ΚΡΙΟΣ

Μια κόντρα με ένα άτομο από το περιβάλλον της δουλειάς ενώ σε άλλη φάση θα σας προκαλούσε μεγάλο εκνευρισμό και ένταση, αποφασίζετε να μπείτε στη θέση του και να δείξετε κατανόηση στον τρόπο συμπεριφοράς του, οπότε εξομαλύνεται η κατάσταση άμεσα. Τελικά όταν είστε συγκαταβατικοί, το καλό που κάνετε το εισπράττετε πρώτα εσείς κι έπειτα οι άλλοι.

 

Θέλετε να φύγετε σε μια παραλία και να ξεχάσετε τα προβλήματά σας δίχως να σας προβληματίζει κανείς και τίποτα. Αφήστε πίσω σας κάθε τι που σας προκαλεί άγχος και κούραση και είτε φύγετε εκτός πόλης είτε μείνετε, κλειδώστε το μυαλό σας κι επικεντρωθείτε σε ό, τι σας ηρεμεί και σας ανεβάζει τη διάθεση.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα συνάντηση σας προκαλεί εκνευρισμό καθώς δεν μπορείτε να δεχτείτε το σνομπισμό των άλλων κι ενδεχομένως να ξεκινήσει μια διαμάχη, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσετε πως ήταν λανθασμένη η πρώτη εντύπωσή σας. Μια νέα φιλία μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα απ' όσα φαντάζεστε, οπότε μη βιάζεστε να την απορρίψετε με την πρώτη ματιά.

 

Την Κυριακή, είναι κατάλληλη μέρα για να την αφιερώστε στα μέλη της οικογένειας και ειδικά σε αυτά που είναι μεγαλύτερης ηλικίας. Κανονίστε μια έξοδο σε μια όμορφη τοποθεσία συνδυάζοντας καλό φαγητό και βόλτες, ώστε να αλλάξουν παραστάσεις και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Κάποιο ταξίδι που προκύπτει από το πουθενά σας βγάζει εκτός προϋπολογισμού, αλλά είναι για καλό καθώς μπορεί να προκύψει μια νέα πηγή εσόδων που θα εκτινάξει τα έσοδά σας στα ύψη. Προσπαθήστε να κρατήστε μια ρέγουλα και μη σας πιάνουν τα χουβαρνταλίκια, ώστε να γυρίσετε πίσω ήρεμοι.

 

Η σχέση σας με το σύντροφό σας χρειάζεται μια ώθηση καθώς έχετε ψιλοχαθεί το τελευταίο διάστημα λόγω υποχρεώσεων και διαφορετικών ωραρίων δουλειάς, οπότε αφιερώστε την Κυριακή ένα ρομαντικό δείπνο κι αφήστε απ' έξω καθημερινά θέματα που σας ζορίζουν. Θυμηθείτε και πάλι που και πως γνωριστήκατε και ξαναβιώστε τις εποχές του υπέρμετρου πάθους σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ανεκπλήρωτος έρωτάς σας για κάποιο πρόσωπο σας προκαλεί μια μελαγχολική διάθεση και δεν έχετε όρεξη για πολλά – πολλά. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και βγείτε να διασκεδάσετε με φίλους, γιατί προβλέπεται ένα αρκετά ενδιαφέρον διήμερο για την ερωτική σας ζωή, αρκεί να είστε ανοιχτοί για νέες γνωριμίες. Μην κλαίτε τη μοίρα σας για καταστάσεις που δεν είναι στο χέρι σας να τις αλλάξετε.

Μια αναπάντεχη συνάντηση την Κυριακή, σας γεμίζει με χαρά κι ενθουσιασμό κι ενδεχομένως να σας γίνει μια πρόταση για μια εξόρμηση που θα σας βοηθήσει να ξελαμπικάρετε. Ακολουθήστε δίχως να σκέφτεστε τα έξοδα, καθώς σας χρειάζεται σωματική και κυρίως ψυχική ξεκούραση άμεσα.

 

 

ΛΕΩΝ

Έχετε την τάση όταν σας απασχολεί κάτι να κλείνεστε σαν το στρείδι και να μη μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας με τους άλλους, για να μην τους χαλάσετε τη διάθεση, έτσι όμως, το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσσωρεύετε μέσα σας όλα τα βάρη που εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή θα σας οδηγήσουν στα άκρα. Μιλήστε ανοιχτά με άτομα που εμπιστεύεστε, ώστε να αποβάλλετε όλη την πίεση που αισθάνεστε.

 

Ασχοληθείτε μέσα στο διήμερο με δημιουργικά πράγματα που θα ξεκουράσουν το μυαλό σας και θα σας χαρίσουν και κάποια ικανοποίηση. Μπορείτε να μαζέψετε για παράδειγμα άγρια σύκα (που είναι και η εποχή τους) αν πάτε μια κοντινή εκδρομή και να τα κάνετε γλυκό του κουταλιού. Σίγουρα θα το απολαύσετε πολύ περισσότερο απ' ό, τι αν το αγοράζατε έτοιμο.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ενθουσιασμός που σας πιάνει με κάποιες νέες προοπτικές που ξετυλίγονται μπροστά σας, απορροφούν τη σκέψη σας, με αποτέλεσμα να νιώθει ο σύντροφός σας παραγκωνισμένος. Μοιραστείτε μαζί του τα σχέδιά σας και ζητήστε και τη δική του άποψη, γιατί μπορεί εκείνος να εντοπίσει κάτι που σας διαφεύγει.

