Κριός

 

Το ’χετε παρακάνει με τη δουλειά και τις διάφορες υποχρεώσεις, Κριοί, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να ξελασκάρετε και να δώσετε έμφαση στους τομείς της ζωής σας που έχετε παραμελήσει.

 

Προσοχή στο φλερτ των Αιγόκερων, γιατί σημαίνει περισσότερα απ’ όσα υποψιάζεστε. Αποφύγετε τα βιαστικά συμπεράσματα και δώστε περισσότερο χρόνο σε εν δυνάμει ειδύλλια.

 

 

Ταύρος

 

Οι εξελίξεις των ερωτικών σας είναι αρκετά αργές για τα δεδομένα σας, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που σας δίνεται, για να καταστρώσετε το σχέδιό σας προσεκτικά.

 

Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, πράγμα που οφείλεται στον σωστό σας προγραμματισμό. Μην αφήσετε κανέναν να σας βγάλει απ’ τον δρόμο που έχετε διαλέξει.

 

 

Δίδυμος

 

Μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να συναναστρέφεται άτομα που του ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι, γιατί δεν σας συμφέρει να βγείτε εκτός ορίων σήμερα. Διατηρήστε τα πνεύματα σε φυσιολογικά επίπεδα και εστιάστε στη δουλειά.

 

Η Αφροδίτη φέρνει νέες γνωριμίες στη ζωή σας που θα αναπτερώσουν την αισθηματική σας ζωή.

 

 

Καρκίνος

 

Η διαίσθησή σας παίζει τώρα κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να προβλέψετε και να προλάβετε αρκετές δυσάρεστες εξελίξεις. Εμπιστευτείτε την.

 

Προσοχή στα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε, ειδικά αν δεν έχετε κάτι απτό στα χέρια σας.

 

 

Λέων

 

Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στον χώρο των φιλικών σας σχέσεων, τις οποίες δεν πρέπει να χώσετε κάτω απ’ το χαλί. Αντιμετωπίστε κατάματα όσα προβλήματα ανακύπτουν και κάντε τις απαραίτητες θυσίες για να ηρεμήσετε οριστικά.

 

Έντονη η κινητικότητα στα επαγγελματικά σας. Μήπως ήρθε η ώρα να θέσετε με αυστηρότητα τα όριά σας σε εκείνους που τα παραβιάζουν;

 

 

Παρθένος

 

Μην αναθέτετε σε άλλους δουλειές που μπορείτε να διεκπεραιώσετε και μόνοι σας, ειδικά αν αυτές έχουν να κάνουν με την προσωπική σας ζωή. Κλείστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε, τους ανοιχτούς λογαριασμούς (κάθε είδους) με το παρελθόν.

 

Η οικογένειά σας σας παρέχει τη στήριξη που έχετε ανάγκη. Μην την θεωρείτε δεδομένη, ωστόσο.

 

 

Ζυγός

 

Ο Άρης φέρνει συγκρούσεις στον χώρο εργασίας, που μάλλον είναι ενδεικτικές ενός βαθύτερου προβλήματος συνεννόησης. Αυτή τη φορά, μην καταπιείτε τίποτα αμάσητο, αντιθέτως, κάντε ό, τι περνάει απ’ το χέρι σας για να αποβάλετε το ψυχολογικό βάρος που δεν σας αξίζει.

 

Εμπιστευτείτε τους Καρκίνους - κάτι παραπάνω ξέρουν από εσάς.

 

 

Σκορπιός

 

Ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν στα ερωτικά, που, μεταξύ άλλων, θα σας βοηθήσουν να δείτε πιο ανάλαφρα και χαλαρά ένα θέμα που είχατε πάρει πολύ στα σοβαρά (χωρίς λόγο). 

 

Επικοινωνήστε με έναν σημαντικό φίλο που απομακρύνθηκε απότομα. Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε και καλά θα κάνετε να τα μάθετε άμεσα.

 

 

Τοξότης

 

Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, Τοξότες, γιατί ο προγραμματισμός είναι αυτός που θα σας γλιτώσει μπόλικο χαμένο χρόνο και ενέργεια. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, επιληφθείτε και της τελευταίας λεπτομέρειας για να θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Ασαφές το κλίμα στα ερωτικά σας. Καλύτερα να αφήσετε για αργότερα τις μεγάλες κινήσεις.

 

 

Αιγόκερως

 

Μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας και με τους άλλους, Αιγόκεροι. Το παιχνίδι της ερωτικής κατάκτησης είναι πιο χαλαρό απ’ ό, τι πιστεύετε, επομένως δοκιμάστε να παίξετε με διαφορετικούς όρους.

 

Σταθερά τα επαγγελματικά σας, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις. Προσηλωθείτε στο σχέδιο που έχετε ήδη οργανώσει και θα το δείτε να καρποφορεί σύντομα.

 

 

Υδροχόος

 

Μην επιστρέψετε σε ένα περιβάλλον που σας έχει βλάψει, είτε επαγγελματικό είτε ερωτικό. Ο Δίας σας δίνει όσα χρειάζεστε για να γυρίσετε σελίδα και να μην ξανακοιτάξετε πίσω, και μάλλον πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.

 

Οι Αιγόκεροι έχουν πολλά να σας δώσουν τώρα. Παραμερίστε τις διαφορές σας και εστιάστε στην ουσία.

 

 

Ιχθύς

 

Το timing παίζει, αυτές τις μέρες, πολύ σοβαρό ρόλο στην εξέλιξη των εύθραυστων διαπροσωπικών σας σχέσεων, γι’ αυτό προσέξτε ποια χρονική στιγμή διαλέγετε για να δηλώσετε κάτι (σημαντικό ή ασήμαντο). Μη βιάζεστε, πάντως, για όλα υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος.

 

Αξιοποιήστε μια υψηλή γνωριμία για το επαγγελματικό σας συμφέρον.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