ΚΡΙΟΣ

Διανύετε μια φάση παθητικότητας κι αδράνειας και καθώς το 'χετε πάρει απόφαση να τεμπελιάσετε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καλό θα είναι να τονώσετε το πνεύμα σας είτε παίζοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι παρέα με φίλους, να ανταλλάξετε απόψεις ακόμη και να συζητήσετε για ένα θέμα ταμπού.

 

Είστε βυθισμένοι στις σκέψεις σας και όσο κι αν προσπαθείτε να το κρύψετε, είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Ο νους σας είναι συνεχώς σε οικονομικά ζητήματα που σας βασανίζουν και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Αφεθείτε όσο μπορείτε βιώνοντας την κάθε στιγμή και μην αναζητάτε μονίμως λύσεις κι απαντήσεις.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τη διάθεσή σας, νιώθετε μια μελαγχολία την οποία δεν μπορείτε να προσδιορίσετε που οφείλεται, αλλά είστε αποφασισμένοι να περάσετε ήσυχα τη μέρα σας, ώστε να βάλετε σε τάξη στις σκέψεις σας καθώς και να ασχοληθείτε με την τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας. Ένα ζεστό μπάνιο με αιθέρια έλαια, και διάβασμα υπό την ήχο χαλαρωτικής μουσικής, μπορεί να σας ανανεώσει θεαματικά.

 

Ελέγχετε τους ανθρώπους με περισσότερη προσοχή και μην εμπιστεύεστε κανέναν, ειδικά όταν πρόκειται για οικονομικές συναλλαγές. Φροντίστε να έχετε εσείς πάντα τον έλεγχο και να είστε ενήμεροι, ώστε να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νιώθετε αρκετή ένταση καθώς βλέπετε πως δεν ικανοποιούνται οι προσδοκίες που έχουν από εσάς οι γύρω σας κι η απογοήτευση που σας μεταδίδουν δεν σας αφήνει να δείτε ξεκάθαρα πως το σφάλμα δεν είναι δικό σας, αλλά όλων εκείνων που έχουν το ανικανοποίητο. Εκτιμήστε πρώτοι εσείς τον εαυτό σας, ώστε να σας εκτιμήσουν κι οι άλλοι.

 

Μπορεί κάποια προσπάθειά σας να σας φαίνεται ακατόρθωτη ή απίθανη, αλλά αν σκέφτεστε θετικά, θα μπορέσετε να φτάσετε στο στόχο σας σύντομα. Μια νέα γνωριμία ενώ αρχικά σας ενθουσιάζει, στην πορεία ενδεχομένως να διαπιστώσετε πως κάνατε λάθος εκτίμηση καθώς το πρόσωπο είναι πολύ διαφορετικό απ' ό,τι φανταζόσασταν.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε γεμάτοι υγεία και ζωντάνια και νιώθετε σίγουροι πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο παρουσιαστεί στην πορεία σας, κάτι που σας δίνει ακόμη περισσότερη ορμή για να προσεγγίσετε τους στόχους σας. Κατάλληλη στιγμή για να οργανώσετε μια εκδήλωση, καθώς η δημοτικότητά σας είναι αυξημένη κι η προσέλευση κόσμου θεωρείται δεδομένη.

 

Από το μεσημέρι κι έπειτα ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να απομονώσετε τα συναισθήματά σας ώστε να μην επηρεάσουν τη διάθεσή σας, καλύτερα όμως να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον που εμπιστεύεστε, ώστε να βγάλετε από μέσα σας αυτά που σας προβληματίζουν και να αποφορτιστείτε, ειδάλλως μπορεί να έχετε ξεσπάσματα σε ανύποπτο χρόνο.

 

 

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Δία – Ουρανού εντείνει την ανάγκη σας να βελτιώσετε τον εαυτό σας καθώς και να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές σας, αφήνοντας στην άκρη όλα αυτά που σας κόβουν τα φτερά κι έχουν σαν αποτέλεσμα να μένετε στάσιμοι. Ξεκινήστε αρχικά στοχεύοντας στη σωματική και ψυχική σας ευεξία, που είναι καθοριστικής σημασίας για την αυτοβελτίωσή σας.

 

Η κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή, σας προκαλεί μεγάλη ανησυχία και θα πρέπει να βρείτε την ψυχική δύναμη να πάψετε να σκέφτεστε συνεχώς το χειρότερο σενάριο που μπορεί να διαδραματιστεί, γιατί σπαταλάτε αδίκως ενέργεια σε κάτι που βρίσκεται μόνο στη φαντασία σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα παιδιά και καθώς έχετε κάποιες υπόνοιες ότι μπορεί κάποιο να απομακρύνεται σταδιακά από κοντά σας, προσπαθείτε να βρείτε τι είναι αυτό που φταίει ώστε να το διορθώσετε άμεσα. Μέσα από έναν ήρεμο διάλογο, μπορείτε να βρείτε τις ισορροπίες, ώστε να γεφυρώσετε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά σας

 

Θέματα οργάνωσης σπιτιού που σας απασχολούν, σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη και να φτιάξετε μια λίστα με όλα αυτά που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Προσέξτε πιθανούς μικροτραυματισμούς από τη χρήση οικιακών συσκευών.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Κατάλληλη μέρα για να τονώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να αποκτήσετε περισσότερη οικειότητα με ένα πρόσωπο που γνωρίσατε πρόσφατα. Μπορεί να είναι από το περιβάλλον της εργασίας ή κάποιο φλερτ, σε κάθε περίπτωση πάντως, μια σύντομη εκδρομή που προκύπτει, σας φέρνει ακόμη πιο κοντά και σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση.

