Κριός

 

Κρατήστε τις αποστάσεις σας απ’ όσους δημιουργούν εντάσεις χωρίς λόγο και δώστε προβάδισμα στους ανθρώπους και τις καταστάσεις που ευνοούν το πνεύμα σας. Αρκετά χαραμιστήκατε, Κριοί.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας, που θα βελτιώσει και τη διάθεσή σας. Μάλλον ήρθε η ώρα να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο ενός τολμηρού επιχειρηματικού ανοίγματος.

 

 

Ταύρος

 

Η μέρα δεν προσφέρεται για επαναστάσεις και καυγάδες, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό σας κύκλο. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και συμφιλιωθείτε με όσα έχετε ήδη καταφέρει.

 

Μια μέρα μακριά από την ρουτίνα σας θα σας κάνει καλό. Αξιοποιήστε κάθε μέσο που διαθέτετε, προκειμένου να αποδράσετε, έστω για λίγο.

 

 

Δίδυμος

 

Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά εσείς πρέπει να δώσετε έμφαση στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Δεν έχει σημασία τι επιλέγουν οι άλλοι - ο δρόμος της ειλικρίνειας είναι που σας συμφέρει περισσότερο από κάθε τι άλλο.

 

Προσοχή στις τεχνικές λεπτομέρειες. Μην αφήσετε την επιπολαιότητά σας να σας οδηγήσει σε λάθη.

 

 

Καρκίνος

 

Η Αφροδίτη επαναφέρει τη ξεγνοιασιά που έλειπε από τη ζωή σας και σας δίνει το περιθώριο να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να πάρετε μεγάλες αποφάσεις για τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας.

 

Προσοχή στις ανάγκες της οικογένειας. Μην γυρίσετε την πλάτη σε ένα κοντινό σας πρόσωπο που σας χρειάζεται.

 

 

Λέων

 

Μην περιμένετε ένα ορισμένο σημάδι για να κάνετε κίνηση στον τομέα των ερωτικών, γιατί μάλλον δεν θα έρθει ποτέ. Διαμορφώστε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες για να επιτύχετε τους σκοπούς σας.

 

Έχετε εμπιστοσύνη στους Ζυγούς, ειδικά του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ξέρουν καλά τι σας λένε, ακόμη κι αν δεν έχετε τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους.

 

 

Παρθένος

 

Η πίεση που σας ασκεί ο επαγγελματικός χώρος δεν είναι κάτι που μπορείτε ή σας συμφέρει να αγνοήσετε. Φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των ιεραρχικά ανώτερών σας, αλλά μην φτάσετε τον εαυτό σας ακόμα στα άκρα.

 

Ηρεμία επικρατεί στα ερωτικά σας. Απολαύστε την, χωρίς να πλάσετε καταστροφικά σενάρια για το μέλλον.

 

 

Ζυγός

 

Δώστε στον εαυτό σας λίγο χρόνο να συνηθίσει τις αλλαγές που φέρνει ο Ερμής στον επαγγελματικό χώρο, γιατί η πίεση δεν θα οδηγήσει πουθενά. Κάντε υπομονή και θα εκπλαγείτε απ’ την πρόοδό σας.

 

Κρατήστε κοντά σας τους Αιγόκερους σήμερα, γιατί η χημεία σας θα σας ευνοήσει πολύ σε πρακτικό επίπεδο.

 

 

Σκορπιός

 

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όχι τις συμβουλές που σπεύδουν να σας δώσουν αναρμόδια άτομα. Ακόμα κι ένα λάθος μπορεί να φανεί ιδιαίτερα ευεργετικό για το ευρύτερο συμφέρον σας, μακροπρόθεσμα.

 

Θετικές οι εξελίξεις σε ένα ειδύλλιο που θεωρούσατε καταδικασμένο. Τελικά, τα πάντα είναι θέμα προσέγγισης και στρατηγικής. Μη βιάζεστε για κανέναν λόγο.

 

 

Τοξότης

 

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση, γι’ αυτό μη βιαστείτε να διαλέξετε στρατόπεδο, χωρίς πρώτα να σκεφτείτε προσεκτικά. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σας, φερθείτε διπλωματικά, χωρίς να ενδώσετε σε εκβιασμούς.

 

Η πλανητική συγκυρία σας φέρνει πιο κοντά στους Ταύρους και τους Παρθένους, βελτιώνοντας άρδην την επικοινωνία σας.

 

 

Αιγόκερως

 

Πολλοί είναι αυτοί που θα ζητήσουν τώρα την βοήθειά σας, αλλά εσείς θα πρέπει να τη δώσετε με φειδώ. Καλός ο αλτρουισμός, Αιγόκεροι, αλλά το τελευταίο πράγμα που πρέπει τώρα να κάνετε, είναι να παραμερίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

Βελτίωση στα οικονομικά σας, μετά από ένα μικρό διάστημα πίεσης και αβεβαιότητας. Πάρτε μια ανάσα χωρίς άγχος και νευρικότητα.

 

 

Υδροχόος

 

Φυλάξτε τον χρόνο και την ενέργειά σας για κάποιον που αξίζει πραγματικά. Σήμερα δεν πρέπει να ενδώσετε σε ανούσιες ερωτικές προκλήσεις, ακόμα κι αν εκ πρώτης όψεως μοιάζουν ιδιαίτερα ελκυστικές.

 

Τα επαγγελματικά σας πλάνα αργούν να πραγματοποιηθούν, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αγχώνει. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

 

 

Ιχθύς

 

Ο Κρόνος αναβαθμίζει τα επαγγελματικά σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να κυνηγήσετε με δίκαιο και αξιοκρατικό τρόπο μία προαγωγή. Ποντάρετε σε ένα ιδιαίτερο ταλέντο και όχι στον αθέμιτο ανταγωνισμό.

 

Δώστε περισσότερη προσοχή στις στενές φιλικές σας σχέσεις. Η κατάσταση είναι έκρυθμή κι εσείς δεν πρέπει να προκαλέσετε την τύχη σας.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