ΚΡΙΟΣ

Η επιτυχία ενός επαγγελματικού σχεδίου που έχετε στο μυαλό σας θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, κυρίως όμως πρέπει να απαλλαγείτε από αναξιόπιστα άτομα που θα θέλουν να βοηθήσουν, ακόμα κι αν είναι φίλοι σας καθώς υπάρχει κίνδυνος να σας κρεμάσουν στην πορεία, εξαιτίας της οικειότητας που υπάρχει μεταξύ σας. Αγορές για τον εαυτό σας είναι μέσα στις δραστηριότητες του Σαββάτου προσέξτε όμως μην πέσετε στην παγίδα της Αφροδίτης θεωρώντας πως η ομορφιά είναι το παν και ξεφύγετε εκτός προϋπολογισμού.

 

Η υπερβολική ζήλια σας ενδεχομένως να προκαλέσει κάποια ένταση την Κυριακή και να περάσετε τη μέρα μέσα στην ένταση και τους καυγάδες με το σύντροφό σας. Αντιμετωπίστε και ξεπεράστε τις ανασφάλειές σας, ώστε να βρείτε την απαραίτητη γαλήνη που σας λείπει.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης σας γεμίζει με αισιοδοξία και όρεξη για δημιουργικότητα. Εκμεταλλευτείτε το διήμερο, ώστε να ασχοληθείτε με κηπουρική (κατάλληλη εποχή για να φυτέψετε σπόρους λουλουδιών και λαχανικών) και να αρχίσετε να ετοιμάζετε σιγά σιγά τον κήπο ή το μπαλκόνι σας για την άνοιξη που δεν αργεί να έρθει. Επίσης, η διακόσμηση του χώρου σας είναι μια ενασχόληση που θα σας χαρίσει ένα αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας.

 

Έντονα είναι τα συναισθήματά σας και ειδικά την Κυριακή εξαιτίας της ψυχικής ευεξίας που νιώθετε, αγαπάτε όλον τον κόσμο και στόχος σας είναι να περάσετε όμορφες στιγμές παρέα με φίλους που σας κάνουν να νιώθετε άνετα και δεν σας ρίχνουν το ηθικό. Βόλτες και διασκέδαση είναι μέσα στο πρόγραμμα.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σκέψη σας είναι σε επαγγελματικά ζητήματα και προσπαθείτε να επανεξετάσετε κάποιες λεπτομέρειες, όσο έχετε κάποιο χρόνο στη διάθεσή σας, ώστε να μη χάνετε την ώρα σας ενώ θα πρέπει να προλάβετε άλλες υποχρεώσεις. Ενδεχομένως να απογοητευτείτε από κάποιο άτομο που υπολογίζατε στη βοήθειά του και να χαλάσει για λίγο η διάθεσή σας, αλλά το ξεπερνάτε σχετικά γρήγορα και μόνο με τη σκέψη ότι αποφύγατε αναξιόπιστες συνεργασίες.

 

Αφιερώστε την Κυριακή για να κάνετε κάποια εκδρομή, ώστε να καταφέρετε να αποβάλλετε σκέψεις και προβληματισμούς καθημερινής ρουτίνας. Καλό φαγητό με καλή παρέα, είναι η τέλεια λύση για να τονώσετε την ψυχική σας ευεξία. Επίσης, κατάλληλη μέρα για να παίξετε και να χαρείτε με τα παιδιά σας. Απολαύστε τις λεπτομέρειες της ζωής που της δίνουν νόημα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε εξαντλημένοι από όλο το φόρτο εργασίας της εβδομάδας και το μόνο που θέλετε, είναι να περάσετε το διήμερο δίχως έγνοιες και υποχρεώσεις. Είναι και μια αδιαθεσία που σας έχει κόψει τα πόδια, οπότε μην το σκέφτεστε και κάντε cocooning, ώστε να ξαναβρείτε τη φόρμα σας σύντομα. Σωστή διατροφή, ένα καλό μασάζ και ζεστό μπάνιο και θα αισθάνεστε σαν πούπουλο από τη χαλάρωση.

