ΚΡΙΟΣ

Έντονη είναι η ανάγκη σας να πάρετε τα ηνία και να κουμαντάρετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε και που να καταλήξετε. Δεν σας βοηθάει κι η οικονομική σας κατάσταση, οπότε θα πρέπει να βρείτε αρχικά τρόπους να ενισχύσετε το εισόδημά σας κι έπειτα να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

 

Μια επίθεση που θα δεχτείτε από ένα άτομο στην εργασία, σας προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό και υπάρχει περίπτωση να γίνετε μαλλιοκούβαρα αν δεν ελέγξετε τα νεύρα σας, με κίνδυνο να υπάρξουν επιπτώσεις στη δουλειά σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η διαίσθησή σας είναι ανεπτυγμένη και παρά το γεγονός ότι είστε αρκετά συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι, αποφασίζετε πλέον να περνάτε από ακτινογραφία αυτούς που σας πλησιάζουν και να μην ανέχεστε με κανέναν τρόπο αρνητικές συμπεριφορές που σας ρίχνουν την ψυχολογία. Προσέξτε μόνο μέσα σ' αυτό το τσουνάμι να μην παρασυρθούν και άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα.

 

Τακτοποιήστε λογαριασμούς και κάθε είδους οφειλές κι αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια επένδυση αναβάλετέ το για κάποια άλλη στιγμή. Η μέρα είναι κατάλληλη για να ενισχύσετε το πνεύμα και να τονώσετε την ψυχική σας ευεξία με ασκήσεις και διαλογισμό.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναντήσεις και τηλέφωνα από νωρίς το πρωί τονώνουν την ψυχολογία σας καθώς βλέπετε πως υπάρχουν προοπτικές για να γίνουν σταθερά βήματα ώστε να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και είναι η ώθηση που χρειαζόσασταν για να προχωρήσετε με περισσή αυτοπεποίθηση κι αισιοδοξία. Κι επειδή εκπέμπετε όλη αυτήν τη σιγουριά που αισθάνεστε, καταφέρνετε να πείσετε για τις υπηρεσίες σας ακόμη και τους πιο δύστροπους.

 

Κάποιο όνειρο ενδεχομένως να σας ταράξει και να σας προκαλέσει μεγάλη στεναχώρια, αλλά αν το εξετάσετε βαθύτερα θα διαπιστώσετε πως αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες αλλά και τους φόβους σας. Σημειώνετε τα όνειρά σας καθώς μπορούν να σας δώσουν πολλές απαντήσεις για ζητήματα που σας ταλαιπωρούν ενδόμυχα και δεν τολμάτε ούτε στον εαυτό σας να τα παραδεχτείτε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι απαραίτητα δυσάρεστες, αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά τα νέα δεδομένα και να μπορέσετε να προσαρμοστείτε άμεσα. Κάποια συνάντηση για σύναψη επαγγελματικής συμφωνίας ή παρουσίασης των υπηρεσιών σας, επιδιώξτε να γίνει πριν τις 12 το μεσημέρι και προσπαθήστε να είστε περιεκτικοί και σύντομοι στις περιγραφές σας, ώστε να κερδίσετε τον συνομιλητή σας δίχως να τον κουράσετε.

 

Προσέξτε τα δικαιώματα που δίνετε σχετικά με την προσωπική σας ζωή. Επειδή δεν θα θέλατε να γίνετε το βασικό θέμα συζήτησης σε διάφορα πηγαδάκια, κρατήστε για τον εαυτό σας θέματα που αφορούν τη σχέση σας και στην ανάγκη, επιλέξτε να τα πείτε σε κάποιο φίλο, που είστε σίγουροι πως δεν θα σας κάνει βούκινο.