 

Αφήστε κάθε τι αρνητικό στην άκρη κι επικεντρωθείτε στα θετικά πράγματα που σας συμβαίνουν, ώστε να βιώνετε τις μικρές και καθημερινές απολαύσεις της ζωής, δίχως να έχετε το μυαλό σας μονίμως σ' αυτά που προσδοκάτε. Όσο κι αν πιέζετε καταστάσεις, θα συμβούν αυτά που πρέπει όταν είστε έτοιμοι να τα δεχτείτε και να τα εκτιμήσετε δεόντως.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε αποφασισμένοι να ξεχάσετε τους κανόνες κι οτιδήποτε σας στερεί το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση να κυνηγήσετε τα όνειρά σας, προσέξτε όμως καθώς υπάρχει περίπτωση να μην έχετε απτά αποτελέσματα άμεσα και να χρειαστεί να επαναλάβετε την προσπάθεια αρκετές φορές μέχρι να αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Το πιο σημαντικό είναι να μην απογοητευτείτε και σταματήσετε να κυνηγάτε το στόχο σας.

 

Ο Ερμής σας δίνει τη δυνατότητα να επιλύσετε ένα προσωπικό σας ζήτημα που προκύπτει με κάποιο μέλος της οικογενείας ή ακόμη και κάποιον γείτονα που θα σας τεντώσει τα νεύρα, η στάση σας όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξεπεράσετε την κρίση, δίχως να χρειαστεί να βγείτε εκτός εαυτού.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου τονώνει τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και ξεχωρίζετε αισθητά από το πλήθος λόγω της θετικής σας ενέργειας αλλά και του χιούμορ που διαθέτετε, με αποτέλεσμα να προσαρμόζεστε στην όποια κατάσταση άψογα. Μια νέα γνωριμία με έναν Κριό, θα σας πάρει τα μυαλά στην κυριολεξία.

 

Με τον ενθουσιασμό που σας διακατέχει υπάρχει περίπτωση να μη ζυγίσετε σωστά μια κατάσταση και να πάρετε μια λανθασμένη απόφαση, ευτυχώς όμως η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη σας προστατεύει από κακοτοπιές και επαναφέρει την κρίση σας σύντομα. Μη δεσμευτείτε σήμερα σε κανένα επίπεδο, γιατί μάλλον δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε την υπόσχεσή σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλετε να βρεθείτε με κόσμο και να ανταλλάξετε απόψεις, αλλά υπάρχει κάτι που σας κρατάει και δεν σας αφήνει να φερθείτε αυθόρμητα, με αποτέλεσμα να κλείνεστε στον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες, αρκεί να μη θεωρήσετε τον εαυτό σας εξυπνότερο απ' τους άλλους και προκαλέσετε λάθος εντυπώσεις.

 

Αυξημένη είναι η διάθεσή σας για δημιουργικότητα και σκοπεύετε να περάσετε τη μέρα με πράγματα που ξεκουράζουν το πνεύμα σας κι έχουν κι απτά αποτελέσματα στο χώρο σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για εργασίες στον κήπο, να φυτέψετε σπόρους για άνθη που θα βγουν σε λίγο που πλησιάζει η άνοιξη και γενικά οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας χαλαρώνει.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε γεμάτοι όρεξη για κοινωνικές επαφές και συζητήσεις με φίλους καθώς ο Ερμής επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας και σας δίνεται η ευκαιρία να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας, αρκεί να μη σας βγει η κούραση κι αποφασίσετε τελικά να μείνετε μέσα. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κόσμο και μέσω διαδικτύου, αν κι η προσωπική επαφή δεν συγκρίνεται.

 

Μια πρόταση από το σύντροφό σας για συμβίωση ή ακόμη και γάμο, αρχικά σας προβληματίζει γιατί σας βρίσκει απροετοίμαστους, σύντομα όμως σας προκαλεί μεγάλη χαρά και κάνετε από κοινού σχέδια για το μέλλον.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Η λαχτάρα σας για επικοινωνία είναι έντονη σήμερα, δίχως απαραίτητα να σημαίνει με κόσμο σε πολύβουα μέρη, αλλά μάλλον το αντίθετο, καθώς προτιμάτε να βρεθείτε σε μια ήσυχη τοποθεσία και να έχετε μια ουσιαστική συζήτηση με το συνομιλητή σας. Προσέξτε σήμερα, καθώς οι προσδοκίες σας μπορεί να μην ικανοποιηθούν τελικά.

 

Καθώς αλλάζουν συνεχώς τα δεδομένα, ενδεχομένως να αλλάζουν και τα σχέδια που κάνετε για το μέλλον, χωρίς να έχετε το χρονικό περιθώριο να τα μελετήσετε όσο χρειάζεται και να κινδυνεύετε να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Μη σας πιάνει πανικός, ώστε να κρίνετε με καθαρή σκέψη τις συνθήκες.

 

 

====== Το τραγούδι της ημέρας