 

Μετακινήσεις και ταξίδια ευνοούνται μέσα στο διήμερο, αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε εγκαίρως, ώστε να μη σας πιάσει το άγχος κι ο εκνευρισμός προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα την τελευταία στιγμή. Κάντε μια λίστα με ό, τι χρειάζεστε και σημειώστε ακόμη και τα πιο ασήμαντα, που μπορεί να είναι τελικά πολύ σημαντικά αν σας λείψουν στο ταξίδι.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Κατάλληλη στιγμή για να δεσμευτείτε είτε με μια επαγγελματική συμφωνία ή ακόμη και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Η θετική ενέργεια που εκπέμπετε παρασύρει και τους άλλους, οπότε μπορείτε άνετα να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας καθώς δεν προβλέπονται εμπόδια.

 

Την Κυριακή, ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι που θα σας συναρπάσει, ειδικά αν είστε ελεύθεροι και δεν έχετε καθόλου υποχρεώσεις. Επικοινωνήστε με φίλους, οργανώστε συναντήσεις και προσπαθήστε να αποσπάσετε το μυαλό σας απ' οτιδήποτε κουραστικό που μπορεί να σας προκαλέσει άγχος.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συσσωρευμένη κούραση των προηγούμενων ημερών δεν σας επιτρέπει να αναλάβετε άλλες ευθύνες καθώς αισθάνεστε εντελώς εξαντλημένοι κι ενδεχομένως να απογοητευτείτε απ' το οικείο περιβάλλον σας σε περίπτωση που δεν σας προσφέρει κάποιος ένα χέρι βοηθείας. Ασχοληθείτε με τα πλέον απαραίτητα και φροντίστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

 

Την Κυριακή, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με ένα φιλικό σας πρόσωπο που είχατε χαθεί για αρκετό καιρό και θα διαπιστώσετε πως τελικά δεν είναι τόσο τραγική η κατάστασή σας όσο πιστεύατε. Και μόνο που θα μοιραστείτε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις σας, θα νιώσετε αρκετά ανακουφισμένοι.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κοινωνική σας ζωή προβλέπεται αρκετά έντονη κι εντυπωσιακή. Κατάλληλη στιγμή για μετακινήσεις και ταξίδια που θα σας ενθουσιάσουν μέσα από νέες γνωριμίες κι επαφές που θα κάνετε. Ο ευχάριστος χαρακτήρας και το χιούμορ σας αφήνουν τις καλύτερες εντυπώσεις στον περίγυρό σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το όσο μπορείτε.

 

Αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια και το σύντροφό σας και μην καταγίνεστε με επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, ώστε να ξεκουράσετε το μυαλό σας και να έχετε περισσότερη ψυχική δύναμη μέσα στην εβδομάδα που θα είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να διώξετε κάθε είδους προβληματισμούς και δυσάρεστες σκέψεις κι απολαύστε τις στιγμές.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια σχετική τόνωση στα οικονομικά σας, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια εκδρομή με την οικογένεια, ώστε να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Κατάλληλη στιγμή για να αφεθείτε ελεύθεροι και να απολαύσετε τις στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εστιάζοντας στην ψυχαγωγία και το παιχνίδι.

 

Δίας και Πλούτωνας επηρεάζουν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις είτε με φίλους, είτε με το σύντροφό σας κι ενδεχομένως να δυσκολευτείτε να προσαρμοστείτε σε μια νέα κατάσταση που τείνει να δημιουργηθεί καθώς δεν είστε συνηθισμένοι σε μεγάλες αλλαγές. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να υπάρξουν κάποια σύννεφα λόγω έλλειψης επικοινωνίας, οπότε βάλτε τα δυνατά σας για να επαναφέρετε τις ισορροπίες στη σχέση σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυσκολεύεστε αρκετά να μείνετε επικεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας καθώς το μυαλό σας ταξιδεύει σε διάφορους προορισμούς που θα θέλατε να βρίσκεστε αλλά αδυνατείτε λόγω αυξημένων ευθυνών κι η αφηρημάδα σας μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δουλειά σας. Τακτοποιείστε κάθε είδους εκκρεμότητες κι οργανώστε μια κοντινή απόδραση για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να ανανεώσετε τη διάθεσή σας.

 

Έντονη είναι η ανάγκη σας να αναθεωρήσετε το δεσμό σας μέσα στο διήμερο που έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας και περιμένετε πως και πώς να βρεθείτε με το σύντροφό σας για να τα βάλετε κάτω και να δείτε από κοινού που βαδίζει η σχέση σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Έντονη είναι η ανάγκη σας για επαφές με κόσμο διαφορετικής κουλτούρας και αντίληψης κι ενδεχομένως να προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τους ορίζοντές σας κάνοντας νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την νοοτροπία σας και μπορεί να ανοίξουν και νέες πόρτες για τα επαγγελματικά σας.

 

Αν είστε σε σχέση, ο αυθορμητισμός σας κι η έκφραση των αισθημάτων σας προκαλούν έντονες συγκινήσεις στο σύντροφό σας και είναι ιδανική στιγμή για να αναθερμάνετε τη σχέση σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, σας δίνεται η ευκαιρία να γοητεύσετε κάποιο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

 

 

 

====== Το τραγούδι της ημέρας