 

Συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα σας γεμίζουν ενθουσιασμό καθώς έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε και να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας, οι οποίες όμως μπορεί να διαταραχθούν εξαιτίας μιας συζήτησης πολιτικού περιεχομένου. Προσέξτε, ώστε να μην παρεκτραπείτε εντελώς και φύγετε γεμάτοι εκνευρισμό. Είναι το τελευταίο που χρειάζεστε.

 

 

ΛΕΩΝ

Δεν είστε απ' αυτούς που ξυπνάν με το χαμόγελο στα χείλη κι αιτία είναι ότι η πρώτη σας σκέψη είναι γύρω από υποχρεώσεις και καθήκοντα. Προσπαθήστε μόλις ξυπνάτε να μην τρέχετε πανικόβλητοι. Μείνετε για κάποια λεπτά στο κρεβάτι και αδειάστε τις σκέψεις σας με διαλογισμό (μετρήστε εισπνέοντας μέχρι το οκτώ, παύση μετρώντας μέχρι το τέσσερα και εκπνοή μέχρι το δέκα). Θα τονώσει την ψυχολογία σας και θα αντιμετωπίσετε τη μέρα με περισσότερη όρεξη κι αισιοδοξία.

 

Οργανώστε θέματα σπιτιού και αν είστε καλλιτεχνική φύση, δημιουργήστε όμορφες κατασκευές για να διακοσμήσετε το χώρο σας οικονομικά, παίρνοντας διπλή ικανοποίηση επειδή τα έχετε φτιάξει μόνοι σας. Ενημερωθείτε μέσω διαδικτύου για δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά και θα μείνετε έκπληκτοι πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε με ελάχιστο κόστος.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε αγχωμένοι με όλα αυτά που ακούτε δεξιά κι αριστερά και σας έχουν κοπεί τα πόδια. Μη βιάζεστε να ακούσετε τον καθένα και μην παίρνετε ανυπόστατες πληροφορίες τόσο βαριά, γιατί στο τέλος θα κινδυνεύει σοβαρά η υγεία σας. Κλειδώστε μέσα στο διήμερο τις σκέψεις σας κι ανεξάρτητα αν θα μετακινηθείτε ή αν θα μείνετε στο σπίτι, επιλέξτε δραστηριότητες και συζητήσεις που δεν σας φορτίζουν ψυχολογικά. Παίξτε με το κατοικίδιό σας, με τον σύντροφό σας, πάντως μη σκοτίζεστε.

 

Την Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να βρεθείτε με ένα ηλικιωμένο άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον και να περάσετε στιγμές θαλπωρής και ηρεμίας με τους αγαπημένους σας. Ασχοληθείτε ομαδικά με κάτι που θα βάλει το μυαλό σας σε εγρήγορση και θα τονώσει τις διανοητικές σας ικανότητες. Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι μπορεί να είναι περισσότερο διασκεδαστικό απ' ό,τι φαντάζεστε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Παρόλη την εξάντληση που κουβαλάτε, η ανάγκη σας να νιώσετε ελεύθεροι και αναζωογονημένοι, σας ωθεί σε δραστηριότητες έξω από τα καθιερωμένα. Εκδρομές, χειμερινά σπορ και διασκέδαση είναι αυτά που αναζητάτε και το μόνο που σας μένει είναι η σωστή επιλογή παρέας, ώστε να βιώσετε αυτά τραβάει η όρεξή σας. Προσέξτε μικροατυχήματα λόγω απροσεξίας.

 

Στον ερωτικό τομέα είναι λίγο εύθραυστη η κατάσταση και εδικά την Κυριακή, ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με την πεσμένη ψυχολογία του συντρόφου σας. Μην αφήσετε να σας παρασύρει κι εσάς, αντιθέτως βάλτε τα δυνατά σας, ώστε να βοηθήσετε τον άνθρωπό σας να βγει από την αισθηματική φόρτιση που αισθάνεται.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένα μικροατύχημα (ίσως κάποιο στραμπούληγμα ή κάποιο πιάσιμο νεύρου) σας καθηλώνει στο σπίτι και πρέπει να αναβάλετε τα σχέδια που είχατε. Τα νεύρα σας είναι πάνω απ' το κεφάλι και προκειμένου να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μέσα στη γκρίνια, ασχοληθείτε με ένα χόμπι ώστε να χαλαρώσετε και να μη σκέφτεστε τον πόνο που αισθάνεστε. Επίσης, διαβάστε κάποιο βιβλίο και είναι θέμα χρόνου να επανέρθετε.

