο χώρο μας είναι ηρεμία και γαλήνη.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε κουραστεί να μην ανταμείβεστε από τη δουλειά σας, ίσως ήρθε η ώρα να ακολουθήσετε κάποια άλλη κατεύθυνση, ή ακόμη και να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα σας και μην μένετε άλλο σε μια στάσιμη κατάσταση που δεν έχετε πλέον κανένα όφελος.

 

Στο ερωτικό τομέα, λίγη παραπάνω επικοινωνία με το σύντροφό σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια ζητήματα και θα ξεπεράσετε μικρές ανασφάλειες που σας ταλαιπωρούν αδίκως το τελευταίο διάστημα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν να νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας τη ματαιότητα όλων αυτών για τα οποία προσπαθείτε με αποτέλεσμα να σας πιάσει μια άρνηση και να μη θέλετε να ασχοληθείτε κυριολεκτικά με τίποτα. Αν έχετε αυτήν τη δυνατότητα κάντε το έστω και για λίγη ώρα, μέχρι τουλάχιστον να ξανανιώσετε έτοιμοι να ξαναμπείτε δυναμικά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

 

Στον αισθηματικό τομέα αν έχετε την αίσθηση πως ο σύντροφός σας είναι σε άλλη διάσταση, προσπαθήστε να τον επαναφέρετε στη δική σας. Αν δεν τα καταφέρετε, ίσως να ήρθε η ώρα για να λοξοδρομήσετε κι εσείς...

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας πως έχετε χάσει το στόχο σας και δεν είναι ξεκάθαρα τα βήματά σας, καλύτερα να σταματήσετε την προσπάθεια και να το αναβάλλετε για μια άλλη στιγμή, που θα είστε πιο σίγουροι και κατασταλαγμένοι για τις κινήσεις σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε κάποιο λάθος που θα σας κοστίσει.

 

Λίγη παραπάνω προσοχή σήμερα σε σχέση με τους φίλους σας, καθώς από την πολλή οικειότητα, υπάρχει περίπτωση η συμπεριφορά σας να ξεφύγει από τα όρια της ευγένειας και να παρεξηγηθείτε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καθώς η ενέργειά σας θα είναι διάχυτη σήμερα, δε θα έχετε καθόλου διάθεση για δραστηριότητες που θα σας εγκλωβίσουν μέσα, οπότε είναι ευκαιρία να την εκτονώσετε σε εξωτερικές εργασίες, όπως κούρεμα του γκαζόν, κηπουρική, ή να φυτέψετε  όμορφα λουλούδια που θα σας φτιάχνουν τη διάθεση.

 

Κάποιος σας χρωστάει χρήματα και δε σας τα έχει επιστρέψει. Αν είναι φίλος σας, κάντε λίγη υπομονή και δώστε του το χρόνο ώστε να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης σας. Αν πάλι είναι συνεργάτης, τότε θα πρέπει με ευγενικό τρόπο να τα διεκδικήσετε, ώστε και να μη χαλάσει η συνεργασία, αλλά και για να μπορέσετε να τα ξαναπάρετε πίσω.

 

 

ΙΧΘΥΣ
Παρά το γεγονός ό, τι είναι μια βατή μέρα για εσάς, ενδεχομένως από το απόγευμα και μετά να μην είστε καθόλου ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας. Μήπως υπερβάλετε για την πολυπλοκότητα των καταστάσεων και ζορίζεστε αδίκως; Προσπαθήστε να αποφύγετε την πικρία και την αδιαλλαξία καθώς επίσης και τις αρνητικές σκέψεις, ώστε να μην μεταδώσετε την αρνητική σας ενέργεια και σε αυτούς που σας περιβάλλουν.

 

Οι ακραίες αντιδράσεις σας σήμερα μπορεί να σας αποξενώσουν από τα οικεία σας πρόσωπα και να δημιουργηθούν εντάσεις που δύσκολα θα επανέλθουν οι ισορροπίες. Ζήστε, αλλά αφήστε και τους άλλους να ζήσουν όπως θέλουν και μην προσπαθείτε αδίκως να επιβάλλετε τη γνώμη σας.

 

 

 

Το τραγούδι της ημέρας