 

 

ΛΕΩΝ

Αισιόδοξους σας βρίσκει η μέρα και έχετε όλη την απαραίτητη ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας δίχως να αγχώνεστε και να βαρυγκωμάτε. Οργανώστε από νωρίς το πρόγραμμά σας, ώστε να σας μείνει και κάποιος χρόνος για να κάνετε ορισμένες αγορές για τον εαυτό σας και τη βελτίωση της εμφάνισής σας. Μια συνάντηση προς το μεσημέρι θα σας γοητεύσει σε μεγάλο βαθμό.

 

Κατάλληλη μέρα για να επισκεφτείτε χώρους με καλλιτεχνικά δρώμενα. Αν ενημερωθείτε εγκαίρως, θα βρείτε αρκετές ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν και μάλιστα ίσως να χρειαστεί να ξοδέψετε ελάχιστα χρήματα. Βάλτε την τέχνη στη ζωή σας για να τραφεί ο νους και η ψυχή σας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας έχει πάρει τα μυαλά και είναι αδύνατο να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας. Βρίσκεστε σε μεγάλο δίλημμα αν θα παραμείνετε στη σιγουριά και την ασφάλεια που σας προσφέρει η σχέση σας ή αν θα τα τινάξετε όλα στον αέρα για να ακολουθήσετε το πάθος σας. Συζητήστε το με κάποιο φίλο σας, αν και η απόφαση θα πρέπει να είναι ξεκάθαρα δική σας.

 

Στον οικονομικό τομέα είστε ακόμη αρκετά ζορισμένοι, οπότε θα πρέπει να αναβάλλετε κάποια σημαντική αγορά ή ένα ταξίδι που είχατε προγραμματίσει. Κρατήστε συντηρητική στάση σε σχέση με τα χρήματά σας και τακτοποιείστε οφειλές και χρέη όσο είναι καιρός, προτού μαζευτούν και δεν μπορείτε να τα κουμαντάρετε με τίποτα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να βάλετε σε εφαρμογή κάποια επαγγελματικά σας σχέδια, ξεκινώντας πάντα από την εκτενή έρευνα γύρω από γραφειοκρατικά κυρίως ζητήματα, γιατί αυτά είναι που συνήθως προκαλούν την περισσότερη καθυστέρηση. Βγάλτε ένα πλάνο και υπολογίστε πολύ προσεχτικά δευτερεύοντα έξοδα που σας φαίνονται ελάχιστα μπροστά στον συνολικό προϋπολογισμό σας.

 

Αν είστε γονείς, ενδεχομένως να σας προβληματίσει η απόδοση του παιδιού σας στις σχολικές του υποχρεώσεις και να αρχίσετε να ψάχνετε τρόπους να ενισχύσετε το ενδιαφέρον του για μάθηση. Συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για να μη χάνετε αδίκως τον χρόνο σας με πειραματισμούς.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια πιθανή διαφωνία στο χώρο της εργασίας για θέματα οργάνωσης και μοίρασμα καθηκόντων, υπάρχει περίπτωση να σας προκαλέσει την τάση να τα παρατήσετε και να στραφείτε στην αναζήτηση νέας δουλειάς. Η ένταση θα είναι παροδική, οπότε μετριάστε τις τάσεις φυγής που σας έχουν πιάσει, καθώς δεν είναι κατάλληλη στιγμή να κάνετε πειράματα με την επαγγελματική σας αποκατάσταση.

 

Η επιμονή ενός ερωτικού συντρόφου από το παρελθόν να σας συναντήσει, ξυπνά μέσα σας συναισθήματα που νομίζατε πως τα είχατε εξαλείψει. Τελικά ανακαλύπτετε πως το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να είστε και πάλι μαζί και παραβλέπετε τα προβλήματα που σας οδήγησαν στο τέλος της σχέσης σας. Σιγουρευτείτε για την επόμενή σας κίνηση, γιατί θα είναι καθοριστική για τη μετέπειτα πορεία σας.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναντήσεις με συνεργάτες και άτομα ισχύος, επιδιώξτε να έχουν γίνει πριν το μεσημέρι και οργανώστε από νωρίς αυτά που έχετε να θέσετε, ώστε να μη σας πιάσουν αδιάβαστους. Σε περίπτωση που δείτε τα σκούρα, προσπαθήστε να μη δείξετε τις αδυναμίες σας. Είστε σε πολύ καλό επίπεδο επικοινωνιακά, οπότε βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μη σκέφτεστε τίποτα αρνητικό που θα σας αποσυντονίσει.

