Κριός

 

Μη βιάζεστε να δεσμευτείτε στον επαγγελματικό και τον ερωτικό τομέα. Έχετε πολλά να δείτε ακόμη μέχρι να κατασταλάξετε σε μία ορισμένη επιλογή, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε έξυπνα τον χρόνο που σας δίνεται.

 

Δώστε έμφαση στις συμβουλές των Υδροχόων, ειδικά αν συνδέεστε μαζί τους με δεσμούς αίματος. Κάτι παραπάνω ξέρουν από σας, σήμερα.

 

 

Ταύρος

 

Η υπομονή σας επιβραβεύεται και οι κόποι σας αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς. Στην σημερινή μέρα δεν χωράνε γκρίνιες και ηττοπάθειες. Αποδώστε στον εαυτό σας τα εύσημα που του αξίζουν.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδυάζεται με κατακόρυφη βελτίωση της διάθεσής σας. Βγείτε απ’ το σπίτι και γιορτάστε.

 

 

Δίδυμος

 

Οι ενέργειες του/ της συντρόφου δεν σας γεμίζουν το μάτι και η καχυποψία σας φτάνει σήμερα σε νέα επίπεδα. Αν, όμως, δεν πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, Δίδυμοι, ελάχιστη πρόοδο θα δείτε. Ενδιαφερθείτε και κινητοποιηθείτε άμεσα.

 

Ο Δίας φέρνει εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, που όμως θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να διεκδικήσετε κάτι νέο.

 

 

Καρκίνος

 

Η έντονη κοινωνική ζωή και οι καινούργιες γνωριμίες δεν πρόκειται να σας προσφέρουν κάτι αξιόλογο τώρα, γι’ αυτό εστιάστε στους ανθρώπους και τις καταστάσεις που γνωρίζετε ήδη. Υπάρχει κάτι που δεν έχετε εκτιμήσει αρκετά.

 

Προσοχή στις κουβέντες που ανταλλάσσετε με πρόσωπα που σας ασκούν εξουσία. Καλύτερα να εκφραστείτε με φειδώ.

 

 

Λέων

 

Διευθετήστε τις γραφειοκρατικές σας εκκρεμότητες όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί κάθε τεχνικό ζήτημα που αφήνετε στην τύχη, θα σας επιβαρύνει περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να διαχειριστείτε.

 

Σε καλή φάση τα ερωτικά σας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μένουν ακόμα πολλές ενέργειες απ’ τη μεριά σας για να βελτιωθούν.

 

 

Παρθένος

 

Σήμερα θα κληθείτε να διαχειριστείτε μια κρίση (που μπορεί και να μη σας αφορά άμεσα) και θα πρέπει να το κάνετε όσο πιο αποφασιστικά μπορείτε. Είναι σημαντικό να δείξετε σε ορισμένους ότι έχετε τη δύναμη να βάζετε τον κόσμο στη θέση του.

 

Ο Άρης φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Προετοιμαστείτε για μία μεγάλη έκρηξη.

 

 

Ζυγός

 

Οι δικαιολογίες έχουν ελάχιστη σημασία σήμερα. Αποδείξτε τις θέσεις σας έμπρακτα και απαιτήστε το ίδιο κι απ’ τους άλλους, αφήνοντας κατά μέρους τα πολλά λόγια και τους συναισθηματισμούς.

 

Είναι σειρά σας να κυνηγήσετε ένα ειδύλλιο που υπόσχεται πολλά, κάνοντας τις απαραίτητες θυσίες. Μην τα αφήνετε όλα στην πρωτοβουλία των άλλων.

 

 

Σκορπιός

 

Η ευθύνη σας απέναντι στα άτομα που έχουν από σας ερωτικές προσδοκίες, είναι μεγαλύτερη απ’ ό, τι μπορεί να πιστεύετε. Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και δείξτε ότι είστε οι ώριμοι της υπόθεσης.

 

Ένας χωρισμός (επαγγελματικός, ερωτικός ή φιλικός) δεν φέρνει το τέλος του κόσμου. Ανασυγκροτηθείτε και δείτε την κατάσταση αντικειμενικά.

 

 

Τοξότης

 

Ο Ερμής σας φέρνει κατά έναν παράδοξο τρόπο σε επαφή με το πρόσφατο παρελθόν σας. Το αν θα παλέψετε ή θα συμφιλιωθείτε με αυτό, είναι δικό σας θέμα. Όπως και να ’χει, μην αφήσετε την ευκαιρία για ξεκαθάρισμα, ανεκμετάλλευτη.

 

Ηρεμία στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας. Επιτέλους καταφέρνετε να αποβάλετε το άγχος των τελευταίων ημερών.

 

 

Αιγόκερως

 

Οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες διευρύνονται κι εσείς έχετε τώρα να αποφασίσετε ανάμεσα σε δύο (οι περισσότερες) επιλογές. Μη βιαστείτε να δεσμεύσετε τον εαυτό σας, Αιγόκεροι, σκεφτείτε προσεκτικά τις ανάγκες και τα θέλω σας.

 

Η Αφροδίτη ενισχύει τον ρομαντισμό στην ερωτική σας σχέση και αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον κι απ’ τις δύο πλευρές.

 

 

Υδροχόος

 

Δεν υπάρχει πλέον λόγος να αναλώνεστε σε καυγάδες που οδηγούν σε νέους καυγάδες και ούτω καθεξής. Η πλανητική συγκυρία σας δίνει το έναυσμα να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας και να θέσετε τους όρους σας σε αυτόν που πρέπει.

 

Προσοχή σε θέματα υγείας, δικής σας ή άλλων. Περιορίστε για σήμερα τις μετακινήσεις σας.

 

 

Ιχθύς

 

Δώστε περισσότερο χρόνο σε ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα, προκειμένου να ρολάρει. Η συνεργασία είναι δύσκολο άθλημα και καλά θα κάνετε να οπλιστείτε με υπομονή (ειδικά αν συνεργάζεστε με Αιγόκερους και Υδροχόους).

 

Σε καλή φάση τα οικονομικά σας. Ικανοποιήστε μια βασική σας ανάγκη χωρίς τύψεις και ενοχές, και θα ανακουφιστείτε άμεσα.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