ΚΡΙΟΣ

Κατάλληλη μέρα για επικοινωνία και επαφές με ανώτερα στλέχη, ώστε να διευθετηθούν κάθε είδους επαγγελματικά ζητήματα που χρειάζονται διευκρυνήσεις. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στην τόνωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων, προσέξτε όμως γιατί κάποιες συζητήσεις ή ακόμα και κάποια είδηση μπορεί να είναι παραπλανητικές, οπότε μην παίρνετε και πολύ τοις μετρητοίς αυτά που θα ακούσετε.

 

Μια έντονη συναισθηματική στιγμή στη σχέση σας ενδεχομένως να σας προκαλέσει τάσεις φυγής, αυτό όμως δεν είναι λύση. Προσεγγίστε το πρόβλημα άμεσα βιώνοντας τα συναισθήματά σας δίχως να τα καταπιέζετε καθώς είναι παροδική η φάση που περνάτε και δεν αξίζει να ρισκάρετε το δεσμό σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά παραγωγική είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Ταύρους και είναι ιδανική στιγμή για να κυνηγήσετε τους στόχους σας καθώς η Σελήνη δημιουργεί ένα ευνοϊκό κλίμα για τα επαγγελματικά σας και ταυτόχρονα με την αυτοπεποίθηση που σας χαρακτηρίζει, έχετε πολύ καλές προοπτικές για θετικά αποτελέσματα. Τακτοποιήστε λογαριασμούς και χρέη καθώς επίσης και κάθε είδους γραφειοκρατικά ζητήματα.

 

Μια έκπληξη από το σύντροφό σας έρχεται πάνω στην κατάλληλη στιγμή για να βελτιωθεί η σχέση σας καθώς το τελευταίο διάστημα είστε αρκετά προβληματισμένοι για την εξέλιξή της. Ενδεχομένως να σκεφτόσασταν πως έχετε φτάσει σε ένα τέλμα, αλλά τελικά αναθεωρείτε τα συναισθήματά σας και ίσως να πάρετε την απόφαση ακόμα και να επισημοποιήσετε το δεσμό σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δεν αποκλείται το μυαλό σας να πάει σήμερα σε όσα συνέβησαν πέρσι, περίπου τέτοια εποχή. Είναι αλήθεια πως αρκετά έχουν αλλάξει: κάποιοι φίλοι δεν είναι πια τόσο κοντά σας, τα οικονομικά σας είναι πιο στενά, κλπ. Όμως ένα δεν έχει αλλάξει: Η ικανότητά σας να μετατρέπετε ακόμα και τη μεγαλύτερη δυσκολία σε πρόσκληση. Μπορείτε να το κάνετε και τώρα. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, και αφήστε τη νοσταλγία για τους αδύναμους.

 

Κάποιος που είχατε να σκεφτείτε πολύ καιρό θα εμφανιστεί με πλάγιο τρόπο στη ζωή σας. Θα μάθετε νέα του από τρίτο (και ξέρετε ότι πολύ συχνά ο "τρίτος" είναι το Facebook) και θα σας κάνει να αναρωτηθείτε αν αξίζει να ξαναεπικοινωνήσετε. Λοιπόν όχι, δεν αξίζει. Μερικοί άνθρωποι δεν αλλάζουν ποτέ.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάθε μέρα σάς θυμίζει την προηγούμενη (και εκείνη την προπροηγούμενη); Καθόλου τυχαίο. Η αναβλητικότητά σας έχει κυριεύσει τη ζωή σας, με αποτέλεσμα ο χρόνος να ξεγλιστρά απ' τα χέρια σας και να μην κάνετε τίποτα ουσιαστικό. Είναι δύσκολο να δραστηριοποιηθείτε -άλλωστε η τεμπελιά και η αδράνεια είναι απ' τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή- αλλά το κακό έχει παραγίνει. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις, και αυτήν τη φορά να τις τηρήσετε!

 

Εκνευρίζεστε χωρίς λόγο μερικές φορές, και αυτό οδηγεί σε παρεξηγήσεις. Το κακό δεν είναι ότι ενοχλούνται οι άλλοι (μια και συνήθως δεν ενοχλούνται, έτσι αξιαγάπητοι που είστε) αλλά ότι ταράζεστε χωρίς λόγο. Σκεφτείτε το δυο φορές πριν εκνευριστείτε σήμερα, κρίμα είναι.

