ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου - Ερμή ενδυναμώνει τον τομέα της δημιουργικότητας και είναι κατάλληλη στιγμή για να δώσετε έμφαση στο σπίτι, σε καλλιτεχνικές δημιουργίες, στον αθλητισμό και σε οτιδήποτε τονώνει την ψυχική σας διάθεση. Για ένα μήνα σχεδόν ο Ήλιος θα σας επηρεάσει θετικά και θα νιώθετε ευτυχισμένοι και πλήρεις γεμάτοι αυτοπεποίθηση, οπότε μη χάνετε την ευκαιρία και εκμεταλλευτείτε τις στιγμές προς όφελός σας.

 

Έντονη είναι η ανάγκη σας για ουσιαστική επαφή με τα παιδιά σας ή το σύντροφό σας και θέλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πράξεις, οπότε βασικό σας μέλημα είναι η οργάνωση μιας όμορφης ατμόσφαιρας και μπορεί και αισθησιακής αν πρόκειται να παρασύρετε το ταίρι σας στο ερωτικό παιχνίδι που έχετε στο μυαλό σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής σας χαρίζει έντονη πνευματική αντίληψη και επικοινωνιακές ικανότητες που ευνοούν τις επαφές σας με άτομα σε θέση ισχύος και είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια συζήτηση που θα αφορά τους όρους συνεργασίας και το μέλλον σας στην επιχείρηση που εργάζεστε. Ιδανική στιγμή επίσης για σύντομες μετακινήσεις καθώς επίσης και για επαγγέλματα που σχετίζονται με την ενημέρωση και τη συγγραφή βιβλίων, άρθρων, κλπ.

 

Από το απόγευμα και μετά σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σας που θα ενδυναμώσει τη σχέση σας κι ενδεχομένως να αποφασίσετε ακόμη και γάμο. Μην αρχίσετε μόνο τα «πως» και τα «γιατί» αν δεν θέλετε να ξενερώσετε κι οι δύο. Ζήστε τις στιγμές άφοβα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η σύνοδος Ήλιου – Ερμή εξομαλύνει πολύ το έδαφος για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα και καθώς είναι σίγουρη η ενίσχυση του εισοδήματός σας, μπορείτε να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές προς τρίτους καθώς επίσης και να δρομολογήσετε σημαντικά θέματα της δουλειάς σας. Ο ενθουσιασμός σας είναι μεγάλος και σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

 

Σπίτι και οικογένεια είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και είναι κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε και στην απόκτηση παιδιού αν είναι μες στα σχέδιά σας. Αν είστε ελεύθεροι, έντονη κοινωνική ζωή και φλερτ σας χαρίζουν μοναδικές στιγμές και καθώς εκπέμπετε μια γοητεία που δεν περνά απαρατήρητη, ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα ανάμεσα σε επίδοξους εραστές.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον επαγγελματικό τομέα είναι κάπως στάσιμη η κατάσταση, εκτός κι αν είστε από τους τυχερούς που δουλεύουν ή έχουν επιχείρηση σε κάποιο παραθεριστικό μέρος και που σχετίζεται κυρίως με φαγητό ή διασκέδαση. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν και τονώνουν τη φυσική και ψυχική σας υγεία.

 

Η εμμονή σας με την εμφάνισή σας μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με ένα πρόβλημα υγείας αν συνεχίσετε τις υπερβολές και δεν τρέφεστε σωστά. Επίσης να θυμάστε πως τα αποτελέσματα που βλέπετε πάνω σας και σας αρέσουν δεν θα έχουν διάρκεια καθώς η απότομη απώλεια βάρους και μάλιστα με επίπονες μεθόδους, χαλάει το μεταβολισμό σας και στο μέλλον μπορεί να παχαίνετε με το παραμικρό.

 

 

ΛΕΩΝ

Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας προκαλούν μια θετική αύρα γύρω σας και ό, τι βάλετε σήμερα στο μυαλό σας θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο και όχι ευχές του τύπου «θέλω να κερδίσω το τζόκερ".. Επανεξετάστε τις σχέσεις σας και ό, τι δεν σας εξυπηρετεί, πετάξτε το επιτέλους και μην ασχολείστε άλλο με τελειωμένες υποθέσεις.

 

Μια διαδικτυακή επαφή με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν ξυπνάει μέσα σας όλα τα ένστικτά σας ειδικά αν δεν είχε εκπληρωθεί ποτέ ο πόθος σας για το συγκεκριμένο άτομο και το μυαλό σας πλέον είναι συνεχώς κολλημένο εκεί, με αποτέλεσμα να απομακρύνεστε σταδιακά από το σύντροφό σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αναπάντεχη ενίσχυση του εισοδήματός σας έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε τάξη επαγγελματικά ζητήματα καθώς επίσης και για να τακτοποιήσετε διάφορες οφειλές που είχαν γίνει ο εφιάλτης σας, αλλά η επιμονή σας να ξοφλήσετε τους πάντες, μπορεί να σας φέρει και πάλι σε αδιέξοδο. Κρατήστε χρήματα και για τις προσωπικές σας ανάγκες καθώς δεν είναι σίγουρο πότε θα ξαναπάρετε τόσα μαζεμένα.