 

Αν σας έχει κουράσει το γεγονός ότι ο σύντροφός σας είναι στην κοσμάρα του και τον απασχολεί μόνο η καριέρα του, δεν έχετε παρά να οργανώσετε μια ρομαντική έξοδο και να τον παρασύρετε να βγει από την ρουτίνα της καθημερινότητας, δίχως όμως να θίξετε αυτά που σας ενοχλούν, για να μη χαλάσει η ατμόσφαιρα. Αφεθείτε στη μαγεία της στιγμής.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν σκοπεύατε να κάνετε μια κουβέντα εφ όλης της ύλης με τον εργοδότη σας σχετικά με τιςυπηρεσίες και τις οικονομικές απολαβές σας, δεν είναι κι η καταλληλότερη στιγμή για να γίνει κάτι τέτοιο. Προκειμένου να πρέπει έπειτα από μια έντονη συζήτηση να ψάχνετε άμεσα για δουλειά, επικεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας και περιμένετε να έρθει η σωστή στιγμή που θα πατήσετε πόδι.

 

Με τον Ήλιο σύμμαχό σας, είστε γεμάτοι δημιουργική ενέργεια και ψάχνετε τρόπους να εκτονώσετε αυτή σας την ανάγκη. Ενδεχομένως να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας κάποια τέχνη και να βάλετε σκοπό να εντρυφήσετε. Είναι κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας χαλαρώνει και σας δίνει χαρά μέσα από τη δημιουργία. Ψάξτε το και μην το κρατάτε μόνο σαν σκέψη.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήλιος και Σελήνη σας προκαλούν μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας και είστε έτοιμοι να προβείτε σε επαγγελματικές ενέργειες που σε άλλη φάση ενδεχομένως να σας φρέναραν οι φόβοι και οι ανασφάλειές σας. Βολιδοσκοπείστε προσεχτικά το πεδίο που σκέφτεστε να κινηθείτε και να πάρετε κάποιο ρίσκο, ώστε να αποφύγετε πιθανές παγίδες.

 

Η Αφροδίτη δημιουργεί μια τάση να τα παίξετε όλα για όλα στον ερωτικό τομέα καθώς έχετε κουραστεί να περιμένετε πότε θα συμβεί κάτι που θα σας συνεπάρει. Από μόνο του δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα, οπότε εκμεταλλευτείτε το δυναμισμό και την ορμή που σας χαρακτηρίζει, ώστε να ικανοποιήσετε τα ένστικτά σας με επιτυχία.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Έχετε αρκετά σχέδια στο μυαλό σας που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση, καλό θα είναι όμως να μην προβείτε ακόμη σε ουσιαστικές ενέργειες καθώς η κατάσταση είναι αρκετά αμφίβολη κι ο Ποσειδώνας μπορεί να θολώσει την κρίση σας και τελικά να εξαπατηθείτε. Προκειμένου να ρισκάρετε να χάσετε τα χρήματά σας, κάντε υπομονή τουλάχιστον μέχρι να διαπιστώσετε πως οι συνθήκες είναι περισσότερο ευνοϊκές.

 

Ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από το οικογενειακό σας περιβάλλον, θα χρειαστεί τη βοήθειά σας και θα πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέρθετε δίχως να βγείτε εκτός προγράμματος. Επίσης, προσέξτε θέματα υγείας γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κολλήσετε κάποια ίωση.

 

 

 

====== Το τραγούδι της ημέρας