 

Μια συζήτηση με το σύντροφό σας είναι πιθανό να καταλήξει σε διαφωνία και ενώ σκεφτόσασταν να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο, τελικά ψάχνετε να βρείτε τις κατάλληλες λέξεις που θα τον πληγώσουν περισσότερο. Στο τέλος όμως θα πληγωθείτε κι εσείς, οπότε αντιμετωπίστε ψύχραιμα την κατάσταση.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ψάχνετε να βρείτε κάποιο κεφάλαιο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια και κάνετε τις επαφές και συζητήσεις με άτομα που θεωρείτε πως τα ενδιαφέρει να κάνουν μια συμφέρουσα επένδυση. Μην απογοητευτείτε αν δεν βρείτε αμέσως ανταπόκριση. Συνεχίστε την προσπάθειά σας και σύντομα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις, αρκεί να έρθετε σε επικοινωνία με φερέγγυα άτομα.

 

Το καλό φαγητό κι η διασκέδαση είναι μέσα στις ανάγκες σας και δεν χάνετε ούτε στιγμή για να αποφασίσετε που και με ποιους θα το κάνετε πράξη. Οι επιλογές σας είναι πολλές όπως κι ο κοινωνικός σας κύκλος, οπότε έχετε όλες τις προοπτικές να βρείτε αυτό που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και θα ξεκουράσει το νου σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βγάλτε απ' το μυαλό σας όλα τα «πρέπει» μέσα στο διήμερο και στη θέση τους βάλτε τα «θέλω». Κάντε ότι τραβάει η όρεξή σας καθώς ο Ήλιος σας γεμίζει με ενέργεια και αν δεν σας πιάσει μανία να βάλετε τα πάντα σε τάξη και αντί να χαλαρώσετε τελικά εξαντληθείτε, έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης.

 

Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για να οργανώσετε με το πάσο σας το πρόγραμμά σας για την εβδομάδα (από επαγγελματικά ζητήματα, τι θα φορέσετε, μέχρι λίστα με προϊόντα διατροφής που θα χρειαστείτε) αλλά και για να αφιερώσετε χρόνο για την προσωπική σας φροντίδα κι ανανέωση.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην αρχίσετε τα αν είχα αυτό θα έκανα εκείνο, γιατί το χάσατε το παιχνίδι. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με αυτά που έχετε και μη μπαίνετε στη διαδικασία να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους. Εκτιμήστε τις δυνατότητές σας ώστε να μην απογοητεύεστε και βάλτε στόχο να απολαύσετε το διήμερο όσο πιο ευχάριστα και δημιουργικά μπορείτε. Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε μια περιουσία για να ευφράνετε την ψυχή σας.

 

Συναντήσεις με άτομα της οικογενείας είναι μέσα στο πρόγραμμα καθώς έχετε την πολυτέλεια κάποιου ελεύθερου χρόνου και σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε στιγμές ηρεμίας και γαλήνης. Οργανώστε ένα όμορφο γεύμα και περιποιηθείτε τους δικούς σας με την ανάλογη τρυφερότητα και αγάπη.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Είστε οργανωτικά άτομα και θέλετε να τα έχετε όλα σε τάξη. Σας δίνεται η δυνατότητα να φτιάξετε μια λίστα υποχρεώσεων αλλά και συναντήσεων με φιλικά σας πρόσωπα και δεν σας μένει στιγμή για χάσιμο καθώς θέλετε να είναι όλα στην εντέλεια. Φροντίστε τον εαυτό σας και αφιερώστε χρόνο για την ξεκούραση που είναι απαραίτητη έπειτα από τις άπειρες υποχρεώσεις της εβδομάδας.

 

Συναντήσεις και κουβέντες με αγαπημένα σας πρόσωπα σας βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και καταφέρνετε να αποσπάσετε τη σκέψη σας από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος και κούραση. Αποφύγετε συζητήσεις και διαφωνίες περί πολιτικής, αν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία που αισθάνεστε.

 

 

 

====== Το τραγούδι της ημέρας