 

 

ΛΕΩΝ

Το μέλλον σάς φοβίζει, και η αβεβαιότητά του. Μήπως όμως σκεπτόμενοι συνεχώς το τι θα γίνει μετά χάνετε το τώρα; Μπορεί και να μην σας το λένε οι γύρω σας, όμως συχνά είστε απόμακροι και σκεπτικοί και τους αποξενώνετε σιγά σιγά. Ίσως θα ήταν καλό να μη σκέφτεστε τόσο πολύ τις μελλοντικές φουρτούνες (που απ' ό,τι φαίνεται δεν θα έρθουν ποτέ!) και να αντιμετωπίσετε τα σημερινά σας προβλήματα, πριν γίνουν δυσεπίλυτα.

 

Ένα ζωάκι θα σας προσφέρει ένα ανέλπιστο χαμόγελο σήμερα, και θα σας φτιάξει επιτέλους τη διάθεση. Ίσως μάλιστα σας δώσει και μια πολύ καλή ιδέα. Όλα αυτά θα γίνουν βέβαια αν έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τις κεραίες σας τεντωμένες

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νομίζετε ότι είστε ακαταμάχητοι; Μάλλον όχι, και εκεί, τελικά, είναι και το πρόβλημα. Η χαμηλή σας αυτοπεπείθηση και οι ανασφάλειές σας φαίνονται από μακριά, δυσκολεύοντας την προσέγγιση με το ταίρι σας ή με αυτούς που σας ενδιαφέρουν. Ένα μυστικό ίσως σας κάνει να νιώσετε καλύτερα: Ακόμα και οι πιο ακαταμάχητοι άνθρωποι νιώθουν βαθιά μέσα τους μεγάλες ανασφάλειες. Τις αγνοούν όμως, επειδή αποφάσισαν να πιστεύουν στους εαυτούς τους. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο;

 

Στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα εμφανιστεί μια ευκαιρία που δυνητικά θα σας ανακουφίσει. Δεν θα σας κάνει και πλούσιους, αλλά αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά, ίσως να βγάλετε κάποια χρήματα που θα σας προσφέρουν πολύ ωραιότερες διακοπές απ' ό,τι υπολογίζατε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο, έλεγε το τραγούδι και σήμερα θα το βιώσετε στο πετσί σας. Μια κατάσταση στην οποία είχατε επενδύσει πολλές ελπίδες θα αποδειχτεί πως μόνο ελπιδοφόρα δεν ήταν τελικά. Αυτό μπορεί να σας πληγώσει, αλλά θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, και την αισιοδοξία σας. Οϋτε το τέλος του κόσμου έρχεται, ούτε ήταν η τελευταία σας ευκαιρία. Πρέπει όμως να είστε πιο προσεκτικοί τις επόμενες φορές, πριν εμπιστευτείτε κάποιον στα τυφλά.

 

Η μουσική θα σας δώσει τη λύση σήμερα. Οι στίχοι ενός τραγουδιού που θα σας κολλήσει σήμερα (ή που σας έχει κολλήσει τον τελευταίο καιρό) θα σας κάνουν να ανακαλύψετε μια Μεγάλη Αλήθεια της ζωής. Συνειδητοποιήστε την και θα νιώσετε κατευθείαν γαλήνιοι και τυχεροί.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζήλεια θα χτυπήσει την πόρτα σας σήμερα, αλλά το καλύτερο είναι να μην της ανοίξετε. Η τάση σας να συγκρίνετε τα όσα έχετε με αυτά που έχουν οι άλλοι μόνο να σας πληγώσει μπορεί και ήρθε η ώρα να το καταλάβετε. Αν με το να ζηλεύετε κατορθώνατε να πετύχετε το σκοπό σας, θα υπήρχε ένα νόημα. Τώρα; Προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε ποιος είναι ο σκοπός σας, και βρείτε άλλους τρόπου για να τον πετύχετε.

 

Θα έχετε έναν κρυφό θαυμαστή/θαυμάστρια σήμερα στο δρόμο, που θα σας γδύσει με τα μάτια. Όμως αν δεν αρπάξετε την ευκαιρία να τον γνωρίσετε, μάλλον δεν θα τον ξαναδείτε ποτέ. Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο, βρείτε μια δικαιολογία και πιάστε την κουβέντα...

