Κριός

 

Μία γραφειοκρατική σας υποχρέωση σας κυνηγάει κατά πόδας και καλά θα κάνετε να την διευθετήσετε άμεσα. Ο μόνος τρόπος να καταπιαστείτε με κάτι νέο και δημιουργικό, είναι έχοντας πρώτα απαλλαχθεί απ’ ό, τι σας βαραίνει.

 

Ηρεμία στα ερωτικά σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εν γένει. Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να χαλαρώσει.

 

 

Ταύρος

 

Το έντονο ενδιαφέρον σας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ενδέχεται να σας οδηγήσει σε ακρότητες σήμερα. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε, Ταύροι, γιατί δεν σας συμφέρει να εκτεθείτε στα μάτια κανενός.

 

Ο Κρόνος φέρνει πρόοδο σε ένα λεπτό ζήτημα των επαγγελματικών σας. Επιτέλους το κλίμα ξεκαθαρίζει και οι συναδελφικές σας σχέσεις βελτιώνονται.

 

 

Δίδυμος

 

Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να ρισκάρετε στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα, ακόμη κι αν όλοι σας συμβουλεύουν για το αντίθετο. Φυλάξτε τις δυνάμεις σας για ένα εγχείρημα που θα σας απασχολήσει οσονούπω.

 

Οι Τοξότες έχουν πολλά να σας δώσουν τώρα σε συναισθηματικό επίπεδο. Φερθείτε τους όσο καλύτερα γίνεται.

 

 

Καρκίνος

 

Πολλοί θα προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε καυγάδες σήμερα, αλλά εσείς θα πρέπει με κάθε τρόπο να κρατήσετε ουδέτερη στάση. Δώστε περισσότερη προσοχή στο ένστικτό σας και δεν θα βγείτε ζημιωμένοι.

 

Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Μια νέα γνωριμία σας βγάζει απ’ το τέλμα των τελευταίων ημερών.

 

 

Λέων

 

Ο Ερμής φέρνει έντονη σύγχυση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που θα επιδράσει κυρίως στον τομέα της επικοινωνίας. Μην ανοίξετε τώρα κουβέντες που δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

 

Σταθερά τα οικονομικά και τα εργασιακά. Ο σωστός προγραμματισμός επιτέλους αποδίδει καρπούς και σας γλιτώνει από τη δύσκολη θέση.

 

 

Παρθένος

 

Τα νεύρα σας δεν είναι σε καλή κατάσταση τώρα, γεγονός που ενισχύεται από τον αναβρασμό που επικρατεί στα ερωτικά σας. Αποφύγετε τις αποφασιστικές αναμετρήσεις και δώστε στον εαυτό σας την χρονική άνεση να δει τα πράγματα αντικειμενικά.

 

Προσοχή στις επαγγελματικές ανακατατάξεις. Μην αφήσετε τους άλλους να σας ποδοπατήσουν.

 

 

Ζυγός

 

Το βάρος της προσοχής σας θα πρέπει να πέσει κυρίως στα επαγγελματικά σας, σήμερα, καθώς οι νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται στον ορίζοντα δεν αφήνουν περιθώριο αναβολής. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

 

Προσοχή στην προσέγγιση των Τοξοτών, όποιον χαρακτήρα κι αν προσλαμβάνει. Έχουν τον τρόπο τους να σας τουμπάρουν.

 

 

Σκορπιός

 

Ο σκληρός ανταγωνισμός είναι μία αναντίρρητη πραγματικότητα (στα επαγγελματικά και τα ερωτικά), αλλά δεν χρειάζεται να του δίνετε υπερβολική σημασία. Εστιάστε στο τι κάνετε εσείς και όχι σ’ αυτά που κάνουν οι άλλοι.

 

Πλησιάστε ένα άτομο που παραμελήσατε πολύ τελευταία. Δεν θα έχετε πολλές ευκαιρίες να επανορθώσετε τα πρόσφατα σφάλματά σας.

 

 

Τοξότης

 

Περιορίστε τις κοινωνικές σας συναναστροφές προσωρινά, γιατί ο κίνδυνος ατυχών συναντήσεων είναι τώρα πιο μεγάλος από ποτέ. Η απάντηση στις αναζητήσεις σας, άλλωστε, δεν βρίσκεται πολύ μακριά σας.

 

Άνοδος στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Η σύγχυση που επικρατούσε σε ένα πρακτικό θέμα, επιτέλους διαλύεται και μπορείτε να προχωρήσετε παρακάτω.

 

 

Αιγόκερως

 

Συγκεντρωθείτε στα τωρινά σας προβλήματα και αφήστε τις αναδρομές στο παρελθόν για άλλη στιγμή, Αιγόκεροι. Αυτό που προέχει τώρα είναι να λύσετε τις διάφορες παρεξηγήσεις στον στενό φιλικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε το κλίμα εμπιστοσύνης.

 

Ποντάρετε στη συνεργασία σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας. Δεν μπορείτε να τα αναλάβετε όλα μόνοι σας.

 

 

Υδροχόος

 

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε σας και τον/ τη σύντροφό σας θα σας ταρακουνήσουν αρκετά και θα σας βάλουν σε σκέψεις σχετικά με κάποιες πρόσφατες επιλογές. Μη βιαστείτε, όμως, να πάρετε αποφάσεις που δύσκολα θα αναστραφούν.

 

Δώστε έμφαση στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας, γιατί θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμοι.

 

 

Ιχθύς

 

Διαχωρίστε τα ερωτικά από τα επαγγελματικά σας, Ιχθύες, όσο έχετε ακόμη χρόνο. Δεν είναι ανάγκη να μπερδεύετε ανόμοιες καταστάσεις και άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους.

 

Οι Καρκίνοι σας ασκούν μεγάλη έλξη σήμερα, τόσο σε πνευματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Διαχειριστείτε με υπομονή την μεταξύ σας σχέση, γιατί η χημεία σας είναι υπερβολικά εκρηκτική.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