 

Η ερωτική σας ζωή (ή μάλλον η παντελής έλλειψη) σας προβληματίζει πολύ και όσο κι αν έχετε δυνατά συναισθήματα για το σύντροφό σας, δεν παύει να σας πληγώνει το γεγονός πως έχετε καταντήσει δύο ξένοι. Ξεκινήστε και πάλι από την αρχή. Φλερτάρετε σαν να είστε εντελώς άγνωστοι και βήμα – βήμα τη φορά, θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας μαζί με τον Δία αυξάνουν την τύχη σας και σας δίνονται πολλές ευκαιρίες μέσα στη μέρα είτε για νέες συνεργασίες, είτε για αύξηση του εισοδήματός σας μέσα από τη θετική ανταπόκριση των άλλων για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, οπότε εκμεταλλευτείτε τις στιγμές και μη μένετε κολλημένοι σε μικροπράγματα που μπορεί να σας προκαλούν εκνευρισμό.

 

Η υπερβολική σιγουριά κι αυτοπεποίθησή σας μπορεί μεν να σας βοηθά να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να γοητεύσετε με ιδιαίτερη άνεση τους άλλους, αλλά μπορεί και κάποιοι να σας παρεξηγήσουν, ειδικά αν νιώσουν πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το ερωτικό παιχνίδι και τίποτε παραπάνω. Αφήστε το τουπέ κατά μέρος και φερθείτε με λεπτότητα.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι θετικές όψεις του Δία με τη Σελήνη εξισορροπούν τις αντιξοότητες που τείνουν να δημιουργηθούν εξαιτίας του Κρόνου κι ενώ από νωρίς το πρωί θα έχετε την αίσθηση πως δεν θα πραγματοποιηθούν τα σχέδιά σας μικρά ή μεγάλα, τελικά ως δια μαγείας θα καταφέρνετε να ξεπερνάτε τα εμπόδια και να πετυχαίνετε τους στόχους σας. Κρατήστε θετική στάση απέναντι στα γεγονότα και δεν θα βγείτε χαμένοι.

 

Σας έχει καρφωθεί στο μυαλό να ζήσετε στο εξωτερικό και οι περισσότερες διαδικτυακές επαφές σας είναι με άτομα που θα σας δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ταυτόχρονα όμως, έχετε και μια ψευδαίσθηση πως είστε ήδη σε μια ξένη χώρα και είναι κάτι που σας βγάζει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας με αρκετή επιτυχία.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δημιουργική σας διάθεση σήμερα μπορεί να σας αποκαλύψει καινούριες ικανότητες που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και πιθανόν να βρείτε νέες διεξόδους που θα σας δώσουν την ικανοποίηση που ψάχνετε στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε μόνο και μην αψηφάτε πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν αν δεν εξετάσετε ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους.

 

Μια παλιά ερωτική σχέση έρχεται στα όνειρά σας και όσο κι αν προσπαθείτε να την αγνοήσετε είναι πολύ δύσκολο, με αποτέλεσμα να αναρωτιέστε μήπως πρέπει να ξαναβρεθείτε με το συγκεκριμένο άτομο. Μην κάνετε κινήσεις αμφιβόλου αποτελέσματος, ειδικά αν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τον χωρισμό σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια σχετική ενίσχυση των οικονομικών σας έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε ένα σύντομο ταξίδι και είστε μες στη χαρά και την ανυπομονησία, αλλά θα πρέπει να μην παρασύρετσε από τον ενθουσιασμό σας κάνοντας υπερβολές με τα χρήματά σας. Μπορείτε να κάνετε ό, τι τραβάει η ψυχή σας, αρκεί να είναι μέσα σε λογικά πλαίσια.

 

Μια ερώτηση του συντρόφου σας μπορεί ξαφνικά να φέρει τα πάνω κάτω στη σχέση σας καθώς θα σας δώσει την εντύπωση πως δεν σας έχει καθόλου εμπιστοσύνη και προβλέπεται μεγάλος καυγάς αν δεν τον αφήσετε να σας δώσει εξηγήσεις. Μην αρπάζεστε με το παραμικρό, εκτός κι αν έχετε εσείς τη μύγα και μυγιάζεστε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να επανεξετάσετε συνεργασίες και μελλοντικούς στόχους καθώς επίσης και για να κάνετε ένα σωστό προγραμματισμό σχετικά με τις οφειλές σας. Μην σας πιάνει πανικός θεωρώντας πως πρέπει να αντεπεξέλθετε σε όλες σας τις υποχρεώσεις, γιατί εκ των πραγμάτων δεν θα τα καταφέρετε και θα μείνουν τα περισσότερα στη μέση.

 

Ενδεχομένως σήμερα να έρθετε αντιμέτωποι με μια αδιαθεσία που μπορεί να μην δώσετε την απαραίτητη προσοχή και τελικά να σας ρίξει στο κρεβάτι σε ανύποπτο χρόνο. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας κι αν μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στην εξοχή, θα σας βοηθήσει να αναρρώσετε μια ώρα αρχύτερα.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Παρ΄όλη την άνεση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο να μοιραστείτε τις ιδέες σας και μάλιστα δίχως να αισθάνεστε άβολα αν θα τις απορρίψουν οι συνεργάτες σας, τελικά αυτό που θα θέλατε σήμερα είναι να μπορούσατε να ανοίξετε την καρδιά σας για να μοιραστείτε προσωπικά ζητήματα που σας καίνε, αλλά τελικά αποφασίζετε να κρατήσετε την όρεξή σας μέχρι να βρείτε τα κατάλληλα άτομα.

 

Ιδανική μέρα για να βρεθείτε με φίλους και να διασκεδάσετε, ή για να βγείτε με το σύντροφό σας και να περάσετε μια ξέφρενη νύχτα γεμάτη συγκινήσεις. Ειδικά τώρα που η πόλη έχει λιγότερο κόσμο, είναι πολύ πιο εύκολο να απολαύσετε τα αγαπημένα σας στέκια δίχως να πατιέστε σαν τις σαρδέλες.

 

 

 

Το τραγούδι της ημέρας