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ολα τα πράγματα τελειώνουν κάποτε. Έτσι, κάτι που σας προσέφερε μεγάλη ευχαρίστηση τα τελευταία χρόνια, θα σας αποχαιρετήσει. Είναι πολύ λογικό να στεναχωρηθείτε. Μην καταπολεμήσετε τα συναισθήματά σας - αντιθέτως, το καλύτερο είναι να τα βιώσετε. Θρηνήστε, αν το νιώσετε, για τα ωραία που τελειώνουν, αλλά μην ξεχνάτε ότι, νομοτελειακά, σύντομα θα αρχίσουν άλλα ωραία, που ίσως θα σας ικανοποιούν περισσότερο...

 

Η σχέση σας με την οικογένειά σας μπορεί να μετατραπεί σε προβληματική, αν δεν κανετε κι εσείς κάποια υποχώρηση κάπου κάπου. Μην τα θέλετε όλα δικά σας - ακόμα κι αν πιστεύετε πως έχετε δίκιο. Μια αδιάλλακτη στάση σας σήμερα μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπλεξίματα περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα. Και είναι απ' αυτές τις σπάνιες φορές που εσείς δεν φταίτε καθόλου, ούτε τόσο δα. Παρεξηγήσεις τρίτων θα σας εμπλέξουν σε ένα μύλο αλληλοκατηγοριών και κουραστικών ανοησιών. Υπάρχει μάλιστα περίπτωση να συγχυστείτε τόσο που να κάνετε πράγματα που έπειτα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να κλείσετε το θέμα με το που θα πάει να ανοίξει, γιατί αλλιώς μετά θα είναι αργά.

 

Κάποιος/α σας έδωσε πριν πολύ καιρό μια υπόσχεση, που, καλώς ή κακώς, ξεχάστηκε στο πέρασμα του χρόνου. Αν θυμηθείτε τι ήταν - και κυρίως αν το απαιτήσετε, έστω και καθυστερημένα, θα είστε πολύ τυχεροί. Θα κερδίσετε κάτι που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχατε συνειδητοποιήσει ότι θέλατε...

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όλοι σας λένε πως κάτι έχει αλλάξει πάνω σας τις τελευταίες ημέρες. Είστε πιο χαλαροί, παρ' ό,τι οι συνθήκες της ζωής σας είναι ίσως χειρότερες από πέρσι. Προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε με ποιους τρόπους το πετύχατε αυτό. Το πώς μειώσατε το άγχος (ή έστω το κρατήσατε σε καλά επίπεδα) μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ποιο θα πρέπει να είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη και ωρίμανση του χαρακτήρα σας.

 

Λίγη προσοχή στην υγεία χρειάζεται σήμερα, κι αυτό γιατί οι ξαφνικές μεταβολές του καιρού μπορούν να σας προσφέρουν ένα ωραιότατο κρυολόγημα, σχεδόν Ιούνη μήνα. Πάρτε και μια ζακέτα μαζί, κι αχρείαστη ας είναι.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Νιώθετε καμιά φορά ότι οι γύρω σας σας ελέγχουν περισσότερο απ' ό,τι θα θέλατε; Δεν λέμε να ξεκινήσετε καμιά επανάσταση εναντίον τους, αλλά μην τους επιτρέπετε να σας λένε συνεχώς τι πρέπει να κάνετε και να σας φέρονται σα να είστε 10 χρονών. Το πρώτο βήμα είναι να τους το ξεκόψετε, το δεύτερο όμως και ουσιαστικότερο (και μάλλον δυσκολότερο) είναι να αποδείξετε με τις πράξεις σας ότι δεν είστε 10 χρονών, κι έτσι να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

 

Μια ενδιαφέρουσα πληροφορία που θα ακούσετε τυχαία από κάποιον άγνωστό σας, μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την απάντηση σε κάτι που σας απασχολούσε για πολύ καιρό. Ίσως μάλιστα να καταλάβετε πως όσα έγιναν στο παρελθόν δεν ήταν τελικά και τόσο τραγικά...

 

 

 

Το τραγούδι της ημέρας